Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Olga cetit, sar'naaa! Noroc cu al treilea link, f util...ca dupa primul deja imi rodeam unghiile...al treilea m-a calmat
Alice nu merge linkul
Nicoleta ma gandesc...pana in statie e lung drumul? Ca stiu ca in statie nu stai mai mult de 2-3 minute, au un orar zeis, la secunda. Deci poti calcula in asa fel incat statul in frig sa nu fie prelungit si diferenta de temperatura chiar socanta. Mergi mult? Ca daca da, poate mai bine ar fi sa le dai jos hainutele groase pana la destinatie. Ceilalti cum procedeaza? Stau si transpira linistiti, se dezbraca, se imbraca mai subtire? Na, si nu in ultimul rand, eu nu cred ca viroza e de la diferenta cald/rece...asta ar putea cauza eventual vreo nevralgie sau disconfort...dar virusii sunt virusi!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am sters, ca am reluat dincolo- ceva mai jos- :)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mimo, eu stiu ca nu conditiile exterioare (meteo, curent, alternare frig/caldura, transpiratie) dau boli. Ci virusurile si microbii. Insa primele favorizeaza. Stefan avand si el o traheita inainte e clar ca a dat-o mai departe si Matei, ca frate mai mic , nu a avut ce sa comenteze ... Insa speram sa fie pe muteste... sa nu se manifeste... Alternarea cald/frig etc. a favorizat virusarea asta... Cu autobuzele, mergem 20 de minute. Cam 10 cu unul, 10 cu celalalt, nu gasim mereu locuri jos, si daca gasim nu avem cum sa ne dezbracam, ca imediat coboram... ca sa schimbam autobuzul doar traversam strada. Eu de obicei plec de acasa tocmai ca sa nu stau mult in statie, fac 6-7 minute pana acolo. Mai astept 4-5 minute... Cand luam autobuz, U si tramvai, tot asa, mergem putin (3 statii cu autobuz, 3 cu U, 4 cu tramvai). Nu e timp de dezbracat... Deci e cum e mai rau... In mijloacele de transport EU mereu transpir (uneori si copiii), desi ma deschei... Ceilalti? Stau imbracati, or fi imuni la alternantele astea... Asta e, trebuie sa ne obisnuim si noi.

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Am fost afara..brrr, "hrig", ploaie, vant...

Olgutz, daca pana sambata nu ma omoara astia cu campaniile lor electorale, agresive, nesimtite, etc, etc..., atunci astept in vizita prieteni dragi,cu care sa povestim si sa ne cafelim. I-am zis Theei acum cateva zile ca o sa sunam o prietena, sa vina la noi in vizita cu fetita ei, si m-a zapacit, continuu imi zicea "aio mama titza..."= s-o sun pe mama fetitei...

Nico, nici eu n-as sti cum sa procedez cu autobuzele si ce pov. tu acolo...Cu discutia romanilor...eu le-as fi zis la final, asa, ca "a fost interesant sa va aud..."

Mihutza, dam o fuga la Simo, ca ne-a pastrat ciorba de burta!

Naty, am o prietena de suflet, casatorita in Germ de multi ani, n-am reusit niciodata sa ne vedem de cand a plecat ea, din diverse motive (sta intr-un alt oras din Ro, departe...)si am decis acum, cand o sa ajung eu in Anglia, sa ne vedem in Franta, pt ca ei calatoresc des acolo. Si pe bune, cred mai mult in varianta asta!Asa ca....nu se stie niciodata!

Thea s-a trezit deja..., a dormit doar o ora...imi pare rau, gata pauza mea, termin scrisoarea diseara...

Am incarcataiciaici filmele, sper sa mearga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgutz, m-ai terminat cu linkurile alea!! David are 20 de luni si nu zice niciun cuvant... Adica nu inteleg nimic din ce zice si niciodata nu repeta dupa noi nimic

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am venit. Fara o mie de oameni intrati mai putin sau mai mult fara nicio treaba prin spital, TOTI ne-am terminat azi treaba mai repede...
Of, Nico, chiar nu te invidiez...Dar in locul tau oricum l-as imbraca pe Matei cat mai bine si in autobuz l-as mai dezbraca, nu stiu...Sanatate!
Cami, sanatate si lui Bubu!
Cuscra, parca ma vad pe mine acum cateva luni cand ma dadeam de ceasul mortii ca nu merge Iulia si acum vin aici sa ma plang ca se baga in sifonier si-si trage scaunul si se suie pe el sa ajunga la bec David INTELEGE ff mult din ce i se spune, deci e clar ca e atent si ca STIE cuvinte. Ca nu vrea sa le spuna...ai uitat bancul cu printul mostenitor britanic care n-a vorbit ani de zile "pt ca nu a avut nimic de obiectat"? Si iarasi, imi amintesc cum invatatoarea mea le spunea parintilor ca multa vreme m-a crezut proasta pt ca ea punea o intrebare si niciodata nu ridicam mana sa raspund; cand ma ridica din banca, stiam raspunsul mereu; iar eu nu puteam pricepe DE CE daca stiu raspunsul trebuie sa ma "dau mare" zicandu-l in gura mare-eu stiu, am invatat, da?? Toate manifestarile lui David arata ca e timid, rezervat, meditativ, usor introvertit si nu vad nimic rau in asta. Intotdeauna am crezut ca daca taci si asculti ai mai mult de invatat si acumulat, chiar daca pierzi la capitolul imagine

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Cuscra, tu ma intelegi cel mai bine! De obicei sunt zen la capitolul asta, mai ales ca ti-am zis, niciun copilas de 2 ani din parc de la noi nu vorbeste mai mult decat David... Dar cand intru aici si citesc cate spun ai vostri ma ia cu lesin si mi-e rusine ca al meu nu zice nimic... Ufff, si nu mai spun ce mai simt ca stiu ca nu trebuie sa simt asa...

Cred ca trebuie sa nu mai intru, sa nu mai vad, sa nu mai aud, ca altfel innebunesc!!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Helo

Am pus si eu o intrebare la Puretouch de cateva zile bune si nimeni nika, cred ca ati aglomerat peronalul cu comenzi!!!

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Alice, cat de dulce eeeeee Am admirat manierele de la masa Eu nu am curaj, mizez pe soacra-mea, ca ea ii stimuleaza achizitiile de genul asta . Ce pofta am de o cafea !

Ioana, nu am vrut sa te supar , le primesc pe mail, miercurea, de la Babycenter, unde am cont de cand eram gravi. Nu uita de ce FACE David, pana la urma sau " Keep in mind that the timetable for language development is broad" sau "But as a general rule, trust your instincts. If something seems wrong to you, ask your pediatrician about it or call a speech therapist or pathologist or your county's early intervention program for an evaluation. After all, you know your child best."

Alina, ce dulcica e ciresica noastra !

Naty, pe de alta parte, nu uita ca " Un prost care nu spune nici un cuvānt nu se deosebeste de un savant care tace" ( zise el Moliere, nu Olga ). Ca daca toti am tacea si am asculta..de la cine am mai invata? Paranteza ce are legatura doar cu timiditatea ta, nu cu David

Vroiam sa va intreb ceva, si nu mai stiu ce

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput