Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 7
4mykids spune:
Maria, acu am vazut ca ai mai pus poze la semnatura ,
e un scumpic , am remarcat bubitele de pe fata asa era si Isabella,si cu riscul de a ma repeta , i iubesc buzitele
...sunteti tare frumosi toti 3 si imi place tare mult poza printre ultimele cand doarme in caruciohr , bosumflat cu caciulita albastra ..este mortal.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Maria, acu am vazut ca ai mai pus poze la semnatura , ![]() e un scumpic , am remarcat bubitele de pe fata asa era si Isabella,si cu riscul de a ma repeta , i iubesc buzitele ...sunteti tare frumosi toti 3 si imi place tare mult poza printre ultimele cand doarme in caruciohr , bosumflat cu caciulita albastra ..este mortal.Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)FETELE MELE DRAGI! |
claudia ne faci sa rosim. In poza respectiva de care zici eram in drum spre niste amici care ne-au dat landoul pentru cateva luni. ne pregateam de o excursie lunga. si mie mi s-a parut simpatci si de aia i-am tras vreo 2 poze. sergiu zice ca-s disperata. ca toata ziua numai asta fac, dar imi doresc sa am poze si filmulete sa stie si el cat de mic si oracaitor era. pup fetele cochetele. sper ca Iulia a impartit frateste dulciurile cu mami

MangaGirl
[/quote]MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
4mykids spune:
Maria, sunteti frumosi iar cu pozele si eu fac la fel,in ficare zi altele,mai ales ca si cu Iulia am facut la fel se trezea de dimineata ,o schimbam din pijama in haine si poze cu fecare outfit, cu Isabella la fel,dar ce faine sunt amintirile peste ani,si acu ma uit cu atata placere la pozele de cand era Iulia mica.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
Cu siguranta nu vei rata Halloweenul anul viitor,dar ce pacat ca pofta de dulciuri scade pana atunci..si da am infulecat ca nesimtita din dulciurile Iuliei si l-am trimis si pe James sa-mi mai cumpere azi
..o sa ma fac cat casa poporului.![]()
FETELE MELE DRAGI!
biaz29 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vik-cj Bia...noi am avut probleme cu ochisorii..am adus-o din spital cu scurgeri la ochiul drept (toti bebeii aveau asa ceva in Gine I la Cluj) dar dupa 5 zile de tratament ne-a trecut la dreptul si s-a mutat scurgerea la stangul... . A vazut-o un amic oftalmolog si mi-a recomandat netacin (netamicina) de la Sifi, un antibiotic care are efect doar local si nu are asa multe efecte secundare. Si asta in cura de 7 zile cu pauza 7 pina trece de tot. A functionat...Plus curatare cu ser fiziologic cat de des. Sper sa va treaca repede. Pediatra mea zicea ca e si din cauza prafului din oras si de asta nu trece asa usor...noi din august suntem tot in santier (ni se izoleaza termic blocul) asa ca e un praf in zona si in casa de nu stiu ce sa mai fac... de printesa mica Isabela Maria |
Noi am pus Netacin 11zile dupa care am ajuns la oftalmolog unde a constat ca are ambele canale lacrimale obturate. Asa ca am pus Ofloxacin inca 10 zile si inca 7.
Si asta e un antibiotic mai tare si mai toxic. 

La control medicul a zis ca e mai bine, au inceput sa i se mai deschida putin canalele. Dar de azi iar ii curg ochisorii. 
M-am hotart cel putin pentru o perioada sa nu-i mai pun antibiotice. Il curat cu ser si ii fac masaj. Si sper ca i se vor deschide de tot si nu va fi nevoie de sondaj. La tine se pare ca a fost doar o conjunctivita. E o plaga in maternitatile noastre, dupa cum zicea medicul de familie al copiilor. Si primul meu fiu a avut tot la fel si s-a rezolvat repede.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
Emy10 spune:
Bine v-am gasit la Scutece!
Sa avem parte de 4 ani frumosi si plini de momente minunate pe care sa le impartim impreuna!
Elle multumim! 
Biaz si noi am avut probleme cu un ochisor si a trecut cu Tobrex! Si apropo de medici, pe a mea o vede un medic neontolog care vine la domiciliu!
Manga m-am uitat si eu la poze si am vazut un dulce si un dragalas! Si ce mi-a placut cum doarme el la la mami! A mea daca o iau in brate vrea direct la tatzi!
Si sa laudam printesa caci a avut vreo 2 nopti cand a dormit de la 22 la 5, insa nu in patut caci nu ii este prieten! Sper sa o tina tot asa ![]()
Eva
MangaGirl spune:
claudia ce m-ai distrat. lasa, decat sa i se strice ei dintisorii mai bine pune mami un kil in plus. e pentru o cauza nobila. si pe mine m-a cam luat pofta pe seara si am devorat tot. nu mai am nimik in casa. doar borcane de dulceata.
emy multumim. pa tu crezi ca al meu cum dormea acolo?abia isi luase portia. ca asa ii place lui sa adoarma..mancand. ![]()
MangaGirl
MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009 
www.mariaciubotaru.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
Ellenuta spune:
helloo
ma bucur ca va place prima pagina. daca vreti sa facem vreo modificare, va rog sa o faceti.
pooh, babytza, desiree multumim de primire si de urari!
luci haha .. imi faceau ochii in cap ca la girofar, crede-ma .. si am numarat de nu stiu cate ori.
raluk eu cautam o reteta de chec cu crema de lamaie. reteta asta o am de la sora-mea si e deliciu .. despre gecuta .. si mie imi place tare, eva o are de la un baietel .. e ff calduroasa si la moda .. ![]()
dana of Doamne prin ce ai trecut. sper sa nu mai aveti intamplari din astea niciodata si puiul sa fie ok. mattia e un frumos si un dulce foc!
claudia multumesc mult pentru laude .. ![]()
selen da, sigur, putem imparti in doua. poate o fac eu insa maine nu acum. daca se ofera cineva intre timp, nu ma supar ..
Elena, mami de
Eva Maria (14.01.2008) si
Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Dana15 spune:
Dragelor..reusesc si eu sa intru putin la ora aceasta;
Elle ce dragute sunt minunile tale!!!
Anna imi pare atat de mare!
(si grasuta si lunguta)
Lucia acum ca ai spus, iti dai seama ca ma roade curiozitatea..oare cum sta David cuceritorul imbracat in casa?!
ma gandesc ca nu-l tineti la bustul gol..oricat ar fi el de cuceritor!
hai, ca glumesc
(eu astazi am lasat-o mai moale cu caldura in casa -21 grade- si i-am dat la mandra o pereche de pantalonasi cu talpici);
Ralu eu nu am reusit sa vad informatiile din linkul trimis de tine
oare numai la mine-i bai?
Bia
..o sa ma rog si eu pentru puiutul tau..sa-i treaca ochisorul!
stii, ca si eu ziceam de canal lacrimal infundat..medicul de familie ne-a zis sa mergem la oftalmolog, ca cica trebuie sa-i faca interventia aceea invaziva de desfundat canalul lacrimal
..
dar pana acolo, dna doctor "a uitat" sa-mi spuna ca exista alte metode mai simple ce trebuie incercate..cum ar fi igiena riguroasa cu comprese sterile si ser fiziologic plus masaj circular cu degetul mic la nivelul coltului intern..si uite, ca la noi a functionat! Slava Domnului!
am citit si pe net: in 80% din cazuri, canalul lacrimal se desfunda de la sine, dar uneori poate sa dureze mai mult (pana chiar spre varsta de 1 an)..si ca interventia de desfundare, nu intra in discutie decat dupa aceasta varsta;
Dana unde sunt pozele cu Mattia?! sunt la semnatura?
Am vazut si eu pe frumosul Mariei
..ce fain este si bosumflici! ioi, ce or sa suspine mandrele dupa buzele astea!
si pe "vrajitoarea" cea mare a Claudiei am vazut-o ieri
..este o artista!!! si zici ca Iulia are un dintisor in plus?
posibil datorita calciului?
weekend-ul acesta a fost unul bun pentru noi: ieri am fost afara pentru prima data!
ne-a purtat tati in wrap! (cred ca nu mai are sens sa va spun ca presimt ca o sa trebuiasca sa ma "lupt" cu grig..ca sa o pot purta si eu pe Ana..)
si astazi...o sa ziceti ca suntem niste fricosi (si asa este)...astazi, i-am facut prima data baita micutei! (pana acum o spalam cu un buretel..) ufff, ce emotii! dar am reusit! si Anei i-a placut..initial,am sapunit-o pe un prosop si abia apoi am bagat-o in vanita..cand a atins apa, s-a oprit din plans
(si eu ii tot povesteam cum a inotat ea 9 luni la mami in burtica
)
deja ne este mai bine: buricutul este ok, ochisorul nu mai curge, acum doarme dusa (cred ca a relaxat-o bine baita)..Slava Domnului!
iar eu... stau in fotoliu si va scriu
(epiziotomia..old story!!!
); plus, sanii care nu mai dor cand alaptez..ura!!
Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
andraiulia spune:
Ce dulce e Aidan cu buzitele lui de baietel frumos...of,of. Si mai e si balanta, ce-mi place zodia. Sophie a terminat prin a fi fecioara la 4 zile de balanta. Tot e bine.![]()
Apropos de imbracat bebe....desi eu sunt extrem de calduroasa si credeam ca ea nu va fi prea infofolita, o imbrac destul de gros. Si pare sa ii placa. Doarme in body cu manecuta lunga si pantalonasi. Cateodata cu fesulet subtire. I-l pun dupa baitza. Si paturica pana la jumatatea ei. Noi avem in camera mereu min 24 grade. Si prin casa tot cam asa, un pic mai racoare. M-am obisnuit de cand cu tzushca.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144444
andraiulia spune:
Am pus si eu povestea nasterii astazi, la mom aniversar!
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144444

de printesa mica