Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 13
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kawaichan ce fel de suzeta aveti,din silicon sau latex? |
...pai am si ..si..ca doar nu crezi ca am una singura

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
Mely, multumim de tratatie, merge si chec, da' eu astept cu nerabdare tortul.
Denysa, bun venit la noi. Mai ce imi pace ca ne adunam din ce in ce mai multe! Super!
Elle, am uitat sa iti zic ca mi-au placut pozicile, stii ca eu sunt topita dupa Eva.
Si Anna e o dulcica, s-a facut asa de grasunica, numai aschia mea de Ana tot manechin se mentine!
Lucia, eu sunt pe domeniu economic (un fel de analiza financiara) sotul e injiner...![]()
Uite noi am plecat pe un an, contract pe perioada determinata, in Shanghai. Si de atunci ne-am tot prelungit contractele de munca, si eu si sotul, iar acum suntem amandoi pe contracte pe perioada nedeterminata, la angajatori diferiti. Nu ma asteptam sa stam asa de mult, sincera si fiu, mai ales ca era Asia, totusi... Si uite ca am ajuns sa facem si copilasul tot aici.
De aici, nu stiu unde mai plecam, sa vedeam cum ne descurcam cu Ana, cu intoarcerea mea la servici, sunt mai multe... Vorba lui Adi, incercam un Vegas? ![]()
Fetelor care ati facut botezul, am o rugaminte, daca se poate, sa imi ziceti, in mare, cam cat v-a costat totul in organizarea lui. Aproximativ, mi-as dor sa imi fac o idee despre preturi. Daca se poate si nu este nici o suparare daca nu puteti sa imi ziceti. 
Cu multumiri.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
NelaM spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
...pai am si ..si..ca doar nu crezi ca am una singura ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David |
Fetele, ce suzete aveti? Ca eu am numai una, de la Avent, nu stiu daca e silicon moale sau tare, ca n-am cum sa fac comparatia...
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
anamaria1979 spune:
La multi ani Alexandru! (bebe de melania)
La multi ani Danutza1979!
Bine ne-am regasit la scutece, sa avem copilasi sanatosi si papaciosi. Elle multumim de intrarea la scutece, am admirat pozele cu grasunica si cu surioara ei. Am copiat reteta de praji cu lamaie ca sunt pofticioasa si o sa incerc si eu sa o fac.
Denysa si Mama si pisa bine ati venit.
Din cate stiam eu fontanelele nu trebuie sa constitue un motiv de ingrijorare pentru parinti, oricum medicii apreciaza cel mai corect starea lor. Fontanela cu dimensiunea cea mai mare este cea frontala si se va inchide dupa varsta de 1 an. Trebuie atentie din partea parintilor pentru a nu lovi capul bebelusului, dar oricum ele sunt protejate d ecatre o membrana, iar activitatile zilnice nu dauneaza.
Fontanela adancita sau bombata (nu atunci cand urla sau tipa) este un semn de boala si trebe mers la medic urgant.
Cam atat dc mai imi aduc aminte scriu.
Ne pregatim si noi de botez. Nasa e cam speriata ca bebe a luat in greutate si ea cumpara deja hainele ptr botez desi eu i-am spus sa mai astepte. Ne descurcam pana la urma, nu plecam noi in fundul gol de la biserica![]()
anamaria1979 spune:
Nela si noi tot de la avent avem suzete dar oricum nu le accepta pustiuliuca ca am incercat si nu doreste deloc.
NelaM spune:
Apropo de fontanele, mi-am adus aminte de o faza ce am vazut-o recent intr-unul dintre serialele de comedie la care ma uit eu, se cheama "Modern Family".
Pe fetita cuplului cu pricina (doi gay care o infiasera din Asia) o loveste din greseala unul dintre ei cu capul de pragul de sus, cap protejat de o peruca imensa ce i-o pusesera fetitei pentru poza. Speriati, of course se duc la medic, la care doctora, foarte serioasa, il pune pe unul dintre ei sa se loveasca cu capul de tocul usii, iar si iar... si ii spune intr-un final sa nu isi faca griji, asa cum l-a durut pe el, asa probabil o doare si pe micuta, dar, si asta mi s-a parut tare interesant, ii zice: "bebeii sunt din nascare designed pentru parinti neindemanatici asa, ca noi".
Nu sunt atat de fragili pe cat par.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
lutoniana spune:
multumesc anamaria acum jur ca m-am linistit
...ce vrei, aveam si eu un stres cu fontanela si trebuia sa aflu ce si cum...acum sunt linistita ....(ca tanara nu e cazul
)
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui NelaM Andre, am gatat lasagna, si in sfarsit am si mancat de pranz! Vreau sa iti zic ca a iesi o minunatie. Am urmat pontul sa moi un pic foile in apa fiarta cu sare, de altfel nici nu imi intrau in castron, si, desi le-am facut la microunde, su iesit foarte bune! Sa nu iti mai zic cum arata cuptorul dupa... jale! ![]() Mi-a mai ramas de o portie, am bagat tot in congelator.Multam frumos inca o data pentru reteta. Sunt convinsa ca data viitoare imi va iesi si mai buna. Si uite ca stiu sa fac si un lucru in lus fata de ieri. |

35+
Chiara Ada
NelaM spune:
| citat din mesajul lui anamaria1979 Nela si noi tot de la avent avem suzete dar oricum nu le accepta pustiuliuca ca am incercat si nu doreste deloc. |
Multam frumos Anamaria.

Poate mai incerc si eu un alt tip, eu stiu, mai moale.
Drept e ca nici eu nu insist cine stie ce, imi aduc aminte de suzi cand o vad ca isi baga mana in gura, ceea ce ma dispera, parca vad, simt si aud microbii pe mana ei, cum ii baga in gura!

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu