Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
4mykids spune:
Melania, acu am vazut pozele de la ziua lui Alexandru, tttti...

ce faini sunt, ai niste baietei tare scumpi si sunt atat de expresivi, iar Alexandru este absolut un superb cum tre sa fie un sarbatorit, tu arati de milioane, relaxata , frumoasa..ce mai o mamica pe cinste.
Nela ,
si eu ma bucur ca le sunt incluse orele de inot in scoala si mai ales ca i place,sportul i face tare bine, iar cu semestrele, sincera sa fiu nu cred ca este ca in tara cel putin nu aici din cate am vazut ar fi doua mari si late dar au vacante mult mai des decat cei din Romania(sa nu le oboseasca creierasul).
Fug ca plange pisoiul, revin
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
devylla spune:
Lisa mea doarme pe burta din ziua in care am scos-o din spital.Dap...exista pericolul de sufocare si cercetatorii spun ca cauza morti subite este cauzata si de dormitul pe burta...dar toate astea pana la 3 lunisoare.
Acum,personal nu mai consider dormitul pe burta atat de periculos,daca copilul stie sa isi intoarca capul fara probleme.![]()
am vazut pozici tare frumoase si haioase.
Nela ai o fetita scumpa foc,cu doi ochi albastri fermecatori.
Claudia superbe fetele tale.Ce dragut este imbracata cea mare.
Uka cand am vazut si eu capul copilului iesind din masina de spalat...recunosc ca am tresarit.Insa pana la urma e funny.Cel mai mult mi-au placut cele cu umbrela,f faine.Am vazut ca ai un Canon,de care este?:)
kawaichan spune:
Hellou,
Ce liniste azi.Noi am avut musafiri si nu mai terminam de despachetat cadouri acum:) Tare draguti au fost.
Manga ce mai aveti de tras si voi cu testul ala...numai de plimbat la spital cred ca nu-ti arde.
Nela nu stiu daca aveti Babiesrus in HK (desi teoretic ar trebui),acolo au toate slingurile/wrapurile/marsupiile de pe lume scoase pt incercat,e super fun ! Eu zic ca daca Ana e asa linistita de felul ei o sa-ti stea si in wrap/marsupiu.
Croco ai o printesa adorabila si atat de expresiva..si ce outfit-uri i-a cumparat mami,mai mai mai

Happy_uka vazut si eu sedinta foto si mi-a placut la nebunie.E drept ca mi-a cam sarit inima din loc la faza cu masina de spalat
dar sunt super pozele,absolut dementiale ! Ti-am vazut toate albumele,Carina e o superbitate de fetita,ce ochisori frumosi si ce zambet dulce are !
Vazut si pe Mr Stokke
Sa-l stapaneasca Carinuta sanatoasa,super cool arata!
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
happy_uka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Am si eu o dilema fetelor, poate ma puteti ajuta. Aseara la baita i-a explodat lu bebe bubita de la vaccinul de pe mana si i-a curs sange. E normal? Supurase si cred ca l-am atins cand l-am cremuit si s-a spart. E de rau?? Sau asa trebuia? Ca i-a ramas o gaurica acolo...Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Mie mi-a zis pediatra ca ar putea sa se intample asta, sa nu ma sperii. Stai linistita. La noi inca arata normal.
Pupici.
Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .
monica_dicut spune:
Stiam eu ca mai vazusem poze si filmulete cu cel mai simpatic samurai
. Acum mi-am adus aminte de ce tot il filmez pe Dragos de vreo 2 zile. Doar doar face si el ceva simpatic precum Josh
. Este un dulce dulce. Am mai spus intr0un post referitor la Erika devyllei ca eu sunt lesinata dupa copii asiatico-caucasieni 
. Au nasucurile alea mici si carne si sunt tare dragalasi.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
happy_uka spune:
| citat din mesajul lui santorini [. Happy uka bine ai revenit. Ce frumusete de fetita ai tu acolo. O sa vin in petit |
Bine v-am regasit!
Eu am facut pozele, nu atat talentul cat aparatul au contat. E unul profesional,nu stiu eu sa -l folosesc prea bine . Ma bucur ca-ti plac, ii fac in fiecare zi poze, sunt topita dupa ea, mereu e altfel pitica mea .
Referitor la paturica , nu stiu exact la care te referi, la cea alba cu cerculete gri si crem? A venit odata cu carutul, dar unele frumoase am vazut la Buterfly, este un magazin pe Mircea, zona spital, la intersectia cu Iorga, peste drum de farmacia Dom. Sunt din bumbac, mie mi-au placut. Mai sunt frumusele la Mothercare dar prea scumpe. Unde faceti botezul? Si noi il avem sambata urmatoare, pe 14..ce emotii am.
Si eu ies cu masina mai nou, fara probleme, numai ca de cand e asa frig nu am mai iesit.
Cat e de scump Andrei ! Doamne! Si pare cumintel.
Sa stii ca te astept cu petitul, sunt de acord :) Trebuie sa ne intalnim neaparat prin parc.
Va pupam.
Uka, cea mai fericita mamica
Printesa noastra Carina! .
suede spune:
Fetele,
Voi v-ati depus actele pentru indemnizatia de crestere a copilului?
Am si eu o dilema pe care nici ,,desteptele" care se ocupa cu asa ceva de la sectorul nostru n-au stiut sa o lamureasca (sau n-au vrut).
In cat timp de la nasterea copilului se depun aceste acte?
La 42 de zile,cand se termina perioada de lauzie sau la terminarea concediului de maternitate?
Merci mult!
Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH
monica_dicut spune:
La terminarea postnatalului.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
kawaichan spune:
citat din mesajul lui monica_dicut Stiam eu ca mai vazusem poze si filmulete cu cel mai simpatic samurai . Acum mi-am adus aminte de ce tot il filmez pe Dragos de vreo 2 zile. Doar doar face si el ceva simpatic precum Josh ![]() . Au nasucurile alea mici si carne si sunt tare dragalasi.Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Multumim
Si io-s lesinata dupa ochi albastriMihaela,mami de Joshua
09.09.'09
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut xgg, pai Dragos are deja 2 luni si 2 saptamani si abia acum a supurat. Deci mai dureaza. Pana acum asa a fost si a lui,intai nu se vedea nimic,apoi vanata, apoi s-a umflat putin si apoi s-a vazut puroiul si aseara s-a spart... Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Monica, referitor la vaccin, la a mea s-a vazut in sapt. 5 si 6, in sapt. 6 s-a si spart si a curs pe body sange si puroi, dupa care s-a uscat (acum avem 7 sapt. si o zi si a ramas doar un semn). Pediatrul ne-a zis sa nu atingem zona sau maxim sa curatam cu ser fiziologic si compresa dar noi nu ne-am atins, mai putin la baie cand am spalat-o normal, dopar ca nu am apasat pe zona.
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Sau asa trebuia? Ca i-a ramas o gaurica acolo...