Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 21
Danuta1979 spune:
Monica, a mea de cand s-a nascut a fost puternica la miscarile gatului. Uite am gasit pe net explicatii despre dezvoltatea bebeilor si dupa ce zici tu al tau pare sa aiba macar elementele de baza pt ridicatul gatului. Eu zic ca e ok. Citeste si tu si vezi daca se incadreaza.
http://www.suntmamica.ro/Dezvoltarea-copilului-de-la-nastere-la-6-luni-tabel.html
Aaa..ii spunem Alexandra
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)
http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut monica, a mai avut si al meu astfel de perioade. Intr-o zi am zis ca innebunesc ca nu mi-a dormit de la 11 ziua pana pe la 11 noaptea. Era mai micut. Ma bag sa fac capitol nou daca nu se trezeste zgatia Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri ![]() POVESTEA NOASTRA Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte |
Problema la noi e ca chestia asta se intampla cam in fiecare zi. Speram sa treaca pe parcurs.

Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
crissa.81 spune:
buna. as dori sa ma treceti si pe mine la dovleceii de luna octombrie.am nascut in 22 octombrie o fetita superba cu 3.240kg nastere naturala cu epidurala la 39 de sapt. si 4 zile.pe fetita mea o cheama Melissa Maria.doresc tuturor bebeilor multa SANATATE SI pupici.as dori sa mi scrieti mamele care nu au laptic si ii hranesc cu biberonu.eu nu am aproape deloc,iese ceva cu pompa de lapte dar putin si fetita mea nu vrea la san.va rog sa nu uitati de mine.
Ellenuta spune:
intru la cap nou.
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
monica_dicut spune:
Elle nu face ca am facut eu deja. Ma chinui de fix o ora 

A mers forumul de imi venea sa sparg calculatorul de draci 
Asa ca poftiti la capitolul 3
crissa, esti in lista.
mihaela.amalia, am modificat.
Va mai asteptam pe la noi
Uffffffffffffffffff
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte