Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
4mykids spune:
Maria,ma faci sa rad cu eclerele tale, schimbale cu cele de la Asda poate nu-i plce brand-ul..
Stiu cum e chiar daca noi am mai rarit-o tot des facem, dar cum zicea Raluk mai bine caca si basinute decat sa-l doara burtica..
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
liliac1 spune:
Claudia te asteptam cu drag sa ni se alature si Iulia la micii talentosi. Fetele noastre sunt de aceeasi varsta iar iarna cand activitatile in aer liber sunt limitate...ma bucur sa avem ce face "inside". Temele o pregatesc pentru scoala, cred.
Ce fain ca voi aveti activitati mai sportive. Ii place inotul?
Fetele scuze de off-topic...
Iuliko nu fi modesta. Lasa ca o burtica acolo...nici macar nu intra in discutie. Asa trebuie sa fie ![]()
Liliana,
Andra-Maria (29.09.2003) &
Radu-Mihai (21.10.2009)
Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Maria,ma faci sa rad cu eclerele tale, schimbale cu cele de la Asda poate nu-i plce brand-ul.. ![]() Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |
m-a m grabit...l-a facut deja pe al 12-lea and he keeps them coming.

MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
andraiulia spune:
Buna seara, fetele mele!!
Crocodana, de cat timp imi doream sa-ti spun ca fetita ta mi-a ramas in minte de la primele poze in care am vazut-o. Iar acum knd am revazut-o...e adorabila!!! E f dulce...Sa va traiasca!!
Doro, legat de suspectia de displazie...si noi am avut si am fost la echo la Stamate si ne-a spus ca n-are nik bebelul. Doc ei padiatra mi-a zis ca deja e ceva de rutina aceasta echo si de cand a palpat-o a spus ca nu are nik. Dar e mai sigur asa.
Iulik, ai aratat asa de bine la botez. Si Bruculica, bineinteles. Frumosi foc!
Noi ne-am cantarit si masurat ieri(ca lunea facem asta) si la sase sapt de la iesirea din maternitate am luat 2100 gr(avem 5200) si 8 cm(am ajuns la 60). Asta cu lungimea...parca s-a lungit cam tare. Nu-i rau, dar m-a uimit. La cat de mancacioasa este...n-ar trebui sa fiu uimita.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
andraiulia spune:
Imi scuzati "suspectia"...era o suspectare, de fapt.![]()
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
Povestea gogoshicii
happy_uka spune:
Buna seara dragele mele mamici ( era cat pe ce sa zic burtici)![]()
Ma bucur sa va revad dupa atata timp, fiecare dintre voi mamica fericita, posesoare de comoara unica.
V-am mai citit si eu printre picaturi, in special noaptea cand alaptam, sunteti ocupatia mea majora.
A fost foarte emotionanta despartirea de odisee, m-a facut sa reflectez la tot ce a fost, la cate lucruri s-au schimbat in viata mea. Este minunat cum ne-am impartasit toate lunile astea fiecare grija si speranta..minunat.
Acum..imi place de mor atmosfera plina de optimism si incredere , de multe ori cand simt ca clachez, ma imbarbatez citind cate o relatare de-a voastra ..si zambesc iarasi. Va multumesc pentru asta, de aici din umbra 

Noi avem deja o luna jumatate, 5 kg, 58 cm;suntem foarte jucausa si mancacioasa
. In special noaptea ..dar si alintata .(in special in orice moment al zilei). Cred ca toate mamicile au dilema asta: sa alint copilul sau nu? La fel si eu, nu rezist impulsului de a o lua in brate la orice scancet. Avem si colici, o forma usoasa , Infacolul sa traiasca.
In fine voi incerca sa fiu mai activa caci tare va invidiez complicitarea si prietenia ..
Dar la noi inca nu e rutina, e cam haos ..Eu sunt cam zombie ..Sper sa treaca repede si asta.
Va pup pe toate si pe toti micutii, si va invit sa vedeti niste poze haioase zic eu, comentate la greu de prietenii mei .. Unii care au simtul umorului le-au apreciat, altii nu prea le-au gustat.
Aici gasiti poze cu scumpitza mea Carina: Poze Carina
V-am pupat!!
Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .
claucia spune:
Buna seara dragele mele,
Multumim din inima pentru urari, pentru ca a implinit si printesa mea nr 2, 2 lunisoare, sa ne traiasca, e o scumpa. Multumim mult.
Eu mi-am dat seama de ceva...ca ar trebui sa ii dau copilului sa manance totusi...
serios, cum sa ia fata in greutate cand se chinuie sa manance la fiecare masa, nu va mai spun, mama denaturata, tetina de la Avent pe care l-am ridicat atat in slavi nr 1 se tot infunda, copilul nu tragea cu putere si putinul lapte pe care il papa o obosea atat de tare ca adormea biata aproape nemancata. Bine, nu chiar, ca manca aprox 100 ml la o masa. Dar mai si lasa, si manca 60-90 ml. Si chiar ma miram, vai, nu folosesc nicio bavetica, nu ii curge nimic pe langa gurita...la cele cateva picaturi pe care se chinuia sa le traga! FIecare masa dura o ora, o ora si jumatate.
Si am cumparat astazi bibi mai mari, tetine de 3+, si mananca copilul meu in 10 minute 170 ml, e fericita dupa, da aerul afara cu putere de vreo 3 ori tare de tot si e fericita si nu mai este obosita. Asa ca sper sa ia mai bine in greutate, daca tot ne-am hotarat sa o si hranim. Of.
POze noi cu printesele mele am pus incepand de aici: http://family.webshots.com/photo/2797642680102256463LqXijx
SI am vazut frumusete de Carina de HappyUka, frumoasa fetita superba in valiza! Mi-a placut tare.
Va pupam si noapte buna. Numai sa vina sotul de la sedinta de bloc
ne renoveaza si noua scara, ne face frumos frumos sa putem culca fetele ca sunt singura cu ele. Bine, una mica doarme ca tot a papat 160 ml si una mare sta la mine in brate la computator.
Pup again.
Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria
13 iulie 2007 si Elisa Andreea
03 septembrie 2009
4mykids spune:
Maria,,vin vremuri si mai bune fara atatea treburi mirositoare
;
Liliac, da interesant ce faceti voi acolo, felicitari Andrei pentru locul3 ,si in sfarsit am vazut-o si eu pe Andra, care este absolut superba 
, o sa incercam sa ne alaturam si noi voua cat de curand
;
Am vazut si pozele cu micuta Carina, care este o frumusete, pozele sunt originale,mi-au placut cele din valiza este superba
,sa-ti traiasca puiutul mami;
Si am vazut si poze de Claucia, 
ce fete superbe ai mami ,Alessia va fi o mica gimnasa din cate vad si are un zambet tare smecheras,Elisa pare tare cumintica si dulce foc;
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Mama_si_pisa spune:
| citat din mesajul lui MangaGirl angelli mda, asa e. am zis ca poate asa tre' sa ie. ajungem in cele in urma la sleepy wrap? ![]() ![]() |
Manga si angelli, wrap ca al vostru am si eu. Il folosim cu spor - si eu, si sotul meu. E lung si moale, e si elastic, iar al meu e si rosu (asta nu importa, dar asa mi-a iesit mie fraza).
Cred ca trebuie sa perseverati. Cu cat il veti pune de mai multe ori pe copil in wrap, cu atat veti fi mai experimentate si veti sti cat de tare trebuie strans. El e elastic si de aceea e mai bine sa il puneti ca in filmul de pe wrap.ro, adica sa faceti ultimul nod dupa ce ati pus copilul, ca sa nu fie prea larg. Va recomand sa faceti doua noduri stranse, pentru ca materialul este alunecos si, in timp, cedeaza sub greutatea copilului, de unde si senzatia voastra ca el atarna.
Daca e bine pus si legaturile sunt bine facute, nu trebuie sa simtiti copilul ca pe ceva atasat, ci ca "parte componenta". Puneti-l prin casa de mai multe ori, timp de o ora, doua, ca sa va obisnuiti cu el si sa observati cand si de ce slabeste nodul si apare senzatia de greutate in fata. Daca e prea strans, copilul va sta prea sus si va va incomoda, dar asta e mai usor de sesizat...
Succes!
Pe mine ma ajuta mult, as vrea sa va fie si voua de folos.
Mama_si_pisa spune:
| citat din mesajul lui happy_uka Va pup pe toate si pe toti micutii, si va invit sa vedeti niste poze haioase zic eu, comentate la greu de prietenii mei .. Unii care au simtul umorului le-au apreciat, altii nu prea le-au gustat. Aici gasiti poze cu scumpitza mea Carina: Poze Carina V-am pupat!! Uka, cea mai fericita mamica Printesa noastra Carina! . |
Uka, ma bucur ca sunteti bine. Sunteti frumoase, iar fetita ta are niste ochi (negri?) care m-au fermecat!
Acum, daca tot ai pus poze (eu m-am uitat la toate), cred ca nu te superi daca am si niste observatii. Nu te superi, da?...
Intai, am observat ca fetita doarme pe burta. Cred ca stii ca e periculos si ma gandesc ca ori de cate ori o asezi asa o si supraveghezi. Clipa de clipa.

Apoi, am privit cu atentie (mai ales ca ne-ai avertizat) fotografiile. Eu ma gandesc de fiecare data cand vad poze cu copii mici daca mie mi-ar placea sa am astfel de ipostaze de cand eram eu mica si fotografiile se faceau asa, mai rar, mai la ocazii. In cele mai multe cadre, Carina doarme. Si asta inseamna ca ea nu participa, ca nu se distreaza nici macar acum, la cateva saptamani. Poate ca e mai bine sa reiei sedintele foto atunci cand ea e treaza, cand priveste drept in obiectiv si cand pare a avea o atitudine fata de spatiile in care e plasata. Pentru ca altfel, din pacate, e ca un obiect pe care il manipulezi dupa bunul plac, si nu cred ca asta vrei sa se inteleaga din aceste poze.
Dar, si aici insist, chiar daca pare deplasat, renunta cu totul la ideea cu masina de spalat! Sterge imaginile acelea.
Te sarut si astept imagini noi cu fetita ta gingasa!