Puiuti de Randunici 2008!! (327)
Raspunsuri - Pagina 19
luny spune:
sara buna...
v-am citit, am vazut Thea vorbareata
, scumpa tare, iar acum, ca o comparatie, Mufa nu a mai avut tava la scaun pusa de juma de an ca nu a mai vrut-o, si acum cateva zile am incercat sa-i pun babetica ptr ca si-a patat cam toate bluzele de casa, si zici ca era leu in cusca, tragea de ea mai sa se spanzure

am fost azi cu Liv numai pe drumuri, inclusiv la medicul lui de familie ptr a-i da trimitere, si acesta a fost categoric ca nu e cazul sa mearga la neurochirurg, caci nu e cazul de operatie la el!si nu i-a dat trimitere!! doar ptr recuperare...si i-a recomandat ptr recuperare sa mearga la SMC, cica ar fi foarte ok acolo, insa nu cunoastem si nu am auzit de nimeni acolo...acum, sa vedem incotro o apucam..i-a spus si ca MI are o baza de tratament d-asta de mosi la Busteni, cica e chiar ok acolo, cazare de 3 stele, papa bunuta, si sa sune sa se programeze ptr o cura..de 2 saptamani!
ar fi minunat sa reusim sa mergem si noi cu el, la aer curat, insa incurcate-s caile militienilor...
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
vroiam sa scriu ca v-am citit, dar am blank in cap sa fac scrisorica, insa
pe toate
Iubirea mea,
gudinde spune:

Vin si eu de la dentist 
Cu un zambet destul de trist
Insa, bine ca am scapat
In sfarsit am terminat.
Am intrat sa pupacesc
Fete ce le indragesc
Sa va urez tuturor
Noapte buna, somn usor.
luny spune:
...si-s happy ca si Muf e tot mai interesat de lb romana
, repeta destule, asociaza funny diferite chestii, ne recunoaste in poze, inclusiv mamai/tatai, e din ce in ce mai neastamparat, desi nu credeam ca se poate, dar DA!
e intr-o eterna viteza si cercetare a tot ce e in jurul lui, e haios tare banditul
maine sper sa am vreme sa citesc ce ne-a dat olgu, sa vad cat e de pe langa grafic:)))la naiba, si eu aveam cont si-mi trimiteau diverse, dar de o vreme nu mai primesc nimic..
ma duc sa-mi mai consolez putin sotul, ca e si asta o chestie buna![]()
![]()
Iubirea mea,
Nicoleta spune:
Gudinde, pai tu vii de la dentist... spunand versuri 
?? Inseamna ca nu ti-a facut decat un periaj ceva...
Luny, sanatate multa sotului tau! Inseamna ca aveti mare incredere in medicul de familie! Se va rezolva, asta e clar.
A aterizat si al meu in Berna, ma duc linistita la nani (ca a schimbat in Munchen si de la Varsovia la Munchen l-a cam zdruncinat... am avut emotii la al doilea zbor, tot asa a fost, dar ok pana la urma...).
Somn usor! 
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
mihutza11 spune:
Luny recuperare rapida lui Liviu si poate reusiti cu escapada, sa iasa si ceva bun din toata alergatura
..
Gudinde brrr.. dentist.. ce oroare am..
Mica dansatoare
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Hoinarii
ramo_cata spune:

luny multa sanatate pompierului..osafiebine...
alice am vazut-o pe thea vorbareata
..mai nici andru nu vborbeste f multe dar eu sunt multumita,recunoaste f multe animalute din carticelele de povesti si carticelele lui cu naimale domestice si animale salbatice,ne recunoaste pe noi in poze,pe sor'mea,pe alex,pe fratele meu,pe tataie,pe mamaie,pe dana cumnata mea...cand vede mare,lac,rau la tv zice apa,cand vede foc zice arsh,cand vede mancare zice papa,cand ploua zice "po" stie multe dar din ambitie atunci cand il intreb,asa cum facea alice cu thea sau cum face olgu cu sophie nu-mi raspunde ,nu-mi repeta ..as vrea sa-l filmez ,de multe ori am incercat sa-l filmez cand e vorbaret dar cand ma vede cu aparatul amuteste si isi face altcevade lucru...
bitza incerc sa ies din butoi ca m-am sufocat destul ...am avut neste discutii vineri cu soacra mea,i-a fost din nou rau ,au inceput toti cei de la serviciu sa ne sune pe noi si sa ne bata obrazul ca nu o ducem la spital ,de parca noi nu am vrea
dar n-ai cu cine sa te intelegi
dar in fine vechea poveste de care cred ca si voi v-ati saturat ,ca si mine de altfel si deasta am preferat sa intru in butoi pana imi revin sa nu mai impui capul si altora..i-am spus ca eu nu mai suport starea tensionata si parca nici nu m-a auzit,ca ce sa faca la dr ca a mai fost si nu i-au facut nimic etc etc etc...am tras si o cearta zdravana cu randunoiul ,el la randul lui cu ai lui ,ca nu mai suporta ,ca el se cearta ciu mine din cauza lor etc etc...off off off..de cand zic ca o sa incercs a fiu indiferenta la tot ce li se intampla si sa-mi vad de familia mea ..dar nu ma lasa inima...
multa sanatate lui bubu de cami
...
un
pentru clau ca nu am mai vazut-o de multisor ,felicitari lui razvanel pentru FB si pentru faptul ca e un bun fratior
nicoleta imi pare rau pentru discutiile romanilor..bleah...cat despre farmacista nu mai zic nimic ca nu mai am ce..la ce renume avem cred si eu...
ioana fiecare copil se dezvolta in ritmul lui...ai sa vezi ce o sa-i mai turuie guritza ,ai sa te rogi de el sa ia o pauza ca sa-ti odihnesti timpanele..
si stai calma nu dispera
ahaha era sa uit remaliss ti-am vazut grasunica
e o dulceee
acum va las ma duc sa savurez o ciocolata cu husbendul care a inceput sa-mi faca semne prin dvd ca moare de pofta...i-am promis-o de acu'o juma'de ora...va
si va doresc o noapte linistita...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ariel_7000 spune:
ioana, calmeaza-te! nepotelul meu a inceput sa vb tarziu si acum nu mai taceeeeee!
teo e tare trancanitor, insa are cu cine semana
...nu cu tat'su! plus ca mai are puterea exemplului acasa si anume pe alex. eu observ si la el o precocitate si mai mare decat la alex, care a fost tare precoce, dar imi dau seama ca e din cauza ca vede/aude/imita tot ce face ea.
mai tineti minte cand v-am zis ca l-am vazut la echo ca dadea din gura? dr spunea ca inghite lichid. aiurea!!! sunt sigura ca vorbea! 
ma duc...ma relaxez facand felicitari. am facut cateva, cand le termin vi le arat. daca sunteti stresate, va recomand aceasta activitate. pe mine ma destinde f mult.
ps: ce sunt alea incaltari cu talpa incalzita?!?
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
ariel_7000 spune:
naty,
, pentru ce ai scris referitor la anti-virusul patruped de anul asta. in sfarsit aud si eu pe cineva ca e de aceeasi parere cu mine (refritor la alegeri)...noua dr a copiilor mei a zis ca ea nu va recomanda niciodata aceasta vaccinare.
am uitat sa va zic. am schimbat pediatra. yupiiii!.
nico,
. hai, mai! te-ai suparat? ca se uita austriecii chioras ca esti romanca? hai, mai! ca nu e cev anou. e de pe vremea lebedelor mancate....
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOCLATE!"
Nicoleta spune:
Salut.
Matei e clar afectat la "caile respiratorii" (nu as zice laringita, ca si la Stefan am zis la fel si era traheita), eu am inceput sa-i dau de azi Sinupret, am mers in urma si am citit ce i-a recomndat medicul lui Dudel... Brrr, mi-e mai frica decat la Stefan, macar el putea sa-mi decrie ce si cum. Mi-am sunat sotul si mi-a zis ce numar are Salvarea vieneza (ca la noi), am hotarat ca nu duc maine copilul mare la scoala si ca ne ducem la medic toti 3, dupa-amiaza (daca totul este relativ ok, daca nu ma duc la Urgente), am sprayat nasul copilului care acum doarme mai linistit... Macar muci sa nu faca, si nici febra! In afara de boala asta, problema este cu scoala! Ce fac eu cu Stefan?? Cine il duce-aduce? Nu are cine, macar de aveam masina... Mda, asta e, oricum maine nu-l duc si poate vineri comand un taxi...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei