Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 10
NelaM spune:
Wow, Claudia, asa da vis. Scotia este intr-adevar tare frumoasa, eu n-am apucat sa o vad decat din poze, dar am vazut numai locuri care iti taie respiratia, sa stii.
Sunt convinsa ca ti se va indeplini visul, nu stiu de ce.
Si mie imi plac scotienii ca sunt oameni "dintr-o bucata", cel putin cei pe care i-am cunoscut eu asa au fost. Deschisi la minte si la suflet. Mi-a fost mai greu cu accentul
, mai ales ca doi dinte ei mi-au fost si sefi... Ma durea capul dupa fiecare sedinta de la atata efort cat faceam sa inteleg tot ce zic, datorita accentului. Toti au fost din Glasgow.
Spor la povesti cu mama, ca sigur vine cu ele tolba din tara, maine.
Somn usor daca nu te mai prind, ma bag la recuperat si la un filmulet ceva, ca Ana e rupta, vad.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Pediatrul mi-a spus sa il spal cu apa curata dupa ce folosesc ser fiziologic, pentru ca va face bubite de la sare. Asta cred eu ca e cauza si pentru bubitele pe care le face uneori de la caldura (mai lupt inca sa reglez temperatura in casa...), asa ca sunt constienta, de cate ori il gasesc transpirat, ca voi descoperi in scurt timp si bubitele. Il spal cu apa. Uneori reusesc sa actionez la timp si "sarim o tura". |
Mama si pisa, mai scrie inca 4 mesaje si gata, ne "auzim" in timp real si povestim.
Frumos nume, Simon, sa va traiasca si asteptam si pozici cu voi, sa va cunoastem mai bine.

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)www.facebook.com/album.php?aid=116964&id=814948328&l=75a8977d61" target="_blank">La plimbarica
monica_dicut spune:
Io n-am somn si caut sa emigrez in Canada 
vorbesc serios 
aida, stiu, a fost ziua mortilor la catolici. Si eu am fost astazi la bunici...
Sper ca foca mica e bine si doar te tine in urlat ca alti balauri n-ai voie (
vorbeste ciob de oala sparta
)
Luci, de cateva zile ma tot intrebam ce zodie esti, si cand e ziua ta
.. m-am dumirit, esti varsatoare si esti in februarie ![]()
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
NelaM spune:
| citat din mesajul lui monica_dicut Io n-am somn |
Servus Monica draga.
Pai hai sa povestim, daca n-ai somn... noi suntem inca pe-aici, facem revista presei, n-am apucat sa citesc tot din urma, inca.
Ce mai face Dragos?
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
NelaM spune:
Va las ceva frumos, www.youtube.com/watch?v=Q5uKa1bDtsk&feature=fvw" target="_blank">varianta superba a melodiei MY WAY.
Sa aveti o zi frumoasa si un inceput de saptamana excelent!
Revenim mai incolo!
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
mary_07 spune:
Buna dimineata
Va servesc prima cafea aburinda in noua casuta

S-a trezit Razvi pe la 5.45 ,a papat si acum gangureste de zor in patut
mi-e asa drag cand il aud

Nu ma mai pun la somn,ma duc la bucatarie sa-mi beau cafeaua linistita si apoi sa incep sa ma pregatesc....va ziceam si aseara,azi e zi mare...
Alexandru face 2 ani!!!

Nu stiu cum s-au dus anii astia,parca mai ieri eram o copila speriata ce ma pregateam sa merg la spital la un control,dar 80% convinsa ca voi si ramane acolo.Si totul a fost atat de frumos...in cateva ore mi-am vazut minunea mult asteptata.Iti multumesc Doamne ca mi-ai daruit 2 copii sanatosi.
La Multi Ani puiule!!!
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
devylla spune:
Ohoo,bun gasit la scutece...deja s-au scris 10 pagini. :)
Elle sa stii ca mi-ai facut o pofta nebuna cu prajitura cu lamaie.TRebuie sa prestez cat mai curand,poate reusesc sa "fug" la cumparaturi,caci n-am cele necesare in casa.
Imi permit sa-ti dau o idee,sa-ti faci un blog cu ce bunatati pregatesti tu.ASa si cele mai lenese ca mine,or sa aibe unde sa gaseasca idei si papa bun.
lutoniana spune:
| citat din mesajul lui Mama_si_pisa Lutoniana, eu folosesc de vreo 10 zile sacul de dormit. Am unul de la Ikea. Simon da mult din maini si aveam stresul ca, marindu-se, va deveni si mai periculos sa-l invelesc. Sus, la umeri, e ca o vestuta, si inca una cam stramta La mine e inca prea cald in casa, dar si peste iarna mai mult de o camasuta subtire si scutec nu ii voi da cand ii pun sacul. Ideea e sa aiba si maneci, in rest e bine imbracat in sac. |
hei, multumesc de raspuns si tie si claudiei, eu stiu ca sunt buni sacii, le nteleg si utilitatea dar poate nu m-am exprimta eu prea clar...eu imi fac probleme referitoare la mine...ca sunt mai comoda....
Adica noi la masa de la 3-4 dimineata schimbam 2 chilotei ca facem caca mult si ma gandesc ca ar trebui sa-i desfac sacul, iar sa i-l pun etc....
In plus, am primit unul numai ca e foarte mare, poate ma bag la ceva exercitii cu acela sa vad cum este.
Multumesc inca odata fetelor

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
lutoniana spune:

Sa traiasaca Alexandru sa se faca mare si norocos si sa-si iubeasca fratiorul si parintii !!!!!

Iar presimt ca ma lipesc de o prajiturica ceva...daca a zis Mary ca se apuca de treaba 

Si sa strigam de 3 ori URA pentru Dana15

care a bagat si baita si nu o mai dor nici sanii, la mai mare draga mea !!!!
Nela in ce domeniu lucrezi ? asta doar daca poti sa imi raspunzi si nu consideri ca sunt prea indiscreta.
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

La Multi Ani Alexandru !