Puiuti de Randunici 2008!! (327)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Buna dimineata!
pentru toata lumea!
Azi sunt de garda, poate reusesc spre dupa-amiaza sa mai citesc si eu ceva despre voi!
Va pup si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

eu am terminat raportul, voi ce faceti???
TREZIREA!

PS am vazut-o pe Thea!si auzit-o!toata as manca-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata!

Tuchi, garda usoara! Saru'mana de cafea .

Nico, sanatate multa lui Matei. Bai, imi pare rau ca te simti asa, marginalizata, sau nu stiu cum sa zic. Eu as renunta in locul tau la complexele de Romania, pana la urma, ce? Sotul tau le plateste impozite si taxe, le bagati bani in buzunare cumparand de la ei, nu va face nimeni niciun favor, nu sunteti intretinutii lor acolo. Esti egala lor! Eu nu i-am simtit asa exclusivisti, dimpotriva, foarte politicosi si draguti, mie mi-au placut austriecii...

Cami, ce face Bubu?

Gudinde, esti asa deci? Sa iti fie de bine! Spor la munci, cred ca e nebunie la tine...

Luny, asa, imi place cu veselie

Ariel, am vazut si eu subiect la parintii intreaba. Si sunt la fel de curioasa !

Ramo, sanatate soacrei. In rest...ce sa zic? Eu e greu sa te detasezi de problemele ei cand locuiti in aceeasi casa.

Gata, la munca inapoi!

Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008

Magazin de modelism

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Noi suntem treji... e traheita, nu are vocea afectata decat extrem de putin. A fost o noapte ok, dupa ce i-am dat cu spray in nas a respirat ok. I s-o fi uscat mucoasa... cand tuseste insa e dogita tusea... A trebuit sa-l tin acasa pe Stefan...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Am vazut-o si eu pe Tea cea vorbareata , zambareata si mancacioasa . Alice eu n-as fi rezistat la faza cu iaurtul iar cand am vazut cum s-a sters pe perete deja am intrat in colaps Pe de alta parte, ea parea asa multumita si fericita ca inteleg de ce nu ti-a venit s-o opresti
Luny nici Dudelle nu mai are tavita de mult, a mancat fara bavetica o buna perioada si apoi am descoperit un soi de hainuta de fas care se imbraca (are maneci) de la IKEA...pe aia o suporta
Ioana eu inteleg ce emotii ai, dar chiar nu e cazul ! Citeste al treilea link, cel cu motivele de ingrijorare! Numara consoanele macar ! Eu sunt mai linistita pentru ca am f aproape exemplul unui copil, coleg cu Teo de gradi, care a rostit primele cuvinte cat de cat inteligibile la 3 ani :oau-oau mocu asta insemnand "caine mort" Si asta pt ca vazuse asa ceva si fusese f impresionat si tinuse neaparat sa spuna si mamei ce s-a intamplat! Acum este olimpic international la matematica si fizica si un copil f sociabil si sanatos din toate punctele de vedere. Sper ca te-am mai linistit un pic!
Nicoleta zau ca i-a trecut lui Dudelle doar cu Eurespal sau ma rog, de la sine! Si l-am scos afara fara probleme! Curaj!
Gudinde brrr, dentist ? brrrr
Ramouelcam afara din butoi!
Olga m-ai terminat cu Moliere ala soro!
Naty, Tuchi bune cafele mai faceti!
Eu am avut iar probleme la fizica de rezolvat De data asta am avut mai mult succes dar sunt chioara de somn si nu-mi iese din cap :pv=niuRT Am visat toata noaptea un balon cu gaz
In rest, ieri Dudelle a zis: buf si baie! Deci progreseaza usor usor desi fata de altii e la ani lumina distanta DAAAR imita tot tot...e f haios la capitolul asta: arata cum face nenea cu surubelnita, cum isi pileste Teo unghiile, cum tuseste buni, cum rade mami, cum mananca Teo biscuiti inmuiati in cafea,si tot asa...e o maimutica veritabila!
Va pup si raman in balonul meu cu gaz

Simona,mamica de Teo (16 ani) siVlad Alexandru (UN AN... spre doi)

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Olgule, eu nu ma simt marginalizata. Doar ca intamplarile astea m-au intristat. Si eu la fel gandesc, noi sunt co-asigurati, A plateste impozitele la fel ca ei si dintr-un salariu ok pentru Viena, la o firma cu traditie la ei (deci cel putin el e egalul lor, noi 3 doar consumam)... da, si eu ii simt ok pe austrieci in general, insa mai simt dispretul (culmea!) vanzatoarelor de magazine care ma intreaba cate ceva si le raspund in engleza... Ideea este ca nu din complexe vorbesc eu, ci despre cateva intamplari... Ma voi stradui sa invat si eu germana, dar sa gasesc ceva timp si energie (musai corelate). Mai sunt si alte chestii care ma deranjeaza. Stefan dimineata ii saluta pe toti colegii lui de clasa, fara sa il trag eu de maneca. Majoritatea nu ii raspund, multi dintre ei sunt cu parintii care nici macar nu se sinchisesc de lipsa de politete a copiilor lor... ca sa saluti nu e tocmai un lucru complicat... si nu sunt singura romanca de aici care a observat asta. Sau le spun danke daca imi tin usa sa trec cu caruciorul si ei nimic... Si m-am invatat si eu, le mai spun o data si mai tare ... repet, nu cred ca sunt toti la fel! Dar na, nu poti sa nu observi... deja sunt de 2 luni aici si incep sa disting una-alta...

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns randunici spune:

328

Mergi la inceput