Dovlecei de septembrie-octombrie 2009 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Delia, multumim frumos de aprecieri. Mai zi-mi despre voi, ce mai face frumusica de Sofia?
Ce mesaj frumos, ordonat.

Diana, eu nu mai tin minte daca am vazut poze cu Peter, sa ma scuzi daca ai postat ceva link si nu am fost eu pe faza. Mai pui o data? Saru-mana.
La ce seriale te mai uiti? Eu am mai descoperit si Meadle si Corugar Town (sper ca am scris bine, ala cu Courtney Cox). Si am mai descoperit si The Good Wife.
Ce-ti mai fac baietasii?

Gegea, imi place titulatura ta... happy la patrat. Ma gandesc si eu la ceva sa imi pun, cand os aduna punctele, dar vad ca nu ma paleste inspiratia deloc deloc.
Unde it pot vedea si eu copilasii cei draguti, ca n-am vazut poze inca, cred.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui suede

Din pacate se pare ca face alergie la Pampers.Mai are cineva aceasta problema?Nu stiu ce scutece sa incerc...Are cineva vreo idee?

Seleneu ii tai unghiile cu o forfecuta de la Nuk.

Poze cu Mihnea:
http://community.webshots.com/album/575184550oAbCPH

Incearca si Huggies. Noua nu ne-au facut iritatii pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna tuturor,

Am venit si noi la apel azi

Monis, felicitari pt bebe. Sa creasca mare si sanatos.

Santorini, tare m-a amuzat plimbarica voastra. Noroc cu sotul.

Mihaela, printre picaturi o sa incerc sa citesc si eu din linkul dat. Multumim.

Despre diversificare, mie mi se pare aberant sa ii dai morcov la 2 luni. Dr. idioti.

Unombun, si eu am candida. Totusi, dr mea mi-a zis sa nu iau nik deocamdata. Sa astept pana dupa 6 sapt si apoi vom vedea. Bebe nu poate pati nimic de la candida si eu cum am mai stat cu ea si inainte....mai pot sa stau si acum. Poate ca e mai bine sa o tratez mai incolo. Imi pare rau ca nu te pot ajuta mai mult. Mancarimi inca nu am, cu toate ca la mine a inceput sa se cojeasca de la atatea absorbante. O sa treaca.

Nela, ce bine de voi ca sunteti gata imbaiati. Pacat ca plange 10 minute de la o caciulita. Eu l-as fi lasat fara daca urla ca nu vrea.

Selen, auzisem si eu de varianta cu rosul unghiilor bebelului dar nici de asta nu am avut curaj. Poate dupa o luna incolo.

O zi excelenta tuturor.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Nela, ce bine de voi ca sunteti gata imbaiati. Pacat ca plange 10 minute de la o caciulita. Eu l-as fi lasat fara daca urla ca nu vrea.

Monikus, caciula a stat pe caput 1 minut, in speranta ca tace. Restul pana la 10 a urlat de ciuda ca am incercat sa i-o punem pe cap. Numai cu san am linistit-o.

Ce mai face Rares?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Delia, .

Claucia, ma bucur sa mai aflu vesti si despre voi. Eu zic ca nu e un capat de tara ca nu a luat foarte mult in greutate. Are timp. Oricum e lunguta bine pitica. Eu zic ca o sa fie ok. Cat despre caldura, solutia e un calorifer electric. Si noi il mai bagam cateodata daca ni se pare frig.

Raluk, Dana sper ca va mai lasa bebeii sa dormiti macar cate putin. La noi, traiasca mama si soacra ca stau noaptea cate una cu noi si pot sa mai inchid ochii.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

TIN SA VA ANUNT CA A NASCUT MONIS UN BAIETEL DE 3 KG 100.......

A L I N A36 saptamani
MARIE REBECCA AYANNA

burtica mea
www.onetruemedia.com/shared?p=9ad5ae9b3ca4bc15b58524&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">nunta noastra 15.08.2009
www.onetruemedia.com/shared?p=9b028f1a9ab463a47ebe17&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">COMOARA MEA

Multumim, Alina !

Felicitari, Monis!!!

Bun venit pe lume baietelului tau! Sa fiti sanatosi si fericiti si sa va aduca numai bucurii!!!

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Multumim tare mult pt aprecieri

Nela,azi n-am mai gatit nimicmancam resturi de ieri ( au ramas multe aperitive si pt noi 2 ne ajung vreo 2-3 zile)

Din toate plusurile alea mari de acolo,singurul cumparat pt Alex e ursul panda,in rest sunt toate mostenire de la mine

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Liliana, ce activitati faine are Andra! Am aruncat un ochi pe site. Nice! Lasa ca uite acus' trece saptamana si vine si Marius si te mai ajuta cu cei mici. Felicitari pentru buricutz, gata, suntem baiat mare de-acuma!

Claudia, atata timp cat fetita e in grafic, all ok! Ma bucur ca va faceti timp si de activitati relaxante, as asi trebuie.
La multe lunite Isei.
Mai pune poze cu voi, cand mai ai timp, sa va vad si eu cum ati crescut de frumoase!

Mihaela, da, asa e, ideea cu bebeii si imbracatul lor e sa nu isi foloseasca energia ca sa se incalzeasca, sa aibe o temperatura a corpului constanta. Ana tremura tot timpul dupa baie, ii e ok cum o imbrac. Iti multumesc, insa, de sfaturi, esti o draguta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna ziua si de la noi,

o gramada de subiecte interesante in dimineatza asta.

am vazut ratzuska ochioasa de nela stand la o sueta cu tati pe canapea. . ce frumos se stramba ca nu vrea suzi de la mami.

am admirat baietei de Mely cu masinute si scaun. frumosi copii ai draga mea. ce ochi blanzi are Alexandru.

Mihaela m-am distrat tare vazand video-ul cu Josh si mesajele sotului cu soacra. Asa zgomote am incercat sa imortalizez si eu. inca nu stiu daca am reusit, dar mai incerc. ai un baietel superb. Sa va traiasca.

ralucapaun ai o fetita asa frumoasa si finuta. cum doarme ea cu mainile in sus parca s-ar preda, exact asa l-am prins si eu pe Aidan alaltaieri. comici rau.

vorbeati de suc de morcovi. nu stiu care e regula cu solidele, dar eu m-am inscris aici la un studiu de 3 ani pentru alergii. sunt vdoua categorii de bebei - cei care vor fi alaptati exclusiv la san timp de 6 luni si apoi lichide si cei care vor fi alaptati exclusiv la san timp de 3 luni, dupa care li se va introduce treptat cate o lingurita din produsele care se stie ca provoaca alergii - alune, etc. inca nu stiu din ce categorie facem parte, dar se pare ca e ok sa dai solide si mai devreme de 5-6 luni.

Claucia ma bucur ca ai mai intrat pe aici. cum stati cu colicii?

Santorini super tare faza cu cheile. fara legatura cu subiectul graviditate/maternitate, dar legat de chei...acum 2 ierni am ajuns de la bacau la bucuresti cu taxiul...motiv: am pierdut trenul. era o viscoleala de nu vedeai 2 metri in fata, foarte periculos. ei, in graba calului, ca iubitul meu are probleme cu punctualitatea, Sergiu a incuiat cheile taximetristului in portbagaj cand a luat ceva din geanta. ala nu avea dublura si pana a venit colegul, am pierdut trenul...asa ca am platit `100 de euro sa mergem pana la bucuresti. de atunci am mai patit multe peripetii. lunea viitoare pleaca in romania sa-si faca carnetul de conducere pe care l-a pierdut pe undeva pe aici.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Am vazut ca a postat si Raluk, deci all ok.

Selen, si la noi e un vant de mori, de doua zile nu am mai scos-o pe Ana, ca mi-e frica sa nu ne ia cu carucior cu tot. Nu mai ies pana nu se mai domoleste.
Voi cand mereti la Bucuresti pentru eco la Ebru? Oricum, eu si Ana va tinem pumnii tare tare sa fie totul bine.

Gata, v-am pupat, ma duc sa ma culc.
Seara buna va doresc!

Mergi la inceput