Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 14
monikus spune:
Neata fetele,
La multi ani Alexandru. Mary, sa va traiasca si sa va bucurati de el.
Danuta, la multi ani si tie.
Sa traiti si sa va bucurati de copilas pana la adanci batraneti.

Luto, ce m-a amuzat faza cu suzeta. Bebele meu are momente cand vrea suzeta si momente cand nu o vrea.
Emy, ma bucur ca ai reusit sa iesi afara cu bebita si i-ai facut si baita. Noua ne-a fost frica sa iesim ieri afara pt ca a fost umezeala si mi s-a parut si foarte frig. Oricum, la noi ar fi a doua iesire.![]()
Nela, ce ma bucur cand aud ca mai ai timp si de gatit. Mie bebe imi ocpa tot timpul. Sper ca, odata cu trecerea timpului sa se mai schimbe si la noi situatia. Cat despre suzeta eu am una de la nuk de silicon si 2 de la primii pasi tot de silicon. Nu imi place latexul deloc. Mi se pare murdar dar poate o fi bun, nu stiu.
Anamaria, si tu esti o fericita ca te lasa bebe sa dormi si mai poti face altceva. Vreau si eu un bebe cuminte
.
Eu momentan sunt cam chiauna de cap. Nu prea a vrut sa doarma noaptea trecuta. Cu chiu cu vai a adormit acum 10 minute. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. La voi la cate ore mananca bebeii? Eu incerc sa-i dau la 3 ore dar imi iese destul de rar pt ca nu vrea sa doarma si gata. Apoi e prea obosit ca sa mai doarma si o luam de la capat cu plansul. Bine ca mai vine soacra noaptea pe la noi si mai inchid ochii cate 2-3 ore pe noapte.
Bun venit fetelor noi Denysa si Mama si pisa
Va doresc tutror o zi minunata.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
techila spune:
buna dimineata fetelor,
noi am fost in vizita la soacra si cand mi-am dat seama ca e noiembrie parca m-a lovit ceva in cap cand mi-am dat seama ca e noiembrie, msperam si eu sa mai stati la odisee macar sa va zic si eu ca va iubesc si azi dimineata cand am intrat si am vazut subiect inchis m-a apucat inima....ma si gandeam ca sa ma apuc sa va trimit pm cu inimioare la fiecare si dupa aia am vazut ca va gasesc aici...slava domnului...va zic acum ca va iubesc si ca mare usurare am simtit ca v-am gasit aici in aceeasi formula.
mi imi merge netul ca un....si nu am mai intrat pe net, plus de asta rapotez o mare realizare: am inceput sa plec cu puii singura cu masina, sunt tare mandra de mie, mai la o vizita la prieteni la cafele si ei stau cuminti ca inspecteaza respectiva casa, mai la mama...deci am inceput sa socializez.
puii sunt sanatosi, am fost la pediatru, au unul 5 kg si unul 5.200. si stefan are cojite pe sprancene, deocamdata dle-am lasat asa, poate ajung azi la farmacie sa iau reteta de la doctor.
Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia 
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila buna dimineata fetelor, noi am fost in vizita la soacra si cand mi-am dat seama ca e noiembrie parca m-a lovit ceva in cap cand mi-am dat seama ca e noiembrie, msperam si eu sa mai stati la odisee macar sa va zic si eu ca va iubesc si azi dimineata cand am intrat si am vazut subiect inchis m-a apucat inima....ma si gandeam ca sa ma apuc sa va trimit pm cu inimioare la fiecare si dupa aia am vazut ca va gasesc aici...slava domnului...va zic acum ca va iubesc si ca mare usurare am simtit ca v-am gasit aici in aceeasi formula. mi imi merge netul ca un....si nu am mai intrat pe net, plus de asta rapotez o mare realizare: am inceput sa plec cu puii singura cu masina, sunt tare mandra de mie, mai la o vizita la prieteni la cafele si ei stau cuminti ca inspecteaza respectiva casa, mai la mama...deci am inceput sa socializez. puii sunt sanatosi, am fost la pediatru, au unul 5 kg si unul 5.200. si stefan are cojite pe sprancene, deocamdata dle-am lasat asa, poate ajung azi la farmacie sa iau reteta de la doctor. Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia ![]() |
Techila,
. Ma bucur ca sunteti bine sanatosi.Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
NelaM spune:
| citat din mesajul lui Andrecluj Sa va fie de bine, ma bucur din inima. La sot i-a placut? Data viitoare incearca sa tapetezi cuptorul cu folie inainte si iti ramane luna. Nu am prea inteles ce ai bagat la congelator, sosul doar sau lasagna? Pt ca daca ai bagat toata lasagna, sa nu o tii mult, din cauza ca bechamelul e sensibil. ![]() 35+ Chiara Ada |
Daaa, i-a placut sotului, cum nu? Atata ca el, un finut fiind, m-a ajutat si a spalat cuptorul cu microunde dupa...
saracul!Am bagat numai sosurile, din pacate mi-a ramas si bechamel de inca o tura, dar daca vad ca nu mai e bun la tura urmatoare, il arunc si fac altul.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
lutoniana spune:

La multi ani Danuta79 !!!!!
ani plini de voiosie si fericire alaturi de familie si cei dragi tie !!!!
Techiloooo am crezut ca te-am pierdut mami !!!!
Si noi te iubim si fa cumva sa ne mai scrii 
Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
monica_dicut spune:
Neatza. Sunt chiauna de somn, bebitza doarme si se pregateste cred sa ma oboseasca si mai rau azi 
Nela, multumim
. Il iubesc pe Robbie, imi doresc mult sa merg la un concert al lui. SI iubesc My Way si Angels asa ca m-ai atins la suflet rau de tot 
Luci, will you
??
Mely 
LA multi ani pentru Alex. Sa va traiasca, sa fie sanatos si sa va aduc anumai bucurii 
Eu cu emigrarea vorbesc serios. Ma batea mai demult gandul dar de fel sunt cam lipita de glia stramoseasca. DAr acum, sincer, ma gandesc la viitorul lui bebe ca nu vreau sa cresca printre blocurile gri printre sunete de manele, seminte scuipate in fata blocului si nesimtire generala.
Monica
de Minune Dragos Alexandru (26.08.2009)pe pamant si de INGERAS Andrei in ceruri 
POVESTEA NOASTRA
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
biaz29 spune:
Buna dimineata si o zi cat mai frumoasa, fara bebelusi plangaciosi.
Eu raportez o noapte relativ linistita dar o dimineata agitata.
Maine pleaca mama de la noi si ma pregatesc sa intru iar la foc automat, mai ales ca nazdravanul meu cel mare nu mai merge la gradinita ca a fost incendiu si i-a ars gradinita.
Asa ca astazi e ultima zi mai libera de forumit.
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
NelaM spune:
| citat din mesajul lui monikus Eu momentan sunt cam chiauna de cap. Nu prea a vrut sa doarma noaptea trecuta. Cu chiu cu vai a adormit acum 10 minute. Nu stiu ce sa ma mai fac cu el. La voi la cate ore mananca bebeii? Eu incerc sa-i dau la 3 ore dar imi iese destul de rar pt ca nu vrea sa doarma si gata. Apoi e prea obosit ca sa mai doarma si o luam de la capat cu plansul. Bine ca mai vine soacra noaptea pe la noi si mai inchid ochii cate 2-3 ore pe noapte. |
Monikus, la mine manaca Ana si din ora in ora, ziua; de exemplu zilele astea, ca ti-am zis ca e agitata, nu stiu ce are, poate un puseu de crestere. Altfel, cam la doua ore ziua si noaptea la 3-4ore. Sunt si nopti parfum in care mananca la o data 12 si apoi la 5 noaptea, dar in majoritatea noptilor mananca la 3-4 ore.
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
biaz29 spune:
Multumesc fetelor care mi-au raspuns cu ochisorii. SPer din tot sufletul sa le treaca tuturor puiutilor nostri fara sa fie nevoie de sondajul canalelor lacrimale.
Monica, si la noi e cam tot la fel. Ai ajuns la oftalmologie? Ce-a zis doctorul?
_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
techila spune:
da luto, incearca io sa scrie mai des, da' daca nu ma ajuta netul mai tare albesc de nervi. acum de exemplu incerc sa pun poze pe uebsots de la botez. daca o sa reusesc o sa ma laud. intreba nela (parca) de cheltuieli botezesti: noi am facut la un restaurant cu 2 mili meniul, dar meniul si restaurantul superminunat.
in sfarsit mi -au culcat puii, shed si eu un pic linistita. ai mei ziua sunt destul de schelalaitori, dar noaptea dorm ca berbecii, deci imi convine acest aranjament. cu mana pe inima zic ca nu am avut nici o noapte alba
...
ca sa ii mai fac ziua sa taca cand nu le e somn am inceput sa le citesc. eu stau mereu singura cu ei si tre' sa ii impac singura. si am inceput sa le citesc. cel mai la indemana imi e programul tv. cateodata, daca vreau sa ma uit la tv (acum nu mai sunt prietena cu columbo, acum sunt calare pe crimele din midsomer) le citesc traducerea filmului...sunt fascinati. ii pacalesc repede, norocul meu ca-s asa de fraieri
.
Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia 

35+
Chiara Ada