Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Luci uleiul de masline neutralizat, cum ne-a invatat Manga? as incerca o combinatie asa, ul[ei de masline,ca d-asta am in casa, apoi frecat cu compresa cum zice Danutza...si daca nu, trec la crema de galbenele cum zice Diana...ca d-asta n-am in casa [:P]

Bia si noi tot la MF cu competente in pediatrie mergem, ca asa s-a nimerit sa fie medica noastra de fam....

inca o sugestie/propunere pt prima pagina: sa impartim iar mesajul in doua, ca sa nu dam prea mult in jos cand vrem sa vedem ultimele mesaje atunci cand scriem un raspuns.....cum era la odisee...

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Am vazut papusile lui Elle , ce mamica mandra tre sa fi cu asa mandrete de fete.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andraiulia spune:

Bine v-am gasiiiit!!! Sa fie cei mai frumosi 4 ani cei care ne asteapta...

Andrushca, new mummy
Sophie Amelie(17.09.09), our sweet baby, we luv' u!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Si iar revin ca mi-am adus aminte..nu va mai stresati la cat timp se inchide fontanela,lasati-va medicii sa decida daca e ok sau nu, bucurati-va de micutii vostri,asa cum am mai zis lui Iulia i sa inchis la 3 luni si pentru asta e perfect sanatoasa si inteligenta.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui biaz29

Si baietelul meu are hidrocel, dar doamna doctor la care e inscris parea destul de optimista si calma cu privire la asta, asa ca am decis ca nu mai am forta sa ma ingrijorez si pentru asta.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Bia, ma bag si eu la o rugaciune cu tine ca baietelul meu tare nazdravan e. Nu vrea nimic, nu vrea sa doarma, vrea sa faca galagie.

Si noi avem probleme cu hidrocelul si cu un ochisor. Din pacate nu stiu ca sa-i fac. Tot sterg ochisorul cu comprese sterile si cu ser fiziologic. Sper sa treaca.

Monica, mami fericita de Rares Andrei (16.10.2009) POZE RARES ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unombun spune:

fetelor,referitor la citi cavaleri si cite printese avem,in ziua in care am nascut,toti bebeii cu cezariana au fost baieti.Comentau asistentele ca nu pomenit asa ceva:vor si ele o fata.Nu va spun ce putine fetite am vazut per total,nascute in alte zile,cind erau toti impreuna.
Noi,mamicile de baieti,speram ca anii viitori sa vina fete multe.Ar fi cazul ca viitori socrii ai copiilor nostri sa-si programeze casatoria sau sa-si programeze al 2-les,sau al citelea copil va fi viiitoarea partenera de viata a copilului nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pazza spune:

am ratat mutarea fetelor...dar nu va las....
tin sa va anunt ca azi am implinit o saptamana...si suntem cei mai cumintei...sa dea DD sa avem parte numai de bucurii de bebei sanatosi si fericiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Pazza,la cat mai multe saptamani...stiu cum e sa ai asa un copil cuminte

Noi plecam la cumparaturi...maine avem party

Era sa uitKemsy,sa stapaniti sanatosi masina

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

luci am vazut si ceva creme pt cradle cap in tesco si la boots, asta daca nu merge cu uleiul de masline.

MangaGirl MAMI DE AIDAN GABRIEL, BB SCUMP SI CARLIONTZ - 03.10.2009

www.mariaciubotaru.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Bia...noi am avut probleme cu ochisorii..am adus-o din spital cu scurgeri la ochiul drept (toti bebeii aveau asa ceva in Gine I la Cluj) dar dupa 5 zile de tratament ne-a trecut la dreptul si s-a mutat scurgerea la stangul.... A vazut-o un amic oftalmolog si mi-a recomandat netacin (netamicina) de la Sifi, un antibiotic care are efect doar local si nu are asa multe efecte secundare. Si asta in cura de 7 zile cu pauza 7 pina trece de tot. A functionat...Plus curatare cu ser fiziologic cat de des. Sper sa va treaca repede. Pediatra mea zicea ca e si din cauza prafului din oras si de asta nu trece asa usor...noi din august suntem tot in santier (ni se izoleaza termic blocul) asa ca e un praf in zona si in casa de nu stiu ce sa mai fac...

de printesa mica Isabela Maria

Mergi la inceput