Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 15
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui techila da luto, incearca io sa scrie mai des, da' daca nu ma ajuta netul mai tare albesc de nervi. acum de exemplu incerc sa pun poze pe uebsots de la botez. daca o sa reusesc o sa ma laud. intreba nela (parca) de cheltuieli botezesti: noi am facut la un restaurant cu 2 mili meniul, dar meniul si restaurantul superminunat. in sfarsit mi -au culcat puii, shed si eu un pic linistita. ai mei ziua sunt destul de schelalaitori, dar noaptea dorm ca berbecii, deci imi convine acest aranjament. cu mana pe inima zic ca nu am avut nici o noapte alba ca sa ii mai fac ziua sa taca cand nu le e somn am inceput sa le citesc. eu stau mereu singura cu ei si tre' sa ii impac singura. si am inceput sa le citesc. cel mai la indemana imi e programul tv. cateodata, daca vreau sa ma uit la tv (acum nu mai sunt prietena cu columbo, acum sunt calare pe crimele din midsomer) le citesc traducerea filmului...sunt fascinati. ii pacalesc repede, norocul meu ca-s asa de fraieri Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia ![]() |
esti absolut criminala....bine ca nu le "citesti" Sex and the city
Intuiesc ca la 5-6 luni treceti la carti adevarate, romane cu greutate....si probabil ca la 1 an recitati Luceafarul in English....(asta e targetul meu
Abia astept sa vad pozicile ....cred ca a fost tare fain sa le faca baldabac la baietei

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
NelaM spune:
Techila, ma bucur sa te vad. Si da, e realizare mare ca meri cu masina singura cu pustii! Asa da, bravo!
Moni, si mie imi place tare mult Angels si Feel, de fapt imi place Robbie cam tot ce are, e copilul teribil care mie imi merge la suflet de fiecare data. Il pandesc si eu cu concertele, dar nu stiu cum mai apucam noi sa merem, si daca vine la noi.
Asa te inteleg cu emigrarea... din pacate e trist, dar adevarat ce zici tu acolo. Sunt si locuri frumoase, e adevarat, si civilizate, in Romania, dar prea putine...
Monikus, cu gatitul, sa stii ca ma mai ajuta si sotul, mai sta cu ea, nu e tot timpul asa, liniste. Mai cu chiraituri, mai cu leganat, si tot facem ceva de papa intre.
Mi-a adus aminte Anamaria de toate necazurile... ca si eu tre sa calc curand. 

Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
biaz29 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui NelaM
Monikus, la mine manaca Ana si din ora in ora, ziua; de exemplu zilele astea, ca ti-am zis ca e agitata, nu stiu ce are, poate un puseu de crestere. Altfel, cam la doua ore ziua si noaptea la 3-4ore. Sunt si nopti parfum in care mananca la o data 12 si apoi la 5 noaptea, dar in majoritatea noptilor mananca la 3-4 ore. Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)Ana, asa cum e ea#8230; si noi pe langa, minunandu-ne continuu |
Cand va aud vorbind de dormit pana la ora 5 din cand in cand si inca va plangeti, imi vine sa vin la voi.
La mine primul copil manca din ora in ora si ziua si noapte pana pe la vreo 5 luni. Iar acum cel mic mananca din doua in doua ore noaptea iar ziua cam tot asa sau chiar din ora in ora. Si sunt multumita. Mi se pare mai bine.Incerc si eu cu programul, asa cum am incercat si prima data. Uneori imi reuseste, uneori nu. Dar nu incercati cu interval de trei ore din prima. Fiecare copil e diferit, are ritmurile lui si programul trebuie instituit tinand cont de caracteristicile lui. Cand fiul meu cel mare era bebelus, m-am stresat mult in mod inutil fiindca nu era totul ca la carte, nu avea program etc. Acum mi-am propus sa nu mai fac asta si sa fiu multumita. Si e mai bine._
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)
biaz29 spune:
Techila, esti asa de tonica pentru forumul asta. Atitudinea ta ma inspira ori de cate ori imi vine sa ma plang.
Si mai si pleci in vizite? Esti fantastica. 

Medalie de Supermama de la mine!
_
lutoniana spune:
Biaz si eu incerc sa fiu multumita 
si chiar imi iese numai ca vezi tu e dorinta aia de nu ma lasa in pace....sa fac totul bine, sa am grija de el, oare fac bine ca-l tin asa ? oare e bine sa-l asez asa ? sa ii pun si aia ? sa fac si cealalta ?
Si stiu ca apar toate acestea ca am prea mult timp liber si absolut tot ii este dedicat, ce sa fac ?
STIU ca toti bebelacii sunt diferiti si eu trebuie sa-l cunosc pe al meu ca sa stiu ce am de facut .....dar asta nu ma ajuta sa nu citesc, sa nu ma informez, sa nu-mi pun milioane de intrebari....despre iubirea mea cu ochi frumosi.
Si, DA, nu ma plang, pe mine sa nu ma bati, sunt multumita si inca nu simtim ca trebuie sa fugim de acasa....pt moment 

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Emy10 spune:
Lutoniana ce bine te inteleg cu patutul! A mea sta in patut, dar nu doarme orice ar fi! O pun adormita bustean, se trezeste in 10 min! Are momente cand de oboseala adoarme in patut, dar nu stiu ce are patutul acela caci icneste in somn si iar se trezeste in maxim 20 minute!
Am facut o experienta o zi si o noapte, dar nu mi-a reusit! Ziua nu a dormit deloc si mi-am zis sa vezi ce doarme la noatpe, insa a dormit doar 2 ore dupa baita si dupa aceea nimic! Asa ca am luat fata in pat sa doarma si ea un pic si mi-am zis sa nu ii stric nici programul de noapte caci ea doarme bine noaptea!
Iar cu suzeta, eu nici nu mai incerc caci nu o vrea deloc!
Bun venit fetelor noi Denysa si Mama si pisa!
Eva
NelaM spune:
Techila, suuuuuper! Ce m-ai distrat la faza cu cetitul pruncilor... meserie! 
Asta nu mi-a dat prin cap, eu am ramas tot la stadiul de cantat cantecul acela cu tramvaiul al lui Gica Petrescu... da' ma pun si eu la punct cu chestii din astea mai sofisticate si sa te tii! Oricum, super ideea cu cititul pentru ca nimic nu ii tine mai atenti si mai linistiti decar vocea mamei.
Biaz, draga mea, dar eu nu ma plang cu programul Anei... Ana este super linistita, insa, daca are si nopti in care mananca mai des, da, nu sar in sus de bucurie. Eu vreu sa stea fata "de comitet", cum m-a obisnuit pana acum.
Eu nu i-am facut nici un programel, asa si l-a format ea si sunt incantata. Atata doar ca, daca plange, incerc sa nu ii dau san la mai putin de o ora. In rest, cum ii pofteste inimioara.
Tu cum mai esti cu ochiul, ti-a mai trecut? Ca zicei ca si tu ai ceva la ochisor, parca, nu?
Nela, mamica de
Ana nazdravana (19.09.09)
Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu
biaz29 spune:
Luto, eu ti-as propune o alta abordare. Ofera-i suzeta cate putin si des. Pe principiul: "Totusi, nu vrei un pahar de apa." Perseverenta face minuni. Daca ii oferi suzeta ori de cate ori ai ocazia, cate putin, chiar si numai pentru un toc-toc -> scuipat
, in timp ii va deveni familiara minciunica si nu o va mai privi ca pe o otrava. Pe urma te-ai scos. Urmeaza strategia papat, schimbat, patut, suzeta, nani. Si chestia asta va functiona pana vei decide ca e prea mare pentru suzeta si va trebui sa-l dezveti de ea. Si atunci o iei de la capat cu perseverenta. ![]()
_
techila spune:
poze potez
am reusit sa pun poze![]()
biaz, mi-e greu, dar nu ma stresez de treaba asta. intotdeauna am fost de parere ca fiecare moment trebuie savurat. si cand eram gravi si ma deplasam ca melcul ma gandeam ca o sa imi fie dor de momentele alea. si asa este. si sunt sigura ca o sa imi fie dor si de zilele in care zbiara urlaciocii ca din gura de sarpe...si de tot. d-aia le iau asa...mai cu inima usoara. acum s-au trezit puii mei si au inceput urlatul de dimineata
.
Techila - actuala mamica de andrei si stefan 25 aug 09, techila 25 mai 07 si dexter 03 mai 09 - ditai familia 
crocodana spune:
fete dragi,
am intrat azi cu o emotie "daca nu le mai gasesc dupa atatea saptamani in care am lipsit ?" si cand colo, numa bine...ultimul capitol...
incerc emotii puternice pentru ca alaturi de voi mi-am petrecut cea mai frumoasa perioada din viata si tot aici am trait intens fiecare nastere....
nu mi-au placut nicioadata despartirile, incerc sa privesc inainte si sa ne bucuram mai departe impreuna de puiutii nostri ....
cu mult drag va imbratisesz pe toate si pe fiecare in parte!
croco
acesta era mesajul meu pt ultimul capitol...aiurita cum sunt nu mi-am dat seama ca nu mai am unde sa l postez...si totusi l-am adus aici..unde v-am gasit cu bucurie cu 15 pagini scrise deja!!!
sunt fericita ca suntem impreuna inca de la primul capitol, ca sunteti bine si sper sa avem parte numai de bucurii alaturi de puiutii nostri!
Bine v-am regasit mamici dragi!
,
de
Amalia cuminte si papacioasa
Maestrii se dovedesc in lipsa mijloacelor!