Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kawaichan spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Nu pot sa ma abtin sa nu va arat ce ciorapei i-am luat Isabelei.Si daca tot ne-am trezit cu razele de soare mangaindu-ne fata ,ne-am gandit sa ne imbrcam frumos,si mamisi sa iesim si noi la soare in parc dupa ce ne-a indspirat Luto.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Vai morrr,imi vine s-o mananc !!!

Mihaela,mami de Joshua 09.09.'09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui 4mykids

Eu am problema tare mare si incep sa-mi bat capul de acu si stiu ca e cam devreme dar am o intrebare, ma refer la mamicile care au fetite de varsta lui Iulia, in decembrie pe 4 e ziua ei, pe 5 seara e Mos Nicolae, iar dupa accea Craciunul..sunt blocata ca in fiecare an ca nu stiu ce sa-i mai cumpar, are cam de toate dar orice idee e binevenita (Cristina, Liliac ,help).

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Claudia nu stiu daca e o idee buna ..noi i-am facut cadou nepoticii noastre la varsta de 6 anisori un programel din ala pt tv så invete så numere jocuri de care si eu eram fascinata..si så potriveasca hainutele la diverse personaje de desene animate..i-au placut tare mult..apoi la 8 anisori i-am facut cadou un microscop , recunosc putin mai sofisticat pt un copil de 8 ani dar ea a fost fascinata..toate gazulitele si frunze si multe alte chestii le punea si se uita si daca nu tipa prin caså dupå maicå-sa så-i arate si ei de såraca urca scarile de mii de ori ca så o satisfaca

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fercitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui unombun

fetelor,voi aveti probleme cu defecarea la copii?Adica stau ore intregi pentru scremut,cu dureri mari de tot,pina se inrosesc,plinsete,etc.?Al meu are program,de dimineata,de la 4,pina pe la 9.30,in care se chinuie si plinge ptr.kk,daca mai face in timpul zilei se inmulteste programul de chin si plins.
Intrebare:cum grabesc kk?Ca sa scape odata de chin!Am pus supozitor cu glicerina azi dimineata.Ceaiuri,voi ce folositi?Ce "tehnici"aveti de iesire kk mai repede?
Pe mine a inceput sa ma doara capul la propriu,mi-a curs si singe din nas,de oboseala.
Va pup si multumesc

Unombun daca face zilnic eu cred ca nu e o problema.E alaptat exclusiv la san sau ii dai formula? Daca e pe formula atunci am inteles ca sunt predispusi la constipatie desi nu e o regula,in orice caz,ar trebui sa te ingrijorezi doar daca nu face zilnic.
Toti bebeii se chinuie sa faca kk la varsta asta pt ca organismul lor e intr-o continua adaptare la mediul extern,e ceva firesc si daca te apuci sa-i pui supozitoare ca "sa-l ajuti" zilnic(sau chiar si la 2 zile) atunci nu faci decat sa ii creezi o dependenta de asa ceva...Corpul lor trebuie sa invete singur sa functioneze fara stimulare.Parerea multor doctori si nu doar a mea

Rabdare si tutun,ca se va regla singurel.

Edit: Da,si al meu are zile cand se chinuie ore in sir sa faca kk,se screme si se enerveaza rau de tot de-mi vine sa-mi iau campii,dar nu l-am ajutat decat o data mai pe la inceput cand deja trecusera 3 zile fara.Ieri a fost o zi intreaga agitat tocmai din cauza asta,insa a recuperat azi tot,a facut de vreo 4 ori

Mergi la inceput

Croco ce bine imi pare ca ai intrat si la scutecele..wow ce fain va fi aici..cu cat mai multe cu atat mai multi invitati la petrecerile ce va så vie..så vedeti voi cand trec colicile ce viatå..

Diamar off mare dreptate ai..numai mama så nu fii si så traiesti ceea ce traiesti cand ai copilul bolnavior..ma rog så ii treaca lui Matei si så fii si tu mai linistitå..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Unde ati fugit fetelor???

Eu mi-am pus in gand så ies afara dar cand am vazut ce vijelie e afarå..am dat inapoi..bate ff tare vantu de cred ca ma ia pe sus cu tot cu BRuce in carucior..asa ca am zis pas..si e asa de intuneric si numai 14 la noi

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Iulika eu mai sunt...bantuiam pe youtube,ma uitam la www.youtube.com/watch?v=JN2SQ4m7M04&feature=fvw" target="_blank">asta Ce emotie trebuie sa fi fost pe bietii parinti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Mamicilor, va era dor sa agitati? daca da, haideti, i s-a rupt apa la Monis 35+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Yuhuuu..naste Monis

Kawaichan super impresionant clipul..si cåta lume..

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Ca tot nu s-a trezit inca piciul si inca mai sunt in zona,sa va povestesc o faza amuzanta dintr-o perioada in care eram efectiv zombi de oboseala.

Ca de obicei,fusesem toata ziua acasa cu Josh si cand a venit Daddy de-abia am asteptat sa i-l pun in brate si sa ma asez si eu jos pt o binemeritata pauza...Mintea inca imi era asa un pic tulbure de la atatea oracaieli incat atunci cand am auzit "Miha,oshaburi chodai"(Miha da-mi te rog suzeta) am luat suzeta si m-am indreptat catre el.Cu un gest mecanic dau sa-i bag suzeta in gura lui barbatu-meu,care din doua dungulite avea acum doua margele de ochi maari holbati la mine...ca nu intelegea saracul de ce ii dau lui suzeta in gura
M-am prins si eu cu o secunda mai tarziu ce faceam insa faptul deja era consumat

Voi cu ce "va laudati " din perioada de dupa nastere? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Hai Monis Nastere usoara!

Mergi la inceput