Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bitzule, sa vezi liniste cand om incepe toate munca

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

mi-am rupt o plomba!

daca stateam naibii acasa acum aveam masele noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Neata!

A terminat S cu traheita si cred ca incepe piciul...

Mimo, pana oi invata eu germana sa nu se prinda tantile astea de aicea ca nu-s din alte parti... e fapt nu cred ca voi apuca asta vreodata !

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!
Bubu meu are faringo-laringo-traheita, cu tot alaiul de tuse, febra, raguseala, maraiala .
Si, pentru ca fericirea mea sa fie completa, tat-su pleaca la un training de azi pana vineri seara.

Eliberati butoiul, va rog!!!

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Bitzule, sa vezi liniste cand om incepe toate munca

Magazin de modelism

..pai vad ca noi astea care am inceput munca suntem mai active..cel putin azi

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor, vin si eu repejor la o gurita de cafea cu voi si apoi la hartiile mele!
Imi dau seama tot citind de puisori ca nu v-am mai povestit de Rebecca de multisor. I-am cumparat Cutiutele Muzicale si ii plac enorm, o las dimineata dansand pe ele! Cand plec ma conduce la usa , imi face pa, pa, pa , ne pupam de 3 ori si gata, iar seara cand stie ca se apropie ora sa vin acasa mama ii zice ca vine mami la fata si ea repeta :a fata, a fata si isi pune degetelul pe obraz si arata spre ea. Apoi imi umbla la dulapul de sutiene si zice : a mami, a mami! Daca o intreb cum o cheama imi zice Baca de la Becca. Se recunoaste in poze si striga Baca, Baca! Imi spune tot ce vrea , cand ii este foame imi zice papa, papa si ma duce la scaunul ei sa o asez in el. Imi cere ceai, imi cere apa, imi arata sa-i pun muzica la dvd. Seara cand o iau la culcare zice pa la toata lumea, ii pupa pe tati si pe Razvan pe obraz si apoi merge fericita la patut si la bibele de lapte. De mancat mananca bine in continuare, n-am probleme , in schimb sigur mai sapa ceva prin gurita ca ne cam plangacim de vreo saptamana noptile. Se joaca foarte mult cu RAzvan, au tot felul de jocuri impreuna, Razvan o mangaie pe obraz si-mi zice ca Rebe e tare finuta si delicata! E un dulce, un fratior atat de bun pentru ea! Inainte sa ia vacanta invatatoarea le-a dat carnetele de note si in continuare are numai FB pe linie, desi este foarte, foarte exigenta dar puiul meu se descurca minunat! As putea povesti atat de multe despre ei, asa imi umplu inima de mandrie si fericire!!!!! Nu mai am timp acum, suntem in inchidere de luna, dar am zis sa dau si eu un mic raport despre Rebecca , ma simteam ciudat ca nu mai zic nimic de ea.

Va pupacesc si va doresc o zi minunata.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=4" target="_blank">VOTATI REBECUTZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

'neatza! Buuuna cafeaua, mai ales cand te trezesti la 6,30...

Cu scrisorica, pe la pranz, ca acum n-am shanse...

Tot vreau sa pun si eu niste fimulete cu Thea, si uite ca maine-poimaine sa marita, si eu tot n-am reusit. Sper sa aveti rabdare pana la ultimul, cel cu iaurtul...

www.onetruemedia.com/otm_site/auth_dvd?work_id=10248403" target="_blank">In actiune

Si ca tot n-a mai scris nimeni, trebuie sa "traduc" ceva: "Chi, chi, tana" inseamna "cri, cri, toamna gri"... Acum cateva seri imi spunea ca "nuna"=luna este ca un ochi...:), ca era luna plina.Si prima data cand a gasit in curte la cresa un scaiete, mi-a zis ca a gasit un "catus" :)), si "catus" i-a ramas numele.:)

Mergi la inceput

Linkurile de miercuri, despre limbaj si dezvoltarea lui:

http://www.babycenter.com/0_toddler-milestone-talking_11738.bc?scid=momstodd_20091103:2&pe=2UuAno3

http://www.babycenter.com/0_signing-with-your-baby-or-toddler-how-to-communicate-before_1449533.bc?scid=momstodd_20091103:2&pe=2UuAno3

http://www.babycenter.com/0_warning-signs-of-a-toddlers-language-delay_12293.bc?scid=momstodd_20091103:2&pe=2UuAno3

Tuchi, Nico, Cami, m-ati omorat ! Tuchi, cum ai fi putut sa ramai acasa, ha!!? Cami, Nico, sanatate picilor si nervi de fier!

Clau, pozeeeeee ! Felicitari Razvanelului, e un baietel pe cinste!

Alicel, acum fug sa o vaz pe Theuta . Ce planuri ai pentru sambata dupa-amiaza ?

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Alice, nu merge linkul. Imi cere sa sign in. Vezi ca ai in dreapta undeva URL si un link. Pune-l pe ala. Ne vedem la urmatoare pauza! Byeeeee

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Mateiucu e bine, dimineata a tusit o data spart, de m-a bagat in boale... I-am dat Sinupret si Nurofen (ca antiinflamator, nu face febra) si e ok deocamdata. TREBUIE sa fie ok, ca sunt singura cu ei si saptamana viitoare, si Stefan merge la scoala! NU-l pot tine acasa! Intelegeti de ce urasc minunata de caldura din autobuze?? Eu inteleg ca asa nu li se aburesc geamurile, dar totusi!!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput