Puiuti de Randunici 2008!! (327)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Mihutza, eu mai demult ma uitam la Frumusete pe muchie de cutit![]()
...acuma cand vin acasa merg stirile de pe Realitatea, la 21 dupa ce o culc pe Iulia ma uit la Dr House pe AXN si daca n-am somn (cam imposibil de cand am inceput munca!) ma mai uit cu al meu in pat la juma de film/serial SF sau ce vrea el, dupa care scot ochelarii de pe nas si nani intr-un minut
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Alice
interesant ce ar comenta un psiholog despre visurile tale in Anglia: sa bei cu Tuchi un vin fiert si cu mine o cafea![]()
Naty
mamica
Nicoleta spune:
Naty, m-am abtinut cu greu sa nu le zic vreo doo alora, dar am zis ca nu merita si mi-am muscat limba. Cat despre farmacista, ea zicea ca febra se scade cu astea 3, pe al treilea nu-l stiam, ceva de genul asta...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
Simo27 spune:
A inceput si Sam Barosan sa aiba muci
,la prietenii nostrii nu a vrut sa pape nimic din cate bunaturi erau pe acolo...oare ce sa ii dau pt mucisori????deocamdata sunt albi...
Naty,joi vin la Afi Palace
.Ma gandeam sa iau si icoana cu mine si poate ne vedem,ce zici???
Simo-Mimo,ma bucur ca ti-a placut icoana..ti-am zis ca aveam ceva dubii,sper sa se bucure si cei 2 Damieni
!Cu banii,mai vb![]()
Alice,Mihutza-va livrez cate un castronel de ciorbita daca va place![]()
Olga,pe mine ma intrebai de Maria?
ca nu am inteles![]()
Prietenii astia din Australia mi-au zis ca ar fi bine sa fac vaccinul pt gripa,ca ,copii si garvidutele vor avea intaietate,dar nu sunt deloc convinsa ca e bine sa il fac,plus ca am auzit atatea la tv ca mi-e rau...el e dr ginecolog acolo si a zis ca nu a acceptat sa il faca ,dar Australia nu e Romania
.Si ca ,acum le pare rau ca au venit aici si nu au facut vaccinul ,ca cine stie..Doamne fereste!Pana una alta ma bucur ca David nu are scoala saptamana asta si dupa ce se preconizeaza legat de gripa nu imi mai vine sa il las la scoala
!!!
Simo
cu
,mami de DAVID
si de SAM
tuchita spune:
Buna dimineata!

fierbinte cu dragoste!
Sunt la munca deja, n-am citit nik din urma, de 2 zile sunt fara net!
Sper ca sunteti bine!
va pup si va doresc o zi frumoasa!
natynic spune:
Si nca niste
si ceai si de la doctorita din Bucuresti! O zi buna tuturor!
Simo, te sun dupa-masa sa stabilim ce si cum, ar fi super!
Naty
mamica
mimonix spune:
Buna dimineata!
Luati d-aci un ceai ceva sa nu vi se faca rau de la atata cafea
Imi vine sa-l strang de gat pe Mimu care s-a trezit sa duca, cainele la injectat, si-a lasat telefonul in dormitor , telefon care a inceput sa sune in ritm de ACDC in creierul meu 

Nimic nu-i mai frumos pe lumea asta decat ACDC la prima ora 
Sa zic si eu ceva Nicoletei
Invata germana mai repede si gata, ai scapat de intrebari...o sa le spui chiar tu, mai spre sfarsitul unei conversatii amabile si pline de zambete, ca s-au hlizit cu o duamna din Romania![]()
![]()
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN... spre doi)
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Olgutzika spune:
Neata!
Saru'mana de cafea, Tuchi si Naty. Spor la munca! Tuchi, daca zici ca n-ai cetit ce am scris ieri, ia din nou concertul lu' U2 de la LA: http://www.youtube.com/u2official. 2 ore si ceva ai treaba
!
Simo, da, la tine ma refeream ![]()
.
Ma bucur ca v-a distrat maimutza mea
. Prevad vremuri in care ne vom tine de burta de atata ras
, vezi mingea lu' Matei si buricul 'Uiei 

Iar RucSacele a fost geniaaaaaal 
.
Va pup, am o zi groaznica azi
!
Olga
mamica de
Sophie, 25 feb 2008
Magazin de modelism
bitza037 spune:
neata
immmmmm ce bun e cafee-ul de la doctorese
..si ceaiul de la Mimo
Luny....sincera sa fiu nici ca mai stiu daca este policlinica.....este o cladire in drepata cum intrii pe la Plevnei in care au si aparatura RMN.....si cred ca aia este....dar nu sunt sigura...am intrat de multe ori acolo...dar naiba stie daca se numeste policlinica...
Ramoiesi din butoiul ala o data ca ma superi

...pai se poate???hai vino si ne spune ce te-a suparat asa de tare ca poate te mai descarci!!!
Edit> pup
si Olgu sa i se insenineze ziua

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
bitza037 spune:
hai mai fetelor ce-i cu pustiul asta pe crenguta???macar um salut de 5 minute si tot se mai umplu paginile.....de ieri pana azi de abia o pagina???
IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze