Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Olgule, stiu... stai linistita... sper sa vorbeasca si el intr-un final...

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Naty, pe de alta parte, nu uita ca " Un prost care nu spune nici un cuvānt nu se deosebeste de un savant care tace" ( zise el Moliere, nu Olga ). Ca daca toti am tacea si am asculta..de la cine am mai invata? Paranteza ce are legatura doar cu timiditatea ta, nu cu David

f buna observatie

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Lyvy, printre altele la PT sunt ocupati sa-mi raspunda mie Prima data am pus si eu intrebari si nexam raspuns; si stii ce am facut? Am facut o comanda, apoi le-am scris ca am facut-o si ca nu mi s-a raspuns la intrebari si de atunci, cum scriu ceva in cateva ORE am raspunsul (intre timp am mai facut o comanda, mai ales pe motiv de pensula; mi se parea exagerata chestia ca numai pensulele lor ar fi bune, mi-am luat doar Kabuki si...apoi m-am lamurit ca ccc Kabuki nu se compara cu una normala si acum mi-am luat si pt ochi)

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ioana, normal ca o sa vorbeasca!!! Pana una alta, io cred ca tu ai o problema, ca nu intelegi chineza lui .

Naty, ce mai face Monica? Tot frumoasa rau? Si la fel de bizi?

Livi, calma, sigur iti vor raspunde!!!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Naty, ce mai face Monica? Tot frumoasa rau? Si la fel de bizi?

Ei, nu asa grozav, necazurile se pare ca nu prea ocolesc oamenii cumsecade si care cauta sa faca bine si altor oameni...Iti scriu pe PM...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salutare.

Naty, nu ai de ce sa ma invidiezi... Deocamdata Matei este ok, isi mai drege glasul uneori sa "rupa" secretiile, ii dau Sinupret si fresh de portocale . Mananca bine, a dormit 2 ore... azi dupa-amiaza nu a mai fost nici asa de aglomerat in autobuze, nici pe partea cealalta (autobuz-metrou-tramvai). sper sa treaca usor peste asta, sa nu mai culeaga repede altceva... sa iasa minunea aia de canin si sa scapam de coalitia "Niciun dintisor fara un virusel! ".

Despre vorbit, eu sunt relaxata (Deh, sunt la al doilea copil; primul a fost mutulica in prima faza, acum imi vine sa-l mituiesc sa taca! Si cand va incepe serios in germana sa vedeti ochi gogonati!!). Ioana, bucura-te de tacerea asta, si sigur face el altele care sa compenseze! Povesteste-ne despre acelea!

Alice, am vazut si eu filmuletele! O scumpica! Si o vorbareata! Si am vazut Crangul! Si cainii!

Am muncit azi... sambata sigur va fi la loc!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remaliss spune:

Olgutz
Luny, sanatate lui Liviu!
Zoze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

Alina am vazut-o si eu pe Rebe dupa masa
e o dulicica,ai sters pozele?
am primit pozele de la botez,daca o sa am timp
o sa le pun
deocamdata e liniste in casa,Marc doarme,Eric trebuie sa
apara
la 8 incepe nebunia in casa
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Cami, Nico multa sanatate la puiutzi!

Alice e fenomenala Tea! ptiu nu fie de deochi eu vorbareata! m-a omorat cu iaurtul ala mancat asa..
remaliss eu nu am vazut pozele! de ce le-ai sters asa repede?

Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii

Mergi la inceput

am vazut-o si eu pe Thea, e mortala cu mana in iaurt, vai tie Alice-se pare ca eu totusi am noroc cu pedanteria Iuliei care mai nou daca se murdareste cere servetel si se sterge singura cu el pe gurita si pe maini.
Si are niste caciulite superbe, de ce nu i-or placea?

Naty

Mergi la inceput