Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Yuhuhu..bine v-am gasit la scutece dragele mele

In primul rand LA MULTI ANI ALEXANDRU!!!Sa cresti mare si voinic!

Acu sa zic si eu cu programul de masa..Nu dati cu pietre!! Saricica, dupa 2 luni mananca la 4 ore jumate spre 5..Aseara de exp s-a culcat pe la 9 jumate, mancata 130 ml de bibe, s-a sculat la 4, a mancat la fel si a mai mancat pe la 9 jumate -150ml. A stat doua ore cumintica in patut si a adormit singura cu ochii la ursuletul sora-sii...

In alte zile e mai agitata si o legan cu carutul sau patutul sa adoarma. Si DAA...azi a adormit in pat.
Problema e ca tuseste inca si ii asipr muci urati si taaare nesuferiti pentru saracuta fetita. Bine ca nu face febra, dar sunt tare ingrijorata sa nu se complice treaba! Eva e la gradi, chair daca e vacanta..stau amestecate mai multe grupe

Techila, ai doi baieti o frumusete si vad ca sunt si tare cuminti.

Nela, te invidiez tare pentru HK...o decizie inspirata de a te cara de p-aci. In pare rau ca si eu am avut posibilitatea sa raman prin alte tari, dar,ca o proasta sentimentala m-am intors...si acu regretam amandoi.

La multi ani si pentru DANUTA1979!

Pup fetile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Buna dimineata
Va servesc prima cafea aburinda in noua casuta

S-a trezit Razvi pe la 5.45 ,a papat si acum gangureste de zor in patutmi-e asa drag cand il aud
Nu ma mai pun la somn,ma duc la bucatarie sa-mi beau cafeaua linistita si apoi sa incep sa ma pregatesc....va ziceam si aseara,azi e zi mare...Alexandru face 2 ani!!!

Nu stiu cum s-au dus anii astia,parca mai ieri eram o copila speriata ce ma pregateam sa merg la spital la un control,dar 80% convinsa ca voi si ramane acolo.Si totul a fost atat de frumos...in cateva ore mi-am vazut minunea mult asteptata.Iti multumesc Doamne ca mi-ai daruit 2 copii sanatosi.

La Multi Ani puiule!!!

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

La multi ani Alexandru!!!!!!!!!!

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mama_si_pisa spune:

Nela, v-am admirat fetita, care imparte aceeasi zi de nastere cu Simon (multumim pentru aprecieri), si mi se pare un copil foarte prezent, am simtit nevoia de imagini video, ca sa o si aud, atat de vii sunt fotografiile. Tare, tare draguta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Si baietelul meu are hidrocel, dar doamna doctor la care e inscris parea destul de optimista si calma cu privire la asta, asa ca am decis ca nu mai am forta sa ma ingrijorez si pentru asta.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

BIAZ si Alessio are hidrocel....adica acum e in faza de vindecare. Hidrocelul a fost depistat cand avea 17 zile. Nu am facut nimic. Oricum dupa 6 luni....lichidul se mai retrage ptr ca atunci nu mai plang asa mult si nu mai fac presiune pe abdomen.La vizite mi s-a spus ca tre' sa astept pana face 2 ani.Daca atunci nu s-a rezolvat se va interveni chirurgical.Ceea ce eu sper sa nu ajungem la cutite. Oricum, important e sa nu fie dureros testiculul......pe Alessio nu l-a durut. Numai bine

DANA lui ALESSIO si MATTIA

S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Biaz sanatate multa, sa-ti treaca ochisorii.
Bine ati venit mamici dragi. Techila, Croco si sorry dc am uitat pe cineva. Techila mi-au placut poznele cu bebeii, bravo tie ca esti curajoasa o sa-ti urmez exemplul sa ma car cu bebe pe la prietene ca suntem deja maricei nu. Te admir si de cate ori imi este greu ma gandesc la tine si la mimika.
Monikus bebe meu nu doarme asa mult in timpul zilei dar il pun si in scoica il car dupa mine in toata casa ca sta, asculta muzica si fac si eu cate ceva. Acum de exemplu am calcat o maneca de camasa. Sunt mandra tare. Si muzica este foarte linistitoare ptr mine (Cesaria Evora, Nana Mouskouri). El nu pare a fii deranjat chiar asculta il vad ca face ochisorii mari si este atent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Emy10

Monikus ma bucur ca te gandesti la mine dar cred ca era vorba de Dana! A mea fetita este mare, demuuult a facut baita si a iesit si afara! Eu am curte, asa ca o scot in fiecare zi!
A mea ziua manca la maxim 2 ore, noaptea era mai bine caci manca la 4 ore! Dar acum parca nu mai are asa foamete si asteptam 3 ore intre mese ziua, iar nopatea este o bomboana prinde si 6-7 ore de somn! Cred ca se va regla si programul lui Rares!

Techila foarte frumosi puiutii tai! Si cand te aud ce cuminti sunt, sa-i pupi nu alta!!!

Eva

Oooops. Sorry. Se vede ca sunt chiauna. Oricum, stiu ca am citit ce ai scris azi si tare m-am bucurat ca totul e bine.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Fetelor, eu din obisnuinta am intrat la odisee.
Noi am intrat cu stangul la scutecele ii lacrimeaza ochii, stranuta, ii curge nasul, tuseste, banuiesc ca din cauza mucisorilor si cireasa de pe tort febra 38,3 la 6 dimineata. Am fost cu el la urgenta, era un dr pensionar ursuz, mi-a dat antibiotic sirop, Rinonef, Genticol pt ochi si paracetamol pt febra. I-am dat doar paracetamolul si astept sa ne primeasca o dr la care merg eu si am destul de mare incredere in ea. Numai mama sa nu fi cand ai copiii bolnavi.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

La multi ani, Alexandru!!!sa fi sanatos si sa-ti bucuri parintii ;
Am vazut si pozele Techilei ,cu puiutii mici si dragi, ..ce mamica implinita tre sa fi!!iar tu arati de milioane;
Luto, stiu cum e sa fi mamica mai ales prima data iti pui o mie de intrebari, si chiar eram curioasa si eu cum il ti pe David in casa;
iar cu sacul de dormit este exact ca si cum l-ai schimba cu salopetica, doar desfaci fermuarul si il bagi sub el cand il schimbi, nu trebuie sa-l dai de tot jos;
Nela, e frumoasa Scotia, si are peisaje exact cum zici tu,iar cu accentul si eu ma straduiesc din greu sa-mi inteleg rudele , chestia ciudata e ca am fost in vacanta langa Dundee si acolo i-am inteles perfect, nu este asa de puternic accentul si chiar si in Highlands;
Eu am problema tare mare si incep sa-mi bat capul de acu si stiu ca e cam devreme dar am o intrebare, ma refer la mamicile care au fetite de varsta lui Iulia, in decembrie pe 4 e ziua ei, pe 5 seara e Mos Nicolae, iar dupa accea Craciunul..sunt blocata ca in fiecare an ca nu stiu ce sa-i mai cumpar, are cam de toate dar orice idee e binevenita (Cristina, Liliac ,help).
Pupam piticii mici cu ochisorii bolnavi sa treaca repede;
Si noi avem parte de soare azi , asa ca in curand plecam la plimbarica;

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doro76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui diamar78

Fetelor, eu din obisnuinta am intrat la odisee.
Noi am intrat cu stangul la scutecele ii lacrimeaza ochii, stranuta, ii curge nasul, tuseste, banuiesc ca din cauza mucisorilor si cireasa de pe tort febra 38,3 la 6 dimineata. Am fost cu el la urgenta, era un dr pensionar ursuz, mi-a dat antibiotic sirop, Rinonef, Genticol pt ochi si paracetamol pt febra. I-am dat doar paracetamolul si astept sa ne primeasca o dr la care merg eu si am destul de mare incredere in ea. Numai mama sa nu fi cand ai copiii bolnavi.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Off Diamar, te compatimesc si ma tem in acelasi timp si io de vreo febra la bebelusa. Cum e tusea, e seaca sau plina??? Ca la noi e plina, dar ea, nestiind sa expectoraze( na, cate vreau si eu de la un bb),mi-e teama de complicatii. Supozitorul cu paracetamol ti-a zis sa-l dai in jumate???

Pupici si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Monikus bebe meu nu doarme asa mult in timpul zilei dar il pun si in scoica il car dupa mine in toata casa ca sta, asculta muzica si fac si eu cate ceva. Acum de exemplu am calcat o maneca de camasa. Sunt mandra tare. Si muzica este foarte linistitoare ptr mine (Cesaria Evora, Nana Mouskouri). El nu pare a fii deranjat chiar asculta il vad ca face ochisorii mari si este atent.

Si eu tot cu el peste tot sunt. Dar la noi nici noaptea nu prea doarme. Probabil sunt prea pretentioasa. O sa crestem noi mari si atunci sa vezi. Noaptea te mai ajuta cineva?

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput