Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 12
lutoniana spune:
Nela ca intre prietene trebuie sa-ti spun cu sinceritate ca am sa lesin de invidie, simt cum clocoteste in mine ......si cum face bulbuci ca un vulcan 

cat de frumos poate fi acolo la voi ?

Intrebare: de ce nu mai e nimeni pe strada ?![]()
Ana e tare schimbata, e super super, are niste ocheane, daca-mi permiti sa folosesc un termen drag mie......si asa de tare seamana cu tati .....
Comentariile tale fac toti banii, imi vine sa te pup zgomotos si lipicios pe ambii obraji 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Stau ca pe ghimpi in sufragerie ascultand vaietul lui si jalea sfasietoare ca poate poate il ia cineva de acolo si-l salveaza..... Facea incet, nu era plans...dar era CONTINUU.... Ma uit iar la ceas, era deja o ora si 40 minute de cand incepusem.... La doua ore fix am mers si l-am luat din patut, l-am pus pe piept, i-am mangaiat spaticul cald si pufos si mi-am zis: asta e, te-a facut si de data asta, ai pierdut.....iar in acest timp in care ma simteam o mama fara idei care nu reuseste sa culce copilul in patut.....David respira asa cum o face cand doarme adanc, fericit, implinit si iubit de mami a lui ![]() Poate mai incercam si in alta zi....daca ma mai tin nervii..... |
Luto mami, ce sa zic, bine ca ti-a iesit. La mine iesea faza daca imi puneam dopuri in urechi sa n-o mai aud, eventual, si si asa mi-ar fi fost frica sa nu se inece de plans.
Eu is mai de corason-coracao (sper ca am scris bine
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
miha74 spune:
Neatza la mamici de dovlecei
Sa avem 4 ani minunati in noua casa!
elle- multumim pentru "constructie".
Iar fetele tale sunt niste frumoase, iar Eva mi se pare o strengarita.
La multi ani Alex ! Sa cresti mare, sanatos si norocos!
doar ca informatie: lui Matei i s-a inchis fontanela pe la 6 luni.
luto- la noi ce a functionat ieri ca metoda de dormit, nu mai functioneaza astazi..
, are zile si zile. oricum sunt fericita ca doarme bine, chiar foarte bine noaptea.
sa aveti o zi mirobolanta cu copii linistiti
lutoniana spune:
Denysa bine ai venit la noi....uite ca mai sunt si nasteri floare la ureche 
Mai posteaza cate ceva ca sa treci de 10-12 mesaje sa apari in timp real.
De ce nu ne-ai scris pana acum ? stiu, sunt curioasa ca o baba.
Postari minunate alaturi de noi
Nela multam de raspuns, mai am una si gata: esti de natura economicoasa sau injinereasca ? Ca am eu asa un sentiment ca e a doua parte ![]()
Si tot stau acum si ma gandesc daca tot am fost asa hotarati sa emigram de ce nu am ales ceva mai frumos ? E si aici frumos, nu pot sa zic nu....dar e dragut ca m-am obisnuit eu..nu ca mi-ar fi placut sau m-ar fi impresionat de la inceput.
De cate ori ii explic sotului cam ce imi doresc eu...are aceeasi replica: lasa draga, ca pe tine numai Las Vegas-ul te-ar satisface ![]()
![]()
Dar imi place tot ce e luminos, cu tehnica, cu becuri, cu cladiri noi, cu geamuri, cu schelete metalice la cladiri.....TOT ce e modern.....
pe cand aici 

unde locuima inainte trebuia sa intram pe un gang unde il aveam in fata ochilor numai pe Jack spintecatorul.....dar ma linisteamn ca-mi spuneam ca ala parca era in Londra si nu in Luton 

Ma lungesc prea mult...si realizez ca am asa multe de povestit....
kawaichan spune:
| Citat: |
I-am pus suzeta in gura si a scuipat-o, am repetat chestia asta de cateva zeci de ori dupa care i-am tinut-o eu cu mana, in gura ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |

mi te si imaginez...
ce fel de suzeta aveti,din silicon sau latex? noi folosim din latex si a acceptat-o inca din spital,ma rog,am insistat un pic la inceput dar n-a fost ff greu.E mai moale ca textura si ma gandesc ca pot fi pacaliti mai usor.
cat despre dormitul in patut eu l-as lua usor usor,fara sa-l fortez...iti mai aduci aminte cand ziceam ca noi il tinem cu noi noaptea in pat? ei,apuse sunt vremurile alea...l-am pus des in patut,dupa fiecare supt si cand a plans l-am luat imediat in brate.si usor usor s-a obisnuit insa doarme doar noaptea
noi avem si un sleep sheep si o punem pe varianta care imita bataile inimii,asta si cu suzi combinate au dat rezultat
bafta multa si nu dispera,las ca mai greu e pana se insoara,dupa aia e floare la ureche(cu nora&co)
Mihaela,mami de Joshua
09.09.'09
mary_07 spune:
Diana,Luci,Mihaela,Nela,Miha multumesc din suflet pt urari

Facem o mica petrecere in familie![]()
Luci,din ce am facut pana la ora asta ,te pot servi cu chec aperitiv. Mai pe la amiaz,si cu o felie de tort![]()
Poze cu noi 
_
Melania,
de
Alexandru (2 noiembrie 2007)
si
Razvan (21 august 2009)
NelaM spune:
Ioi Lucia, esti o dulceata. 

Sa-nteleg ca te-ai uitat la pozici.![]()
![]()
Pai nu ti-am zis inainte de a ma muta in HK ca e locul ideal de crescut copii? Nu stii ce incantata eram de fiecare data cand vorbeam de mutat...
Nu e nimeni sa se plimbe pe pontonul aceala pe care ne plimbam noi, nu stiu de ce, dar mie imi convine, ca daca face maimutica show macar n-avem spectatori. Este aleea din fata blocului nostru, se pe vede undeva in stanga in mai toate pozele facute de la noi de acasa.
Iubesc HongKongul si zona in care locuim acum, este pentru prima data in ceva ani buni in care am decis sa ne mutam undeva pentru noi, pentru sufletelul nostru. Ne-a ajutat dumnezeu si am fost sanatosi, de am putut face si asta posibil.
multumim frumos pentru cuvintele frumoase.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
lutoniana spune:
Mi-am adus aminte de Moni ca vrea si ea sa emigreze.
daca totul e pe bune eu iti urez succes si multa bafta, ai grija ce destinatie alegeti.
Daca as putea macar exprima in maxim 3-4 cuvinte experienta mea....ar fi aceea ca: nimic nu se compara cu ce e in Romania si nu m-as mai intoarce decat sa-i strang pe ai mei in brate si sa beau o cola cu prietenii, ATAT.
DenysaB spune:
Probabil ca mi s-a parut usor datorita epiduralei, altfel nu stiu cat de crunta era nastrea, ca sunt foarte sensibila la durere. M-am recuperat f bine, din cele 16 kg puse mai am de dat jos 4. Acum ne pregatim sa increstinam copilasul (duminica, 8 noiembrie).
Cum am mai spus, am gasit raspunsuri la nedumeririle mele in postarile de pe forum, asa ca am zis ca nu mai incurc lumea si cu problemele mele.
DenysaB spune:
Este vreo fata draguta sa imi trimita si mie parola pentru contul comun?
Multumesc anticipat!