Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 8
monica_dicut spune:

Buna seara si bine v-am gasit la scutece 
Fie ca cei 4 ani ce vor urma sa ne gaseasca impreuna, in aceeasi formula si sa petrecem cele mai frumoase clipe alaturi de minunile noastre.
bia, si ai nostri ochisori au luat-o de la capat 
. Mie tot Tobrex mi-a dat pediatra dar nu a trecut. Au trecut de la sine dupa botez si acum a revenit. Inca nu asa rau cum au fost...
Am vazut poze cu printisorii frumosi ai lui danangie 
. Tuuui da ce seamana intre ei. Fantastic. Sa va traiasca, sa fie sanatosi 
Vazut si cretulinu Aidan. O sa pice fetele-n
dupa el cand o fi mare. Asculta tu la mine Marie ca tare repede o sa ti-l ia o mandra ca tare frumos mai este 

Fetelor, a mai vorbit cineva cu aida? Zau daca nu ma ingrijorez ca n-a mai dat de tare multisor un semn. EU cred ca-i dau un mesaj maine daca nu intra.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
monica_dicut spune:
Elle, cu scuzele de rigoare, multumim pentru efortul depus de a ne muta.
Dati-mi si mie parola pe PM ca nu o mai am pe cea noua, sa mai ajut si eu cu capitole si modificari (desi nu prea va mai fi cazul) cand o sa pot (ca tare m-am puturosit in ultima vreme
)
Monica
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
andraiulia spune:
Elle, si noi iti multumim din suflet pt acest subiect mult asteptat. Si eu si Sophie.
Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144444
aidaciolac spune:
Va
dragelor si va
cu drag si ma bucur ca v-am regasit. Mi-a dat o lacrima cand mi-a zis iulika ca ne-am mutat.
Abia astept sa am putin timp sa citesc stafeta (am inteles ca sunt niste mesaje foarte frumoase si emotionante) , pana atunci ma lupt cu balaurii mei ...
Fie sa avem 4 ani plini de bucurie si de implinire sufleteasca , iar prietenia ce ne-a legat in cele 9 luni sa ne uneasca si mai tare in cei 4 ani ce vor urma.
Va multumesc dragelor ca existati si mai ales ca mi-ati dat sansa sa fiu alaturi de voi si va multumesc din suflet ca m-ati fost sprijin in clipe grele 

monica_dicut spune:
aida, unde ai disparut? Ce balauri
??
Monica
POVESTEA NOASTRA
gegea spune:
Buna seara si bun regasit tuturor mamicilor si puiutilor!
Sa curga capitolele si aici, in casa noua, sa ramana aceeasi atmosfera calda si prietenoasa, sa ne bucuram impreuna de toate lucrurile minunate care ne asteapta in evolutia bebelusilor nostri!
Stiu ca eu nu am fost tare activa, insa am un mare defect: vreau sa citesc tot, calm si linistit, iar din cauza asta, am trait odiseea noastra mai mult in recuperari, nu prea am trait evenimentele in direct, dar la intensitate maxima, cu siguranta. Chiar si asa "codasa" cum am fost, eu ma simt aproape de voi toate, imi sunteti dragi si apreciez enorm ca toate sunteti fete destepte, informate si, cel mai important, cu f. mult bun-simt. Ne-am alaturat odiseei si am avut un tel precis determinat: sa devenim mamici de dovlecei copti bine si sanatosi, am avut temeri, am avut nelinisti, dar am fost si fericite si luptatoare si am mai si impartit aceste trairi. Acum iata-ne aici, cu comorile acasa, la lumina zilei, sa ne fie de bine si sa ramanem aceleasi.
Si normal ca ma gandesc si eu la doua foste burtici, al caror drum s-a oprit undeva in urma. Mada23 si MariaI 
Imi cer scuze ca nu am fost mai harnica sa fi postat acest mesaj la odisee. Sper sa nu va suparati.

Geani, mamica unui carliontz pufos -
Daria (03.04.05) si a unui bebelin scumpilin -
Filip (30.08.2009)
Poze
monica_dicut spune:
Mi-am adus aminte ce vroiam sa mai spun mai devreme.
Luci, si eu am sac de dormit. Pt mine e minunat, sunt incantata de el pt ca zgatia mea da atat de mlt din picioare incat se dezveleste noaptea. In plus am auzit povesti cu paturicile. EU cand ii pun paturica il invelesc pana sub manute asa ca sa nu poata sa si-o traga pe fata.
Acum se razgaieste si nu vrea sa doarma Atomixul meu si scoate niste sunete de ma buseste rasul. Nu va mai spun fetelor ca de ieri seara de la 9 pana astazi la 9 nu a papat niciun biberon ci doar tzitzi
. Tare bucuroasa am mai fost. DAr in seara asta a cerut bibe si a papat vreo 100 ml. Oricum, se pare ca am ceva laptic, ori revine ori s-a mai inmultit macar. Si sa ma laud pana la capat ca dormim la noi in patut. Doar dimineata il iau langa mine sa dorm si eu mai mult. Luci, se poate sa sti. EU ii dau sa pape, il pun in pat si il las sa adoarma, chiar daca mai miorlaie sau mai tipa putin. Pana la urma adoarme. Cu ambitie mai mare decat a lor, vom razbate ![]()
Monica
POVESTEA NOASTRA
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut aida, unde ai disparut? Ce balauri ?? |
eheeeei monicutzo stii tu ce balauri , doar ca ziua (sarbatoarea) de azi m-a pus rau in cap , dar imi revin eu ... pupici scumpa draga si cand vorbesti si cu scumpa cealalta sa o pupi si din partea mea si sa o imbratisezi (abia astept sa vad filmuletul cu Flaviutu) , doar vestile bune ma mai tin cu capul la suprafata
... dar ajung eu la mal ca doar sunt inotatoare versata.
4mykids spune:
Dormim si noi duse...acu relax total.
Aida,ne bucuram ca ne-ai dat de veste si sunteti bine 
Monica, ce ma bucur de vestile cu lapticul, sa o tineti tot asa;
Maria, no...ai dreptate,mai bine eu cu kg in plus decat sa-si strice fata dintii,,,si uite ce bun motiv am gasit
,oricum saraca nu ma lasa sa-i fac poze ca -i sunt dintii in cadere libere ;
Luto, pe unde umbli,azi ai tras chiulul..
Nela, v-ati trezit?;
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Mama_si_pisa spune:
Buna seara!
Mai am de scris cateva mesaje de una singura pana ce voi ajunge sa ma vedeti in direct.
Va mai multumesc o data, si aici, pentru primire si ma bucur sa fiu alaturi de voi la acest inceput.