Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Monica, a mea de cand s-a nascut a fost puternica la miscarile gatului. Uite am gasit pe net explicatii despre dezvoltatea bebeilor si dupa ce zici tu al tau pare sa aiba macar elementele de baza pt ridicatul gatului. Eu zic ca e ok. Citeste si tu si vezi daca se incadreaza.
http://www.suntmamica.ro/Dezvoltarea-copilului-de-la-nastere-la-6-luni-tabel.html

Aaa..ii spunem Alexandra

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

monica, a mai avut si al meu astfel de perioade. Intr-o zi am zis ca innebunesc ca nu mi-a dormit de la 11 ziua pana pe la 11 noaptea. Era mai micut.

Ma bag sa fac capitol nou daca nu se trezeste zgatia

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Problema la noi e ca chestia asta se intampla cam in fiecare zi. Speram sa treaca pe parcurs.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa.81 spune:

buna. as dori sa ma treceti si pe mine la dovleceii de luna octombrie.am nascut in 22 octombrie o fetita superba cu 3.240kg nastere naturala cu epidurala la 39 de sapt. si 4 zile.pe fetita mea o cheama Melissa Maria.doresc tuturor bebeilor multa SANATATE SI pupici.as dori sa mi scrieti mamele care nu au laptic si ii hranesc cu biberonu.eu nu am aproape deloc,iese ceva cu pompa de lapte dar putin si fetita mea nu vrea la san.va rog sa nu uitati de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

intru la cap nou.

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Elle nu face ca am facut eu deja. Ma chinui de fix o ora A mers forumul de imi venea sa sparg calculatorul de draci

Asa ca poftiti la capitolul 3

crissa, esti in lista.

mihaela.amalia, am modificat.

Va mai asteptam pe la noi

Uffffffffffffffffff

Monica de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri

POVESTEA NOASTRA

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Mergi la inceput