Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Crocadana, Amalia ta e o scumpa si o frumoasa.

Fetelor, am mai pus cateva poze facute sapt. asta fetitei mele. Sper sa va placa.
http://community.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Pupici

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Happy-Uka noi facem botezu la Zorile. sper sa iasa bine ca nu am avut prea mult timp pt organizare. Voi unde il faceti? Cat despre Andrei, intradevar pare cumintel, dar nu este chiar asa, ca s-a obisnuit in brate, leganat etc..si altfel nu vrea sa doarma!

de Andrei-Alexandru

POZE DE ANDREIUTZ NAZDRAVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

Maria, ramasesem datoare cu un raspuns apropos de colici...nu, nu prea mai are,nu prea ii mai dau nimic, insa sa stie toata lumea ca tu ne-ai salvat, esti o dulce si multumim pentru Infacol si promptitudine, nu stiu cum era daca nu il aveam, insa cu, a fost mai mult decat ok. Sarumana inca odata si facem cinste lui Aidan cu ceva din diversificare la vara si tie cu ce vrea muschiul tau format pana atunci bine conturat.

Noi sutnem bine bine, ne-am cumparat si un mini-laptop aseara, ca sa il avem in vacanta de la vara, ca sa vedeti ce departe gandim...pana atunci avem asa: botez pe 15, alegeri pe 22 , la munte in weekendul urmator, ziua mea pe 2, Mos Nicolae, Mos Craciun, Revelionul si vine anul nou!!! Ce departe ma gandesc si ma si simt f ocupata desi nu fac nimic pentru aceste evenimente

Elisuca mea e cuminte tare, nu mai plange model colici, rade si gandureste mult, doarme noaptea extraordinar, si de cand i-am marit portia de papa si papa f bine si repede, nu se mai enerveaza e si mult mai vesela.
Alessia a acceptat-o extraordinar, intreaba de ea acum, dar nu asa cu tristete ci ca e "a mieu!" bebele, si nu vrea sa il dea, daca o intreaba cineva. Si e faorte dragalasa cand ii povestesc eu cum o sa o invete ea sa se joace la nisip, sa se dea pe tobogan, sa faca forme din nisip si sa alerge, ea abia asteapta.

Astazi am facut snitele de curcan cu piure, foarte foarte buuuun, dar trebuie sa am grija ca desi slabisem mult, cele 7-8 kg pe care nu le doresc nu mai pleaca. Si am si pulpe groase si burta maricica...of, daca ma mai pozez sa stiti ca o sa stau asa cu burta stransa si cu rasuflarea taiata sa am putin prestanta

Ammai pus poze cu fetitele mele si cu cea mica cu o palarie de par, de merge sa ii pun si clama, aici: http://family.webshots.com/photo/2312760860102256463XasijJ

pup

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Vazut poze de printese frumoase de danuta si claucia

Claucia, este superba Isa, si cu perisorul ei mare si frumos. Fac pariu ca o sa aiba parul tau. In plus si seamana foarte bine cu tine, mai mult decat Alessia

DAnuta, este o frumoasa Ioana (?? asa o sa-i spuneti?) si pozele cu tine langa ea sunt tare frumoase, sunteti niste dulci

Da mai bine nu vedeam pozele ca iar s-au urcat balaurii la creier. CUm sta ea cu capsorul ridicat la o luna si ceva si pe coate. Al meu nu sta fratioare, nu prea si-l tine, abia acum a inceput cat de cat iar pus pe burta urla de numa .

Tre sa merg la neurolog ca nu se mai poate . Pe zi ce trece am din ce in ce mai multi balauri

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Ma tot tin sa spun ca nu-mi place deloc de voi astazi ca dormiti pe voi. PE unde umblati pe vremea asta de nu sunteti la calculator, pe forum ???

Luci, tie baniesc ca nu-ti merge iar netu de nu esti

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput

Si daca tot urlu singura la luna pe aici sa va mai povestesc..

Cred ca laptele meu a luat-o razna. Va spuneam ca duminica nu a papat deloc biberon. Luni a papat 3 dar cantitati micute. IEri a papat unul de vreo 100 si unul de 30. Azi nu a papat niciunul momentan. EU sper sa se fi reglat laptele meu si sa nu fie de la raceala lui sa nu aiba pofta de mancare. DE pe la 3 saptamani nu a mai papat de la mine si sa adoarma dupa aia fara biberon...

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

fete dragi!

No ca am reusit sa ajung si eu la zi cu cititul...

Dana tu intrebai de ortoped...in principiu se recomanda o eco de sold intre 6-8 saptamini ptr ca fetele sunt predispuse la displazie de sold...dar daca nu ti-a spus neonatologul nimic si daca tu nu vezi nimic deosebit la fetita (gen cute mai accentuate pe un piciorus fata de celalalt, pozitie mai "altfel") nu e cazul sa faci acea ecografie...parerea mea!

Am avut zile pline...Isabela e foarte agiatata, ziua nu mai doarme mai mult de 2-3 ore..dar a ajuns noaptea sa lege 4-5 ore. Dar ma dispera ziua! Daca o pun in patut plange fara motiv aparent, daca o iau in brate in max 10 min face la fel...zau daca mai stiu ce sa fac cu ea. tace doar scoasa la plimbare...si din pacate mai mult de 30 min o ora nu o pot tine afara ca e cam frig . No ca sa ma plang si eu....

Am vazut si eu poze cu fetite superbe...si pozele lui happy _uka m-au distrat de numa...ingenioase!

Spun si eu bun venit noilor fete!

Maria (Manga) pina la urma cum e cu icterului lui Aidan? I-au facut valorile de bilirubina ? ce explicatie ti-au dat pentru icter? (sunt curioasa de numa, si a mea a avut icter si mi-au spus ca e din cauza incompatibiltatiii de grupe sanguine si apoi si din cauza alimentarii la san....) oare aceleasi explicatii le primesti si tu?

Am vazut si pozele Techile...uau ce bine arati si ca nasa si la botez! Si apropos...ti-s promisi amindoi flacaii sau ne putem gandi la unul din ei? Ca am inteles ca Dragoselu' Monicai (apropos, uau ce ochi are, ptiu sa nu-i fie de deochi) e deja promis....

Va , dupa masa faina!

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Monica eu sunt prin zona dar nu vrea prichindelul asta sa doarma deloc de dimineata de la 9. Nu stiu ce sa mai fac. Il tot plimb, il tot legan, mai vb cu el dar somn, ioc. Si daca nu il bag in seama urla si apoi il apuca sughitul. Incep sa cedez nervos.

Edit: vik, cam asa e si la mine ziua, ca la tine. Dar la noi nici noaptea nu prinde mai mult de 3 ore odata. Poate 2 reprize de 2,5 ore. Deja e cam mult.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

NEla cred ca-i la plimbare (emoticon care-si rupe parul din cap)

Si sa va mai spun ca mi-a trecut cu emigratu in Canada dupa ce am haladuit pe net vreo doo zile si am citit diverse pareri . Ma gandesc mai degraba la o tara nordica din Europa (Iulika, poate ne povestesti cum ati ajuns voi in Suedia, daca vrei bineinteles) sau pe o insula pustie

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput

monica, a mai avut si al meu astfel de perioade. Intr-o zi am zis ca innebunesc ca nu mi-a dormit de la 11 ziua pana pe la 11 noaptea. Era mai micut.

Ma bag sa fac capitol nou daca nu se trezeste zgatia

POVESTEA NOASTRA

Mergi la inceput