Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

am fost si noi putin pe afara..am imbracat-o bine bine si am iesit....dar..brrrrr, cat de frig poate fi, eu una am inghetat, sper ca nu si ea....am vazut si cativa fulgusori....

Claucia Ebru a luat 1.8 kg si 6 cm in primele 5 sapt, si in ultimele 3 doar 600 gr si 1 cm.....deci eu zic ca e normal, se pare ca printesele noastre au avut puseul de crestere in prima luna, nu in a doua cum se zice

Nela cred ca Ana s-a enervat ca ii strici freza

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

liliacule ce bine ca ai un baiat cuminte si o fetita angajata in activitati asa interesante.

si aici ploua si e urat. ieri am iesit juma de ora la o plimbare, mi-am dat seama ca am nevoie de manusi.

de azi dmineatza de la 6 am schimbat 5 scutece cu caca. oare e normal? m-a disperat.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Am vazut ca a postat si Raluk, deci all ok.

Selen, si la noi e un vant de mori, de doua zile nu am mai scos-o pe Ana, ca mi-e frica sa nu ne ia cu carucior cu tot. Nu mai ies pana nu se mai domoleste.
Voi cand mereti la Bucuresti pentru eco la Ebru? Oricum, eu si Ana va tinem pumnii tare tare sa fie totul bine.

Gata, v-am pupat, ma duc sa ma culc.
Seara buna va doresc!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

tocmai pe 16 dec am gasit loc la acest dr Burnei, care cica ar fi cel mai tare...multumim de "pumni"

somn usor la frumoase

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

danutza multumim de urari. ce face Ana?

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Nela cred ca Ana s-a enervat ca ii strici freza

mi-ai facut seara!

Maria, la cat mai multe lunite si de la noi pentru micul Zippo.
Deci pana la urma in ce te imbraci la botezul lui Aidan?
Mi-a mai aparut un pitic, ca eu nu am in ce sa ma imbrac pentru botezul Anei si n-am nici cea mai mica idee. Ma tot uit in pozele de la voi toate, poate ma inspira ceva.
Uite la ce prostii ma gandesc, cand eu nu stiu bine nici data la care om face evenimentul cu pricina!!!

Acu' chiar ca ma duc.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

mangulico Sa-ti traiasca flacaul si la cat mai multe lunite! Sa fie sanatos si sa va bucurati de el in fiece zi...pana or sa zboare lunile...si-o sa incepem sa numaram anii!
Aidan este un scumpicel dulcel foc. Ai primit rezultatele de la analize?
Cu Andra...pai trebuie sa-i omor timpul, mai ales ca noi suntem consemnati la domiciliu. Sunt 0 grade afara, vanticelul bate asa ca nu am curaj nici sa scot nasul pe balcon...

unombun si noi facem decalotarea aproape zilnic si-i curatam chestia aia albicioasa. Mi-e foarte frica de fimoza

Mely La multi Ani pentru ieri, lui Alexandru. Imi pare rau ca n-am fost pe faza... Un pentru flacau si multa sanatate si fericire!! iar tie, un buchet maaare de

Nela Normal ca am savurat pozicile tale de la semnatura. Struta-roiala-Ana bineinteles ca e toata a lu' tati... dar o sa mai creasca si-o sa inceapa sa se mai contureze si-o sa vezi ca va imprumuta si din caracteristicile tale.
De fapt am stat cu Andra si-am admirat atat peisajele cat si pe voi trei. N-am putut sa nu remarcam faptul ca voi tot in papuci de plaja si in tricou va plimbati. Vrem si noooooi!!!!Si ce freza meseriasa are Ana

gegea si eu am crezut in mituri: fata seamana cu tata si baiatul cu mama. Aiureaaaaa, ai mei sunt identici si ghici cu cine seamana??? Cu tat-su!! Asta e, ma consolez ca or sa primeasca educatie de la mine si-o sa zica lumea ca-s "destepti ca ma-sa"

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI AIDAN!
LA MULTI ANI ELISA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Incet incet va ajungem din urma. Sa vad ce mi-am salvat ieri sa va raspund, ca aseara v-am abandonat, ca puiul meu voma de numa

Danangie, oare unde a incaput in burtica ta finuta grasunul Mattia? Ce frumos e puiul!

Cecilia, nici nu stiu daca sa te felicit pentru cele 15 kile date asa repede jos, daca zici ca ai scapat de ele datorita stresului...

Dana, se pare ca linkul e reclama, uite: http://w ww.p arinti.c om/modules.php?name=Forums&file=print&topic_id=12743 . Ce tare ma bucur ca ai venit cu atatea vesti bune: prima baie, prima plimbare, buricul ok, ochisorul ok, epiziotomia ok, fetita cuminte ...

Andra, multumim de povestea nasterii! Exact cum ma asteptam, o tanara frumoasa si optimista poate sa povesteasca doar cu zambetul pe buze despre experienta aducerii pe lume a unei printese cuminti si frumoase

Ce de reveniri, Aida, Geani, Croco, Ioanna

Mama si pisa, multumim de pontul cu apa curata in loc de apa cu sare!

Nela imi place mult visul tau cu casuta alba pe marginea marii si cu mult soare! Multumim mult de melodia superba! Nu am mai vazut pana acum pozele de la semnatura ta! Sunt minunate! Si ce m-am mai distrat de comentarii! Locul in care traiti e mirific si Ana e asa expresiva! Deja are trasaturile definite, frumoasa lui mama!

Lucia mami, se vede ca n-ai vazut filmu cu laugh and learn about childbirth! Pe mine acolo m-a fascinat informatia conform careia dilatatia de 8 de fapt nu e de 8cm, ci se zice asa cand se simt la controlul intern ambele fontanele ale copilului. Si dilatatie 10 e cand capul deja a iesit din col. Si asta poate insemna la unele femei mai mult de 10cm, iar la altele mai putin, in functie de cat de "caposi" sunt bebeii. Eu dupa nastere, cand ii mangaiam caputul si dadeam de fontanele, imi dadeam seama ce greu le pot gasi moasele (mai ales cea din varful capului) daca bebe are par. Intr-adevar, articolul e foarte interesant, nu stiam ca aia mica se inchide asa repede. Cred ca o s-o tzuc mai des daca dispare asa repede .

M-ai distrat tare cu adormitul lui David! Asta sa fie cea mai mare problema, ca ii place doar langa mama lui draga . Si ai fost tare de tot cu intorsul in tara sa bei o cola cu prietenii

DenysaB, bine ai venit! Imi place ca la scutece apar din umbra mai multe fete

Techila, ai fost o scumpa cum te-ai ingrijorat ca ne-ai pierdut . Imi place ca vii doar cu vesti bune, ca socializati si dormiti bine noaptea! Si m-am spart de ras cu cititul subtitrarii la midsomer murders

Iuii ce scumpi is balenii cu salopete cu balene . Sunt superbi puii! Si mi-a fost tare dor de sora lor, techila , cum ii linge ea pe pui! M-am indragostit de poza cu tine si un pui Arati si tu ca o adolescenta de 14 ani!

Of, Bia, eu voiam sa spun ca ce imi place ca poti intra mai nou la noi... . Si mi se pare ca atatea sunt pe capul tau acum...

Monique, multumesc mult de explicatia cu experienta voastra cu plansul la san

Diamar, ce rau imi pare ca sunteti bolnaviori! Si cu drumuri la urgenta, off...

Claudia, ce super ciorapeii! Si printesa arata extraordinar si tu arati super !

Viviana, bine ai venit!

Selen, eu cu pila ma distrez cu unghiutele, dar nu dintr-o parte in alta, de sus in jos.

Elle multumesc mult

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Ralucapaun multam de raspuns, am mai citit si pe net de dr Stamate si se pare ca e cel mai bun...el iti si zice pe loc daca e vreo problema sau nu?? ca eu am facut programare si la Burnei, la care vreau sa ma duc cu rezultatul de la eco....
cu vomitatul sa stii ca e din ce in ce mai bine...asta de cand i-am lungit pauzele de masa si de cand a inceput si ea sa eructeze ca lumea, dupa fiecare masa, ca nu mai adoarme la san....acum mai vomita cand se screme sa faca patrzuri si kk, dar destul de putin si rar....
si eu am tot amanat sa-i fac gauri in urechi....nici n-am luat cercelusi inca

POZE URSULICA
nunta

Da, iti zice dc e ceva in neregula. I-a facut eco si la stomacel si mi-a zis ca are un mic reflux.

Ce bine ca nu mai vomita...poate dupa ce nu va mai manca atat de des isi va reveni si Natalia.

Pupici!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Am revenit sa-i urez lui Aidan multe luni inainte
Nela,pe mine ma apuca toate invidiile din lume cand vad ce frumos e la voi. Iar Ana e taaare dulcica.
Santorini- se pare ca dr meu nu e singurul ciudat. Evident ca ma bate la cap de la o luna jumate sa-i dau morcov iar eu il ignor. Numai ca ieri devenise insistent de-qa binelea. Oricum n-am de gand sa-i dau niciun morcov pana pe la 3 luni jumate ..

Claucia- ma bucur ca sunteti bine. cat despre activitati relaxante, avem si noi , la asa copil linistit..

Maria- eu sunt alergica la antibiotice, mai multe feluri..adik cefalosporine, ampiciline..Si fac super urat...adik anul trecut am facut soc anafilactic de la o ampicilina. Oare chestiile astea se mostenesc?? ca stau cu teama pentru Sara. Eva nu are probleme cu antibioticele, dar oricum eu ii dau foarte rar, doar in cazuri extreme, de exp daca nu trece febra o saptamana...

Liliac- eu ti-l petesc iar pe Radu..Se poate combina cu sara, ca si ea doarme linistita si e f calma de felul ei

Selen, voi faceti eco pt sold? Ca si noua ne-a zis dr, desi nu pare sa aiba nimik la un control normal.

Oare draguta de Raluk doarme?

Pupici

Mergi la inceput