Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 11
lutoniana spune:
monide ce te intrebai de zodie ? vrei sa ma ceri in casatorie ?
Nu te-as sfatui ca am la defecte....offff.....ca ma dezamagesc si eu uneori...
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
kawaichan spune:
Bine ne-am gasit la scutece!
Bebelusi sanatosi si voiosi va doresc si scuteceala placuta !![]()
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
lutoniana spune:
Claudia iarta-ma dar nu m-am putut abtine si am dat o cautare ca prea ma apasa intrebarea cu fontanela. Stiu ca ai spus sa lasam in baza dr ...ceea ce am sa si fac 
Uite Ralucule ce am gasit, pe langa asta am descoperit cat de neinformata sunt ...ca eu credeam ca o are numai pe aia din varful capului 
si cand colo ele sunt doua.....Abia astept sa se trezeasca sa o caut si pe cealalta 

www.babycentre.co.uk/baby/newborn/softspotsexpert/" target="_blank">Articol scurt si interesant
lutoniana spune:
'neata Mihaela, merg sa-mi fac si eu o cafea poate se mai aduna lumea la povesti 

kawaichan spune:
Neata lume,
La multi ani Alexandru,pui de Melania ! Sa cresti mare si frumos !
Elle multumim pentru capitol si listuta
O idee doar si de la mine-fontul la listuta sa fie mai mic(size 1) ca apare mai ordonat si nu se mai labarteaza atata prima pagina...Si m-as mai juca un pic cu culorile ca mi se pare un pic prea serioasa cu albastrul ala inchis,ce zici? Daca nu te deranjeaza ma mai pot baga si eu la bibilit din cand in cand![]()
Danangie imi pare rau de aventura la spital:( Mie-mi suna tare ingrijorator sa i se invineteasca gurita...bine faceti ca mergeti sa cereti o a doua opinie.Sanatate multa micutului!
Urez si eu bun venit fetelor noi,ca nu am apucat inca
Sedere placuta si prunci sanatosi !

Legat de infofolit,credeam ca-s singura nebuna care tine copilul doar in body si sisete sau salopetica prin casa.Ma bucur tare s-aud ca suntem mai multe in club
La noi in casa sunt cam 23-24 gr decamdata,prin decembrie abia mai scade temperatura afara si atunci va trebui sa bag aerul cond. dar tot la 23-24 o s-o reglam.
La fel stiam si eu ca bebeii au temp mai ridicata un pic decat adultii si se incalzesc ff repede,iar daca transpira pot raci.Caciulita nu am pus niciodata pana acum,nici in casa si nici afara,nu mi se pare un accesoriu necesar![]()
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
DenysaB spune:
Buna fetelor! Ma bucur extrem de mult ca am reusit cu toate sa trecem la scutece, dupa 9 luni minunate, in care chiar daca v-am urmarit din umbra (am gasit raspuns la intrebarile mele in raspunsurile voastre, asa ca nu le-am mai postat)am fost alaturi de voi la fiecare capitol.
Eu am un bebe baietel din data de 16.09.2009, Denis-Tudor, 3800 g, scor apgar 9, nastere cu epidurala. Sincer, am ramas cu o amintire foarte placuta despre nastere, care ma face sa ma gandesc la bebelusul nr 2
. Bebeplusul meu (asa ii zicem noi) e foarte cuminte; nu prea are colici, manaca bine, doarme toata noaptea, cu 2 pauze de masa, ziua nu prea doarme dar e cuminte. Acum se trezeste. Promit ca o sa fiu mai activa pe acest forum. Poop. Sunteti minunate.
kawaichan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana 'neata Mihaela, merg sa-mi fac si eu o cafea poate se mai aduna lumea la povesti ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Neata Luci,fa-mi si mie una te rog,ca-s cu maimutica agatata de copac
Multumesc frumos
Ma bag sa citesc articolul cu fontanela.
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
NelaM spune:
LA MULTI ANI ALEXANDRU! Sa fii sanatos, sa cresti mare si sa le aduci parintilor numai bucurii.
Mely, sa iti traiasca minunea.
Ce planuri aveti pentru astazi, o zi asa frumoasa pentru familia voastra?
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
lutoniana spune:
Fetelor cu riscul de a va plictisi am sa va povestesc ce am facut ieri de m-ati dat disparuta.
Mi-am luat copilul si l-am pus, treaz fiind, la el in patut ca doar era ora de somn pe unde apuca (leagan, canapea, in brate, etc).
Pentru ca nu puteam sa stau aplecata deasupra patutului, l-am tras langa patul meu ca sa pot sede si eu in popou.
I-am pus suzeta in gura si a scuipat-o, am repetat chestia asta de cateva zeci de ori dupa care i-am tinut-o eu cu mana, in gura 

La un moment dat a inceput sa o suga normal, ca pana atunci statuse cu gurita deschis la maxim, fara sa o atinga ....si sa se frece cu o manuta la un ochi.
Zic hai ca adoarme...trecusera deja cam 20 de minute....
Cu mana libera il masam usor de tot, abia atins pe burtica, intr-un final se opreste din dat din maini si din picioare si face ochisorii mei dragi tot mai mici si tot mai mici...insa cand i se lipeau genele unele de altele hop, se trezea,....si avea asa o figura ca si cum nu se lasa el pacalit....I se inrosisera pleoapele de la oboseala dar nu dormea....
De acum trecuse cam o ora....incepusem sa ma gandesc ca i se face foame pana apuc eu sa-l culc....asa ca l-am luat in brate l-am pus la san si in 2 secunde jumate, nu exagerez fetelor, 2 secunde jumate sforaia 
, fara sa suga nimic...statea cu sanul in gura atat.
Atunci l-am luat iar si l-am pus in patut, cat am putut eu de incet dar a facut iar ocheanele mari, mari mari ca sa ma poata vedea mai bine 

si a inceput iar sa maraie....
Am plecat din camera, trista fiind ca esuasem cu suzeta...si-mi zic....il las sa maraie ca sigur adoarme ca e rupt de oboseala.
Stau ca pe ghimpi in sufragerie ascultand vaietul lui si jalea sfasietoare ca poate poate il ia cineva de acolo si-l salveaza.....
Facea incet, nu era plans...dar era CONTINUU....
Ma uit iar la ceas, era deja o ora si 40 minute de cand incepusem....
La doua ore fix am mers si l-am luat din patut, l-am pus pe piept, i-am mangaiat spaticul cald si pufos si mi-am zis: asta e, te-a facut si de data asta, ai pierdut.....iar in acest timp in care ma simteam o mama fara idei care nu reuseste sa culce copilul in patut.....David respira asa cum o face cand doarme adanc, fericit, implinit si iubit de mami a lui 
Poate mai incercam si in alta zi....daca ma mai tin nervii.....
NelaM spune:
Andre, am gatat lasagna, si in sfarsit am si mancat de pranz! Vreau sa iti zic ca a iesi o minunatie. Am urmat pontul sa moi un pic foile in apa fiarta cu sare, de altfel nici nu imi intrau in castron, si, desi le-am facut la microunde, su iesit foarte bune! Sa nu iti mai zic cum arata cuptorul dupa... jale! 

Mi-a mai ramas de o portie, am bagat tot in congelator.
Multam frumos inca o data pentru reteta.
Sunt convinsa ca data viitoare imi va iesi si mai buna. Si uite ca stiu sa fac si un lucru in lus fata de ieri. ![]()
Luto, sigur ca iti pot spune in ce domeniu profesez, insa nu este ceva foarte spectaculos sau popular. Lucrez in domeniul EMS - Electronic Manufacturing Services. EMS providerii astia sunt marii sau micii manufacturieri din spatele firmelor de produse electronice gen Nokia, Philips, Sony, Dell, etc... le produc produsele sub contract, insa pe nici un produs nu vei vedea numele acestor EMS, ci doar marca ODM-ului respectiv.
De ce ma intrebi? Vrei sa ma ceri in casatorie?

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu