Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids
Nela, v-ati trezit?;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Servus dragelor.

Claudia, ne-am trezit, pai da. Se pare ca azi noapte am revenit la sentimente mai bune, am urmat programaul de somn 6-12-5. Acum e 6 juma si dam din maini si din picioare grupa mare, dar sper sa adoarma in curand.

Vai, ce m-ai impresionat cu Iulia, ca si-a facut curat in camera... asa da! Cat mai am de asteptat si eu sa traiesc momentul...

De azi mere iar la scoala, nu? Cred ca e super incantata! Cum mai e vremea pe la voi, tot ploua?
La noi s-a pus un vant si suiera asa, uratel...

Elle
, multumim din suflet pentru casuta noua!

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Continuam...
Baietelul meu a avut pentru 3 saptamani secretie la ochisorul drept. Initial l-am sters cu ser fiziologic, asa cum mi-au spus medicul neonatolog (la spital) si pediatrul. Dar, dupa doua saptamani, era la fel. Asa ca am decis eu ca apa curata, fara sare, poate face treaba la fel de buna; a fost chiar mai eficienta, iar in cateva zile i-a trecut. Copilul plangea cu lacrimi inca din spital, deci nu cred sa fi fost canalul lacrimal obturat, dar i-am facut si masaj, asa, cand imi aminteam, dar sigur de mai multe ori pe zi.

Mergi la inceput

Pediatrul mi-a spus sa il spal cu apa curata dupa ce folosesc ser fiziologic, pentru ca va face bubite de la sare. Asta cred eu ca e cauza si pentru bubitele pe care le face uneori de la caldura (mai lupt inca sa reglez temperatura in casa...), asa ca sunt constienta, de cate ori il gasesc transpirat, ca voi descoperi in scurt timp si bubitele. Il spal cu apa. Uneori reusesc sa actionez la timp si "sarim o tura".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Citat:
Nela, v-ati trezit?;

FETELE MELE DRAGI!

Servus dragelor.

Claudia, ne-am trezit, pai da. Se pare ca azi noapte am revenit la sentimente mai bune, am urmat programaul de somn 6-12-5. Acum e 6 juma si dam din maini si din picioare grupa mare, dar sper sa adoarma in curand.

Vai, ce m-ai impresionat cu Iulia, ca si-a facut curat in camera... asa da! Cat mai am de asteptat si eu sa traiesc momentul...

De azi mere iar la scoala, nu? Cred ca e super incantata! Cum mai e vremea pe la voi, tot ploua?
La noi s-a pus un vant si suiera asa, uratel...

Elle
, multumim din suflet pentru casuta noua!

www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica

Nela,ce bine ca ati revenit la normal cu somnul, sunt convinsa ca o sa faca nani in curand, printesa mica,
Iulia de marti incepe scoala,mai are o zi acasa,si da sim pe mine ma impresionat, eu sunt un pic disperata cu faptul ca imi doresc sa fie curata si sa-si pastreze camera curata, poate si datorita faptului ca cel putin aici in zona in care locuim noi,omenii nu pun deloc accent pe curatenie in casa sau pe educarea copiilor in acest mod..no ,acuma fiecare cu piticul lui pe creier , dar imi place catine la lucrurile ei si stie sa si le pastreze.
Vremea sa schimbat un pic mai pe dupaamiaza si speram sa stea dry cat mai mult,azi am lenevit toata ziua in casa si tare imi place sa o scot pe Isabella la plimbare..
Voi ce planuri marete aveti azi?Nici nu sti ce te indvidiez pentru locul in care locuiesti..

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mama_si_pisa

Buna seara!
Mai am de scris cateva mesaje de una singura pana ce voi ajunge sa ma vedeti in direct.
Va mai multumesc o data, si aici, pentru primire si ma bucur sa fiu alaturi de voi la acest inceput.

Bun venit Mami_si_pisa,

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Ce bantui eu pe aici,sa vezi cum se trezeste imediat pisoiul la papa,
Ma gandeam ce diferenta de comportament este intre fetele mele, Iulia sa comportat exact ca sin burtica , dormea ok noaptea dar ziua deloc aprope, iar Isabella in burtica pana la 3 dimineata dansa, oar acu e asa de cuminte si ziua si noaptea.

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Citat:
Vremea sa schimbat un pic mai pe dupaamiaza si speram sa stea dry cat mai mult,azi am lenevit toata ziua in casa si tare imi place sa o scot pe Isabella la plimbare..
Voi ce planuri marete aveti azi?Nici nu sti ce te indvidiez pentru locul in care locuiesti..

Azi la capitolul planuri marete am sa termin lasagna aceea, ca mi-au iesit ochii din cap ieri cu sosul, m-am apucat la 1 pms si am stins focul pe la 7. Dar a iesit bun sosul, fie ca si face. Deci azi mai fac bechamelul ala si pun totul la cuptorul cu microunde. Am mari emotii, ca reteta e pentru cuptor normal, nu cu microunde... apai daca astia nu prea folosesc aici... ce sa fac.

Ar mai trebui sa si calc, ca saptamana viitoare iar pleaca sotul in delegatie in China si sa fac un pic de ordine (curetenia am facut-o sambata) pentru ca maine avem musafiri mari, un om tare drag sufletului nostru ne va vizita, un mare om care m-a indrumat in cariera si nu numai. Primul musafir al Anei, si ce musafir...am emotii.

Da, si mie imi plac locurile si vremea de aici tare mult, visul meu este sa traim intr-o casa alba, mica, la marginea marii, cu mult soare in an, iar locurile acestea sunt cel mai apropiat lucru de visul meu.

Voi ce faceti maine? Sper din tot sufletul sa stea vremea usacata, sa poti sa o scoti si pe Isabella la aer un pic. la toate trei frumusetile.

Mergi la inceput

Lutoniana, eu folosesc de vreo 10 zile sacul de dormit. Am unul de la Ikea. Simon da mult din maini si aveam stresul ca, marindu-se, va deveni si mai periculos sa-l invelesc. Sus, la umeri, e ca o vestuta, si inca una cam stramta, astfel ca nu i-l mai pot scoate peste noapte, fiindca l-as trezi de-a binelea. Ii deschid fermoarul, il indoi sub el, pana ce ramane cu funduletul pe masa de infasat, si il schimb normal. E ca si cum ar avea o camasa, de fapt o gecuta groasa.
La mine e inca prea cald in casa, dar si peste iarna mai mult de o camasuta subtire si scutec nu ii voi da cand ii pun sacul. Ideea e sa aiba si maneci, in rest e bine imbracat in sac.

Mergi la inceput

Claudia, Nela (voi mai sunteti prin preajma), multumesc!

Mergi la inceput

Ioi,Nela, se simte ,daca pot spune asa ,prin scris emotia si fericirea ta, pentru acel musafir...si cred ca iti va face bine sa-l primesti,nu numai tu ci si micuta Ana...si ce vise frumoase si pe jumatate implinite ai,este atat de fain cat poti sa le si realizezi,eu iti doresc din suflet sa reusiti sa va luati si casuta accea mica si alba;
Vezi de aia nu-mi place sa gatesc , glumesc ,sunt convinsa ca a iesit o minunatie sosul.
Planuri inca nu avem stiu doar ca se intorc ai mei din tara maine,si abia astept.
Apropo de vise, si mie tare mult imi place soarele,dar contrar faptului ca nu e prea mult soare eu imi doresc sa ne mutam in Scotia(este o tara plina de frumuseti,care mie mi-a mers la inima,si oamenii la fel)sotul meu fiind scotian ,sper sa ne putem implini visul...oricum e tare minunat sa simti fericirea pe deplin;
Va pupam cu drag si noi pe amandoua

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput