Dovlecei de sept-oct 2009(1) BUN GASIT LA SCUTECE!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Bine v-am gasit si la Clubul scutecelor, desi am impresia ca nu s-a schimbat nimic. Suntem tot impreuna, tot aceeasi Marie dar cu alta palarie. Sau ma insel eu?

Dana, imi pare tare rau pentru problemele cu baietii tai. E tare greu cand trebuie sa ajungi la spital. Promit ca ma voi ruga pentru voi sa treceti cu bine. Noaptea pentru mine e timp de rugaciuni cat alaptez. Si cum mi se intampla destul de frecvent am timp destul. Asa ca ... se mai inscrie cineva pe lista mea de rugaciuni?

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danuta1979 spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Iulik multumim ca oferi tu "meterialul" pt o bauta pe cinste

Pooh, Babytza, Desiree multumim de primire!

spuneti-mi si mie cu ce v-ati dat bebelusii pt cojite pe fata....are asa, doar in zona sprancenelor si intre ele, o zona f uscata si plina de cojite...si ii mai pica din cojite pe gene, in ochi, si mi-e frica....

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

A mea avea la fel. Uite ce am facut: i-am dat cu strat serios de crema mai lichida sanosan (cred ca merge orice crema daca e pt bebelusi), am lasat sa se inmoaie bine zona si apoi am frecat bine cu compresa sterila si s-au luat toate cojile si pielea aramas curata si fina.

Dana cu Ioana Maria Alexandra (16.09.2009)

http://family.webshots.com/album/571857525bqSALN?start=12

Mergi la inceput

Nazdravanului meu iarasi ii curg ochisorii. Fetelor care aveau puiuti cu aceeasi problema, la voi cum mai e?

Mergi la inceput

Si baietelul meu are hidrocel, dar doamna doctor la care e inscris parea destul de optimista si calma cu privire la asta, asa ca am decis ca nu mai am forta sa ma ingrijorez si pentru asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Luci,te referi la "mommy of 2 boys"?...daca da,o am de ceva vreme

Bia,imi pare rau ca au revenit problemele la ochi .Noua ne-a trecut cu Tobrex (dar recunosc,nu am pus atat de des cat trebuia...cica ar fi antibiotic; am pus mai rarut,poate si de-aia i-a trecut asa greu

Poze cu noi

_

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si Razvan (21 august 2009)

Mergi la inceput

Si daca tot veni vorba, cati medici au copiii vostri? Baietii mei sunt inscrisi la un medic de familie cu competente in pediatrie. Atata tot. Vad ca voi vorbiti de mai multi medici si sunt nedumerita.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Luci,te referi la "mommy of 2 boys"?...daca da,o am de ceva vreme

Bia,imi pare rau ca au revenit problemele la ochi .Noua ne-a trecut cu Tobrex (dar recunosc,nu am pus atat de des cat trebuia...cica ar fi antibiotic; am pus mai rarut,poate si de-aia i-a trecut asa greu

Poze cu noi

_

Pai toate picaturile de ochi pe care le prescriu medicii pentru problemele astea contin antibiotice. Ele trateaza infectia nu si cauza ei, adica obturarea canalelor. Aceasta trebuie sa se rezolve de la sine, cica. Eu ma tot zgaiesc in ochii lui sa-mi dau seama daca s-au mai deschis sau nu, dar nu reusesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 4mykids spune:

Wow..ne-am mutat,multumim Elle,pentru efortul depus..
Luto, deci doarme in sacul de dormit eu am vreo 3 la ea, cand mananca nu o dezbrac deloc,de schimbat eu de pipi nu o schimb noaptea, iar caca mi-a facut o singura data noaptea.Daca scutecul rezista si nu o gasesc uda dimineata nu are rost sa o trezesc sa o schimb,dar daca face si numai o mica basina cu o urma de caca tre sa o schimb ca nu-i place murdara si plange.Dar as folosi sacul non stop , mai ales ca nu-mi fac probleme ca se dezveleste noaptea.
Selen, acu mi-am adus si eu aminte ca la Iulia am folosit Sanosanul pentru cojite si ia mers super.
Raluk, esti o dulce ca intodeauna .
Nu mai stiu daca tre sa scriu la cineva dar revin.

Claudia, mami de IULIA(04.12.2003) si ALEXANDRA ISABELLA(05.09.2009)

FETELE MELE DRAGI!

Mergi la inceput

Claudia, ai niste fete superbe, cu ochi care te fac sa te topesti. Sa fie sanatoase si sa creasca mari !

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Mno Bia,eu nu am stiut de chestia cu antibioticele...pana acum la noi e ok,speram sa nu mai fie probleme

Poze cu noi

_

Mergi la inceput