Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Geani, mi-a fost tare dor de posturile tale

Delia multumesc

La multe lunisoare si la multi ani, Aidan si Elisa Andreea!

Meli, imi plac mult pozele cu tine si puiutii! Ce frumosi sunt amandoi! Si norocosi ca au asa o mama tanara si frumoasa!

Doro , eu chiar ieri ii citeam la mami ca ma tot intreba de ce nu-i dau ceai, ca rinichii lor nu pot procesa pana la 4 luni nimic altceva decat lapte. Acuma la voi cu lapte praf hai ca mai merge apa, ceai, dar suc de morcovi asa repede?

satorini cu plansul la san Mihaela are dreptate. Cel putin la noi tot timpul s-au dovedit a fi gaze. Nu poate ragai si ar mai vrea sa pape dar il doare asa. Faptul ca e usor consolabil inseamna ca nu sunt colici. Vezi ca am pus din nou linkul in postul de mai sus. Din ce am mai citit pe net poate fi: rosu in gat (l-am cautat si am eliminat, mai ales ca daca ar fi rosu in gat nu ar putea papa nici dupa ce ragaie si se linisteste, pe cand al nostru baga atunci de numa), candida (aceeasi constatare ca in paranteza precedenta), problemele cu laptele prea in jet de care am mai amintit mai sus (si astea ma enerveaza ca nu au rezolvare... dar sper ca si daca eu am jetul ala, pe Alex sa nu-l deranjeze asa tare, din moment ce are mese la care papa bine si mult); si ceea ce cred eu ca e: nu reuseste sa ragaie si il doare aerul ala, si el plange ca totusi ii este foame. Inclin sa cred ca e asta, pentru ca dupa ce scoatem tot aerul, papa vreo 10-15 minute bine bine de tot, goleste sanul, el adoarme multumim si fericit, etc. Dar problema e ca noi scoatem aerul cateodata si intr-o ora, nu reuseste sa ragaie bine, si de multe ori credem ca a terminat cu vreo doua ragaituri de beutor de bere, dar cand vedem ca se fataie si nu poate dormi si maraie (ca e tare cuminte si nu vrea sa planga ) apoi ne prindem rapid ca are ceva bai, si il ridicam si mai ragaie vreo doua bune... Deci si noaptea noi pierdem ore intregi cu ragaitul ca ba nu putem papa de aerul ala, ba nu putem dormi. Noi colici adevarati am avut doar de 3 ori pana acum...

Mihaela, super distractiva conversatia

Monikus si pe noi ne salveaza mami dimineata . De la 7 putem dormi, altfel am fi terminati, ca indiferent cat de des papa noaptea, pana la 1 avem show de vreo 3 ore continuu (papi, raga, plans, foame, papi, marait, raga,...) si acelasi show reincepe la 6, cu pauzele de cate o ora de papa si raga linistite de peste noapte... . Bine, se intampla ca dupa ce merg sa ma intind, sa vina mami sa-mi spuna ca-i e foame ...

Nela

Selen, ieri cand am iesit afara eu eram inghetata in obraji, la nas, maini, urechi,... si Alex era cald si bine mersi peste tot...

Liliana, noroc ca Radu e cuminte

Maria, al meu face mai nou o data pe zi kk si de cand a trecut la ritmul asta (de la 6-7 kk pe zi) il doare tare burtica si se chinuie si cu gazele. Asa ca bucura-te! Eu nu stiu ce sa fac sa-l desfund din nou, sa-i fie bine...

Mai, noi nu avem nimic albicios la putzulica (e grav?), si inca n-am avut curaj sa umblu pe acolo. Mami a avut probleme cu fratele meu daca nu a decalotat, in schimb cand s-a intamplat asta bunicile au ramas masca, pentru ca ele nu auzisera de asa o grozavie si totusi baietii lor nu patisera nimic. Ce sa mai crezi?

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

La multi ani bebeilor nostri sarbatoriti azi.

Nela, Rares tocmai papa. In rest, se scanceste la fiecare part si kk. Sper sa se obisnuiasca cu ele pt ca se trezeste din somn ca sa planga la ele.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaellaivan spune:

Buna ziua dragi mamici,

V-am urmarit si noi din umbra pe perioada sarcinii si va felicitam pentru activitatea prolifica de pe forum. Sa fie sanatosi si veseli toti dovleceii!

Acum, la 13 zile de la nastere iubitului Matei, avem nevoie de sfatul vostru.

Am fost la medicul pediatru si pe langa vizita la ortopedie ne-a recomandat sa facem si un screening auditiv, sa-i verificam auzul. Motivul recomandarii a fost ca asa se face la clinica respectiva, nu ca s-ar fi observat ceva in neregula la bebe.

Ati mai auzit de acest test? Credeti ca e necesar sa-l facem? Voua v-a fost recomandat? L-ati facut deja?

Va multumesc frumos!

Mihaela, mami de Matei

Mergi la inceput

Doro

Noi aseara am avut show cu vomat... . De fapt ieri toata ziua. Dar chiar a mancat poate prea mult, ca de fiecare data mi-a golit sanul. Cand trage asa, de pe fundul oalei, ma doare tot sanul in interior ca si cum ar baga cineva cutitul si ar rasuci. Stateam cu lacrimi in ochi, dar nu-l mutam la celalalt, ca ma gandeam ca e mai bun laptele ala mai gras pentru el. Trebuia sa traga de vreo 5 ori pana inghitea o data.

Aseara eram gata sa merg la urgenta cand am vazut ca dupa fiecare masa vomita. Acuma om vedea cum om fi, dar poate fi ceva la stomacul lui chiar daca pana acuma nu a facut din astea? Ce trebuie sa fac? Ce trebuie sa urmaresc? Vad ca sunteti mai multe cu bebei care vomita, poate aveti deja experienta

Cu vomatul asta mi-e si frica sa-l pun la ragait (ca atunci se intampla). Si iarasi plange puiul de durerea aerului care nu iese. In schimb daca vomita fomistul si pofticiosul n-are nimic... numai maica-sa o ia razna... .

Chiar a mancat enorm de mult ieri (dar cum sa-l opresc? ) si sper ca de aceea sa fi vomat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Liliacule,Raluk multumim

La cat mai multe lunite puiutilor Aidan si Elisa Andreea!!

Si noi ne mai enervam cand papam,tot din cauza gazelor.Incepe sa se foiasca,nu mai inghite laptele cum trebuie (desi trage cu putere din bibe),ii curge lapticul din gurita...cand il vad asa,il tin sa ragaie bine de 2 ori si apoi continuam linistiti papa

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Eu tot uit sa va spun cand adaug poze. Mai la coada sunt mai noi, dar nu-s asa frumos organizate ca ale voastre, pe albume...

Mergi la inceput

Uite ca mamica tanara stia de problema

Fetelor, la fulgusori a pus sotul lui Monis o pozica cu puiul ce frumos e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suede spune:

Merci!
O sa incerc si cu Huggies,poate ii merg mai bine.

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
citat din mesajul lui suede

Din pacate se pare ca face alergie la Pampers.Mai are cineva aceasta problema?Nu stiu ce scutece sa incerc...Are cineva vreo idee?

Seleneu ii tai unghiile cu o forfecuta de la Nuk.

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Incearca si Huggies. Noua nu ne-au facut iritatii pana acum.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput

Apropo de forfecuta de unghii,asa este si a mea,fara varf,adica are varful rotunjit.

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput

Claucia sa-ti traiasca bebelul!

La multi ani tuturor bebeilor aniversati azi!

Poze cu Mihnea:

Mergi la inceput