Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gina2008

Buna!
Vroiam sa zic doar atat: DYANA esti super fata!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

da' ce am facut sa merit asta???

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shasa spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

puiul meu a plecat prima data de acasa fara mine. l-a luat ta-su pe sus si a plecat cu el la nishte prieteni aici aproape dar....eu simt ca a plecat in armata

25 martie 2009

Of ARIS si vei mai simti asta de multe ori in diverse etape. Va amintiti cand spuneam ca imi este greu ca a inceput scoala.......Sunt asa de multi pasi de facut care ne bucura dar ne dor in acelasi timp......

IriTeoPetru
New Life Is Born

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

ilinca am mareatza inaltime de 1,58... vorba lu barbati'miu: un metru si-un zambet; si la moeciu aveam tot 1,58 si 76 de kg; da' v-am zis eu ca ma ajuta constitutia, ca sunt foarte bine proportionata, pun uniform, din cap pana-n picioare

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

Seara buna!

LA MULTI ANI! DAVID GABRIEL, ISABELLA ELENA, RADU, ANASTASIA si ROBERT!!!

DYANA, CARLA felicitari pentru kg pierdute! Eu nu reusesc sa ma mobilizez si pace

Fetele care faceti orez, gris, etc. bebeilor, il indulciti cu ceva? ca eu tocmai fierb niste paste cu lapte pt masa de seara si am facut niste mar cu banana sa pun in ele, sa aiba un pic de gust, ca zahar nu prea as pune. FLORINELA, tu de unde iei glucoza?

Azi am stat numai in casa, nici fata nu am scos-o, mi se pare asa urat si frig, nu suport iarna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

La farmacie ceri glucoza pulvis(se gaseste la jumatte de kg sau la cutie, e mai buna cea varsata), e bine sa o tii intr-un borcan de sticla cu capac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Sa spun cate kg am???????????????????
Am multe 85kg si 156cm....toate sunt pe burta si solduri.
Tzatele sau ofilit, si cum exista categoria: mere, pere si bretele.
Eu sunt intre pere si bretele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79
Tzatele sau ofilit, si cum exista categoria: mere, pere si bretele.
Eu sunt intre pere si bretele.

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

ale mele sunt bretele dupa cina d-soarei

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

OLISHKA, pentru tuse noua ne-a recomandat pediatra PROSPAN, un sirop natural (sau naturist?!) pe baza de iedera, care ne-a facut foarte bine!! Se da de 2 ori pe zi cate 2,5 ml (are capacel gradat, dar eu i-l dadeam cu seringa aia de la nurofen-de-ala inca n-am folosit, n-a fost nevoie; asa mult ii place la Sophiphi sa ia seringa in gura si-i place si gustul). Si Sophia tusea mai ales seara si noaptea, asa mila mi-a fost de ea...Intr-o seara a si sforait, dar stii cum, asa, ca Manole, barbateste rau:))). Biata. Dar iti spun ca Prospanul ala e f. bun si nu contine tot felul de porcarii (chimicale).
PISIK, si eu urasc iarna!! De-ar fi dupa mine ar fi destul sa fie zapada de la Craciun pana dupa Anul Nou, in rest de-ar fi cald as fi fericita!
Interesant, DYANA, si io-s cam pe-acolo cu inaltimea (ceva mai mica) dar mie mi se pare ca arat nasol si la 60. Tu arati simpatico-rotunjoara, io arat buhaita si multoaca! Cand ma gandesc ce ma mai osandeam io cand aveam 54 si eram nemultumita, ca numa la 50-52 arat misto...de-as avea acum 54 as chefui trei zile si trei nopti
CARLA, 8 nunti?! N-ati falimentat? Eu n-am mai fost la vreo nunta din mai anul trecut, sa zic drept mie nu-mi plac nuntile, mor cand incep cu poporanele la nesfarsit si apoi cu manele nonstop (sau rock'n roll in alte cazuri; io-s rockeritza, dar rock'n roll-ul ma enerveaza!). Dar acum va fi prima nunta la care merg cu husbandul asa ca mai mult ca sigur o sa ma distrez; noi si cand vorbim la telefon radem ca tembelii, d' apoi cand suntem impreuna, numa io stiu ce greu mi-a fost dupa cezariana, ca simteam ca mi se despica burta-n doua cand radeam:)))
Doamne, ce cuminte a fost azi Sophiphi (bine, ea de obicei e cuminte, dar acum o compar cu ziua de ieri), ptiu, sa n-o deochi. De vreo 20 de minute-si canta singura in patutz, se distreaza de minune. Acum n-o mai aud, o fi adormit? Ma duc sa verific

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Dyanna, Carla, felicitari pt kg date jos si eu sunt in acest program mai am ultimele 4 de ''ars'' dar cam greoi mere, bine nici eu nu ma chinui ; m-am apucat si eu de masaj anticelulitic si tot asa ultima data m-a cam invinetit

Monnvas (sper ca am scris bine de data asta )tu ziceai ca nu e ok daca apar vanatai , adica e prea dur masajul ? o sa- i zic maine sa aiba grija sa nu-mi distruga bunatate de celulita asa dintr-o data

Olga, stiu cum e cu nuntile si la noi e la fel, adica nu vrea altceva decat pe mine ; cum se simte David ?

Mami lui Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Hai ca pana acum am citit si raspuns strict. Veni timpul sa mai dam si noi raport. Azi am fost plecati la socrosenia. Vai ce topita dupa copil si replica: Ce bine crescut este! M-am abtinut sa ii spun ca seamana cu mine Sau ca ma ajuta mama. Dar am zis sa tac ca e duminica si oricum nu stie multe. Are si ea cateva idei si alea proaste. So...ne acceptam una pe alta asa de complezenta.
In alta prdine de idei, Raru ma uimeste. Numai in deplasare si la oameni straini face cate ceva, evolueaza. Aseara am fost in vizita si ce credeti, verisoara mea unde sa il mai puna il aseaza pe covor. Eu cu inima stransa (stiind ca nu sade bine in fund) ca o sa cada intr=o parte sau in bot stateam ca pe ace. Si ce credeti....Raru ii apuca tacticos cu manutele talpa picioruselor si incepe sa ii gaseasca echilibru apoi isi da dreumul (eu carcotasa in gandul mea zic...gata) se intinde dupa o jucarie, o ia( eu la un pas de disperare) si o zdrangane. Atunci am realizat ca GATA copchilu mea sade fff bine in kur. Ilincuto ai dreptate nimeni nu s-a insurat "nestat in kur". Ei, si lista minunilor pot continua. Astazi la socrosenia il aseaza in pat, in fund ca deh, sta, si cand il vad ca o apuca de maini (ea isi intinsese mainile spre el) si se ridica in picioare. Fetelor, sa mor de invidie. Pai, bine ma la asta te-ai gasit tu sa ii arati ce poti si eu care stau cu tine acasa toata ziua nika, nika...(asta ca gluma ca nu am certat copilul, dar ceva in suflet am avut). Si dai apoi si mai fa schema, superrrrrrr innebunea de fericire cand il ridicam in picioare, dar ce mai vroia sa se aseze, ehei vremea in fund a trecut nu a durat nici 24 de ore.
Hai ca am intrecut-o pe Ilinca la vorba...

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

ilinca am mareatza inaltime de 1,58... vorba lu barbati'miu: un metru si-un zambet; si la moeciu aveam tot 1,58 si 76 de kg; da' v-am zis eu ca ma ajuta constitutia, ca sunt foarte bine proportionata, pun uniform, din cap pana-n picioare

A, bun, io am 1,57, dar nu ma ajuta constitutia. Pana in talie sunt scheletica (titi ioc), de la talie in jos is pufoasa. Rau Zici ca a taiat cineva 2 jumatati din 2 femei diferite si le-a lipit in talie

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput