Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!
Raspunsuri - Pagina 18
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui 4mykids Luto, .... si chiar eram curioasa si eu cum il ti pe David in casa; |
neata Clau, multam de raspunsul cu sacul, e greseala mea ca eu am uitat ca are si fermoar sau capse ceva...si imi imaginam in mintea mea bolnava ca trebuie sa i-l dau jos cand il schimb, acum toata ceata s-a risipit, multumesc !!!!

Pai eu il tin pe David si la maneca scurta daca e cald in casa
Termostatul nostru de la centrala este pus la 18, 19 grade iar termometrele lu' bebe, ca avem doua arata cam 22-24 de grade. Asta e cel mai mare mister al meu....dar deja nu il mai bag in seama.
La noi in sufragerie unde ne petrecem toata ziua este geamul larg deschis de dimineata pana seara si acolo sta Davidutu pe canapea sau in leganus, cu o paturica pe el, dinaceea din bumbac.
Daca e mai racoare ii pun pijamaluta dinaceea cu totul....subtire.
Nu a avut caciula absolut deloc in casa de cand s-a nascut.
Afara il scot cu o pijama dinaceea cu totu' peste care-i pun un pantalonas si hanoracul. Daca mi se pare mie frig ii pun caciulita dar este oarecum ferit de vanturi acolo unde sta el in carucior.
In marsupiu l-am scos si intr-un costumas de bumbac, acela portocaliu pus tot asa peste o pijamaluta.
Nu stiu daca e bine sau e rau dar mie mi-a zis moasa sa nu il transpir....si asa am facut.
Asteptam sa implinim 3 luni ca sa ne ia tati blugi sau salopetica de blugi

Mi-am dorit fericirea, am cautat-o si am gasit-o....se numeste David
Danuta1979 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui monikus
Si eu tot cu el peste tot sunt. Dar la noi nici noaptea nu prea doarme. Probabil sunt prea pretentioasa. O sa crestem noi mari si atunci sa vezi. Noaptea te mai ajuta cineva? ![]() Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI |
Monica, sa stii ca si noua ne-a fost greu, mai ales prima luna. Nu dormea noaptea mai deloc, urla in continuu, colici peste colici, ziua iar nu prea dormea de ajunsesem sa ma gandesc serios ca e bolnav copilul . Maraia si tipa si plangea toata ziua si la san manca de parca se termina lumea si vomita si o lua de la capat.
La mine a mai venit mama de ne-a ajutat plus ca sotul primele 5 sapt. a stat acasa. Ne-am luptat 3 oameni cu ea - cu schimbul. Acum a mai crescut, mama a plecat la ea acasa, sotul la munca si fetita a inceput sa doarma noptile . Cred ca a inteles in sfarsit care e ziua si care e noaptea.
Noaptea se trezeste la 2,5-3, maxim 4 ore sa pape.
Eu dorm cu fata in sufragerie (eu pe canapea si ea langa mine in carucior in landou - daca maraie doar intind mana si misc usor caruciorul )si sotul in dormitor ca el merge la munca si il menajez.
Seara dupa 9 incepem culcatul: ea maraie la san...da cu pumnisorii si picioarele caci seara e f agitata, scoate sfarcul, il ia iar...stiti voi.Pana la urma adoarme usor. O pun in landou in carucior, sting lumina si las doar TV. Se mai trezeste..iat san...iar pus in landou...si pana la urma repet procedura de 2-3-4 ore cu rabdare si adoarme. Sting TV si dormin pe intuneric, doar cu lumina de afara din strada.
Noaptea cand ii e foame incepe foitul si maraitul usor, ii dau san fara sa vorbesc cu ea sau sa aprind lumini ca sa priceapa ca e noapte si noaptea nu ne jucam si nu vorbim si apoi adoarme la san rapid, o pun in landou si doarme.
Noaptea nu o schim de pampers (a mea nu se deranjeaza daca nu o schimb..nu are nici o treaba)
Dimineata pe la 6-7 da treirea si ziua nu prea doarme si avem program de voie.
Cu suzeta...eu am Nuk cu latex dar nu prea o vrea. O sa incerc cum spune Biaz sa vedem daca cedeaza.
Gata, va las ca vreau sa fac ceva de mancare sa pap cu sotul cand vine (sarbatorim ziua mea in casa caci eu sunt schioapa...).
Dana cu
Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12
Iulika29 spune:
Buna dimineata!!
La multi ani Alexandru!!Så ai o zi frumoaså si så primesti cele mai frumoase cadouri!!
Luto al meu are zile cand ia suzeta unele zile zici ca nu a avut-o niciodata in gurå..zile cand nu tb sa ii fac nimik ca sa adoarma si zile cand nici facand avioane cu el nu adoarme si toate pozitiile posibile de leganat..Zile in care il las in påtut si imi pun mana la urechi crezand ca incepe petrecerea dar el adoarme in 3 minute
si zile cand il iau il pun de zeci de ori..dar noaptea numai in påtut doarme si doarme destul de bine noaptea..
Buna dimineata Nela.Felicitari pt lasagna.öStiu ca nu e tovmai usoara de gatit..eu dau comanda la soacra cand vreau
..cine nu are soacra ca a mea så-si cumpere..
(ma laud si eu ca ma inteleg cu ea.. mai are si ea momentele ei dar e oki)
Monica så stii ca nu e imposibil..am o fosta colega care tocmaia obtinut viza sau drept de sedere..si am inteles ca daca stii franceza si ai si o pregatire care så le convina e oki..mai multe detalii nu stiu..dar cred ca vei reusi..cred ca un avantaj ar putea fi ca aveti si un copilas..si colega mea are 2 copilasi mici..
DenysaB bine ai venit la noi
..Ce inseamna a incurca lumea??
..påi de aia e forumu nu numai så citesti..så iti mai spui si offul så ne spui bucuriile tale så ne bucuram si noi..

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE
Iuliana, Cea mai Fercitå
de Bruce Nicholas (14.08.2009)
Bruce, minunea noastrå
unombun spune:
fetelor,voi aveti probleme cu defecarea la copii?Adica stau ore intregi pentru scremut,cu dureri mari de tot,pina se inrosesc,plinsete,etc.?Al meu are program,de dimineata,de la 4,pina pe la 9.30,in care se chinuie si plinge ptr.kk,daca mai face in timpul zilei se inmulteste programul de chin si plins.
Intrebare:cum grabesc kk?Ca sa scape odata de chin!Am pus supozitor cu glicerina azi dimineata.Ceaiuri,voi ce folositi?Ce "tehnici"aveti de iesire kk mai repede?
Pe mine a inceput sa ma doara capul la propriu,mi-a curs si singe din nas,de oboseala.
Va pup si multumesc
danangie spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Dana15 Dana unde sunt pozele cu Mattia?! sunt la semnatura? Mamica mandra de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Da, la semnatura.DANA
lui ALESSIO si MATTIA S-a mai nascut o stea: ALESSIO MICHELE! (07/06/2008)
monikus spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Danuta1979
Monica, sa stii ca si noua ne-a fost greu, mai ales prima luna. Nu dormea noaptea mai deloc, urla in continuu, colici peste colici, ziua iar nu prea dormea de ajunsesem sa ma gandesc serios ca e bolnav copilul . Maraia si tipa si plangea toata ziua si la san manca de parca se termina lumea si vomita si o lua de la capat. La mine a mai venit mama de ne-a ajutat plus ca sotul primele 5 sapt. a stat acasa. Ne-am luptat 3 oameni cu ea - cu schimbul. Acum a mai crescut, mama a plecat la ea acasa, sotul la munca si fetita a inceput sa doarma noptile . Cred ca a inteles in sfarsit care e ziua si care e noaptea. Noaptea se trezeste la 2,5-3, maxim 4 ore sa pape. Eu dorm cu fata in sufragerie (eu pe canapea si ea langa mine in carucior in landou - daca maraie doar intind mana si misc usor caruciorul )si sotul in dormitor ca el merge la munca si il menajez. Seara dupa 9 incepem culcatul: ea maraie la san...da cu pumnisorii si picioarele caci seara e f agitata, scoate sfarcul, il ia iar...stiti voi.Pana la urma adoarme usor. O pun in landou in carucior, sting lumina si las doar TV. Se mai trezeste..iat san...iar pus in landou...si pana la urma repet procedura de 2-3-4 ore cu rabdare si adoarme. Sting TV si dormin pe intuneric, doar cu lumina de afara din strada. Noaptea cand ii e foame incepe foitul si maraitul usor, ii dau san fara sa vorbesc cu ea sau sa aprind lumini ca sa priceapa ca e noapte si noaptea nu ne jucam si nu vorbim si apoi adoarme la san rapid, o pun in landou si doarme. Noaptea nu o schim de pampers (a mea nu se deranjeaza daca nu o schimb..nu are nici o treaba) Dimineata pe la 6-7 da treirea si ziua nu prea doarme si avem program de voie. Cu suzeta...eu am Nuk cu latex dar nu prea o vrea. O sa incerc cum spune Biaz sa vedem daca cedeaza. Gata, va las ca vreau sa fac ceva de mancare sa pap cu sotul cand vine (sarbatorim ziua mea in casa caci eu sunt schioapa...). Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12 |
Danuta, inca o data La multi ani.
Multumesc mult de tot pt ajutorul dat.
Am inteles in sfarsit ca e normal sa fie asa si ca in timp ne acomodam. Gata, nu ma mai plang.
Monica, mami fericita de
Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI
Iulika29 spune:
Techila super fain..asa ii sade bine unei mame..så iasa la plimbari cu bebelacii..face bine la psihic.. si m-ai distrat tare mult cu cetitul traducerii de la filme la bebei..esti super cool
..de aia te iubim noi asa mult ..cum apari cum ne faci så radem in hohote

Biaz imi pare rau de Busici..Imi pare tare rau de gradinita..doamne ce ghinion..
Apropo de ochisor.. si eu am avut mari problemute cu óchisorii..am asteptat 2 luni poate trec de la sine..il curatam cu apå calduta..apoi i-am dat picaturi(2picaturi in ambii ochi la 6 ore) de chloromycetin(nu stiu daca exista si in romnaia si daca exista daca e aceeasi denumirea)...A durat vreo 6 zile si s-au terminat picaturile si itrecuse decat la dreptu--la stangu a mai avut pana zileel trecute cand am obs ca nu ii mai curge deloc..eu l-am sters mereu numai cu apå calduta..
Si så stii ca eu nici nu as indrazni så ma plang..niciodata..Bruce a dormit de cand l-am nascut noaptea..Nici o noapte la activ..cum zice zi Techila..
..Dar probabil ca el a papat si papa mai mult formula..azi noapte a dprmit e pe la 23 pana la 5
..papa si apoi somn pana la 10 si acu rade in balansoar..

Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Nu pot sa ma abtin sa nu va arat ce ciorapei i-am luat Isabelei.Si daca tot ne-am trezit cu razele de soare mangaindu-ne fata ,ne-am gandit sa ne imbrcam frumos,si mamisi sa iesim si noi la soare in parc dupa ce ne-a indspirat Luto.
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!
Iulika29 spune:
Techila vazut poze frumoase de la bålåcealå..tare frumosi si linistiti au fost..Ce ochisori faini au

Iuliana, Cea mai Fercitå
Bruce, minunea noastrå
4mykids spune:
Luto, e bine ca-ai invatat asa, eu nu pot si asta pentru ca eu sunt o friguroasa, si ma gandesc ca daca mie mie frig care mai umblu si ma agit , si ei i e frig care sta acolo nemiscata..dar o sa incerc sa o mai dezbrac si io..
Claudia, mami de
IULIA(04.12.2003) si
ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)
FETELE MELE DRAGI!