Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Nela, multumesc pt raspuns. M-am mai linistit.

Bia, eu una ma plang ca nu vrea sa doarma. In rest, in general mananca la 2-3 ore. Eu ma stresam pt ca o prietena imi spunea ca nu tre sa-i dau mai devreme de 3 ore. Acum m-am mai linistit.

Va pup.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Techila ai doi crestini pe cinste !!!! Sa va traiasca 1000 de ani.
Tu arati SENZATIONAL parca nu esti tu cea pe care o stiam, serios, nu-mi vine sa cred....
Daca ai nevoie candva de ceva testimonials, nu ezita sa ma suni ca iti dau cat ai clipi....
Cred ca ai facut parte din categoria femeilor foarte transformate de sarcina (sper sa nu te jigneasca cumva remarca mea), nu stiu ce sa spun....esti atat de delicata la fata....
Felicitari si ma alatur lu' Bia cu medalia de supermamica simpatica, tonica si minunata.

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Techila, frumosi puii tai crestini, sa-ti traiasca! Ce privire de om mare are unul din ei int-o poza, mai mai!

Gata, ma duc sa calc ca imediat facem baita Anei.
Va pup.

Nela, mamica de Ana nazdravana (19.09.09)

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Emy ce bine ca nu sunt singura pe lume....lasa ca le dam noi de cap pana la urma
Croco dar imi vad bine ochii ? chiar tu ?
Bine ne-am regasit.

Voi toate ma enervati din cale-afara ca nu pot sa ma dezlipesc de forum.
Acum plec sa fac un dus, sa pap ceva si apoi pe cai la plimbare ca e soare afara si frumos.
Azi mi-am propus sa abordez parcul...chiar daca e putintel cam departe.
Si mi-am mai propus sa ma imbrac si eu frumos sa zica barbatii....wow..ce mamica
Sper sa-mi iasa toate acestea.
Sa aveti o zi frumoasa, usoara si fericita !!!!

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Bine v-am regasit dragele mele.Sa fie intr-un ceas bun si sa fim cu totii sanatosi.

Sper ca de acum sa pot sa fiu alaturi de voi mai mult decat pana acuma.

va imbratisez cu drag pe toate!

Ioana de Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Biaz, draga mea, dar eu nu ma plang cu programul Anei... Ana este super linistita, insa, daca are si nopti in care mananca mai des, da, nu sar in sus de bucurie. Eu vreu sa stea fata "de comitet", cum m-a obisnuit pana acum.
Eu nu i-am facut nici un programel, asa si l-a format ea si sunt incantata. Atata doar ca, daca plange, incerc sa nu ii dau san la mai putin de o ora. In rest, cum ii pofteste inimioara.
Tu cum mai esti cu ochiul, ti-a mai trecut? Ca zicei ca si tu ai ceva la ochisor, parca, nu?

Ana, asa cum e ea#8230; si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Nu va suparati pe mine ca nu am vrut sa va cert, doar sa va constientizez un pic ce minuni aveti acasa.

Eu am avut intr-adevar un orjelet groaznic, cu cinci capuri in loc de unul. Si cadou de ziua mea sotul m-a dus la oftalmolog. SI fiindca n-am avut timp sa ajungem la doctorul de familie, banii de sarbatoare s-au dus pe consultatie. Oftalmologul era de parere sa intrerup alaptatul pentru o saptamana cat iau tratamentul. Asa ca am sunat si la medicul baiatului care m-a linistit. Oricum, dupa chinurile astea, noaptea mi-a spart minunatia de la ochi iar eu, desi ma avertizase aftalmologul ca voi ramane cu cicatrice, am fost fetita obraznica si am stors tot puroiul. De atunci sunt mai bine, dar am ramas cu o gaurica pe pleoapa.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monique02 spune:

Bine v-am gasit

Am ramas iar in urma, nu am cititi nimic din capitolul asta, in week-end am fost singura cu printesele pt ca Titus a fost la Roma. Am fost in parc desi era super frig, de mancat am mancat la socrela, a fost foarte bine. Nu am intrat ca aveam impresia ca nu merge netul dar azi dimineata cand am sunat la UPC se pare ce era iesit putin cablul de la mine .

Asa ca am ratat trecerea si emotiile in direct.

Andreea a inceput sa doarma foarte bine noaptea de la 11 pana pe la 6-7 ceea ce e super. Zua are program de papa din 3 in 3 ore.

Selen, Raluk experimentez si eu de cateva zile crizele cu urlatul la san, dar doar o data pe zi, de obicei la masa de la ora 7 seara. Adica mananca 5 min si apoi incepe sa urle, foarte tare de imi tiuie urechile. Daca se linisteste si apoi vreau sa o pun la san iar urla. Eu nu vreau sa o las nemancata asa ca o las sa urle 10 minute (in brate), o linistesc, ii pun suzeta si cand e pe cale sa adoarma o pun langa san, ii scot usor suzeta si ii dau sanul si mananca in continuare pana termina masa.

Va pup, ca ma pregatesc sa mergem afara desi cred ca sunt 5 grade, dar imi iau cu mine o cafea calda, biscuiti, si ii savurez in parc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

Monikus ma bucur ca te gandesti la mine dar cred ca era vorba de Dana! A mea fetita este mare, demuuult a facut baita si a iesit si afara! Eu am curte, asa ca o scot in fiecare zi!
A mea ziua manca la maxim 2 ore, noaptea era mai bine caci manca la 4 ore! Dar acum parca nu mai are asa foamete si asteptam 3 ore intre mese ziua, iar nopatea este o bomboana prinde si 6-7 ore de somn! Cred ca se va regla si programul lui Rares!

Techila foarte frumosi puiutii tai! Si cand te aud ce cuminti sunt, sa-i pupi nu alta!!!

Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Bia, saracuta de tine, pupam fata sa treaca ochisorul de tot.
Si eu sunt foarte sensibila la ochi, cand eram juna imi tot apareau ulcioare de tot soiul.
Si acum, desi produsele ce le folosesc sunt de calitate, nu ma prea machiez din pricina asta.

Si am avut si eu semn, dar sa stii ca trece, acum nu se mai vede nimic.

Acu' chiar ca plec.

Ana, asa cum e ea… si noi pe langa, minunandu-ne continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Bun gasit!
Uram si noi (eu si puiul) tot ce e mai frumos si mai bun sarbatoritilor zilei - o proaspata mamica, Danuta1979, si un copil marisor, Alexandru!
Si mai multumesc o data (si inca o data) pentru ca ne-ati tot salutat si ne-ati luat in seama...

Mergi la inceput