Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

va citesc constant.

Pai atunci da raportul mai des Succes la dintisori, bine ca nu dureaza o vesnicie ca tare greu le e micutilor...

Parca stateai tot prin Titan, nu apari si tu cu piticii cand mai punem de-o intalneala (asta probabil intr-o zi cu soare). Io stau pe la Gloria.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Helou, tufete cu tufetitze si baibaietzi.
In primu' rand pentru Monnvas: uite cum m-ai facut tu sa pocesc un nick-name, desi io-s tare atenta sa nu le gresesc

Poceste-mi nick-ul cat vrei, nu ma supar, numai cand e vorba de fiu-meu ma atac.
Cat despre Cristina... corectam imediat. Frate, de atata vreme gresim nickul fetei??!!! Bine ca Ilinca are vigilenta de profesor

Citat:

In alta ordine de idei, tu, Monnvas (am scris bine!) ai fost vreodata grasa?! Ca io tot slaba te-am vazut mereu in poze.

Nu, n-am fost niciodata grasa, da' mereu is prea scunda!!!

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina2008 spune:

Buna!
Vroiam sa zic doar atat: DYANA esti super fata!

Gina2008, mami de CALIN NICHOLAS
www.picasaweb.google.ro/goodzilla2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Aaaa, ce mishto, monnvas, da-mi voie sa-ti preiau cugetarea!! Asa o sa ma gandesc si io de-acum inainte, ca nu-s grasa, is doar prea scunda
Azi am mancat aproape o pizza mare intreaga si pana la ora asta inca nu m-am mobilizat sa fac abdomene!! Nu stiu ce am ca duminica imi vine un mare chef de leneveala si de excese culinare; si nu stiu de ce tocmai duminica, doar de cand is in concediu toate zilele-s la fel!! (dar parca duminicile-s tare statice oricum, nu vi se pare?!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Seara buna!

LA MULTI ANI! DAVID GABRIEL, ISABELLA ELENA, RADU, ANASTASIA si ROBERT!!!

DYANA, CARLA felicitari pentru kg pierdute! Eu nu reusesc sa ma mobilizez si pace

Fetele care faceti orez, gris, etc. bebeilor, il indulciti cu ceva? ca eu tocmai fierb niste paste cu lapte pt masa de seara si am facut niste mar cu banana sa pun in ele, sa aiba un pic de gust, ca zahar nu prea as pune. FLORINELA, tu de unde iei glucoza?

Azi am stat numai in casa, nici fata nu am scos-o, mi se pare asa urat si frig, nu suport iarna

Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)

Pozele noastre

Fotografii profesionale evenimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca si eu am aceeasi senzatie legata de duminica. Astazi n-am facut nici eu abdomene si mi-e o lene....de ma doare Si am si mancat cartofi prajiti cu oua ...dari-am prajit in unt...caci m-am gandit ca poate asa nu ingrasa prea tare O portie mica, mica, nu se pune...

Mona Eseea sta in Tineretului. Si eu sunt de aceeasi parere cu fetele ca arati f bine

N-am mai plecat la vaccin caci nu raspunde pediatra. Pe David nu l-am mai auzit tusind, dar de obicei noaptea il apuca. Ce as putea sa-i dau?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Monvas, nu mai stau in Titan, m-am mutat. Dar ramane dragostea mea cea mare.

Mami de fetita si de baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

ies si eu la raport.

Am fost la cimitir, asa cum se face de 01 noiembrie, apoi am hoinarit putin prin oras. L-am lasat pe Dirpilici sa doarma cu tacsu', ca apoi urmeaza baia, masa de seara si cu putin noroc poate adoarme inainte de a ne termina nervos.

Monvas, sa stii ca si al meu ma controleaza noaptea si din acest motiv doarme langa mine , dar si din cauza trezitului din ora in ora.

Pisik, hai nu te lasa, inceputu-i greu, vezi ca si altii mai pacatuiesc ( ase intelege Olga, nu eu, nu ! nu ! nu! ), dar tot se duc kg.

Aris, sa iti fie gura de aur, ca mai vreau un bb , dar daca se poate o fetita, ca am deja numele pregatit.

Ilinca, legat de nunti eu am avut 8 anul asta si de zi si de noapte, dar a trebuit sa vin acasa sa alaptez, altfel nu am putut. Dar pot sa zic ca la nunta de zi a fost mai usor, in schimb la cealalta a trebuit sa vin acasa de 3 ori.

Jucariile preferate ale lui Dirpilici:
1. telecomanda
2. telefonul mobil
3. tastatura sau mouse-ul
4. pungi sau pet-uri
5. 2 zornaitoare de 2 lei
celelate plusuri si ce jocuri mai are, doar de decor, asa ca tare mi-i ca se va juca cu orice mai putin cu ce o sa ma gandesc eu.

Si al meu a inceput sa se culturalizeze, dar asa mai usor, deocamdata se multumeste cu reviste, mai tarziu trece la lucruri grele , DEX-uri si carti.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui shasa

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Nu, in conceptia soatei nu e buna. El vea PLA-PU-MA.

(7.03.2009)

Asa am venit eu pe lume!

Pai cred ca la comanda daca s-or mai face. Chiar mai exista plapumarii sau cum se numeau inainte?

FlorinTheodorPetru
New Life Is Born

Da, exista. Stiu eu o tanticare face plapumi. Dar este la Botosani...

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

intrebare: dupa cezariana se poate purta burtiera? si daca da, la cat timp dupa nashtere?

25 martie 2009

Ca in orice domeniu parerile sunt impartite. Dr mea este TOTAL impotriva si mi-a dat si explicatia. Burtiera e necesaradoar daca ai de gand sa ridici pietre de moara imediat dupa operatie in rest nu e necesara deoarece ea va prelua o parte din munca muschilor si care se vor puturosi, adica va dura mai multpana sa isi revina burta la normal. Cand te ridici sau fortezi abdomenul poti controla mai bine musculatura (in functie de gradul de regenerare, adica cat timp a trecut de la op) si iti revii mai repede.
Eu am purtat dar nu am exagerat si sa stii ca se cunostea. Cand purtam nu simteam cand mi se incordau muschii abdmenului iar cand nu o aveam stiam cum si cat sa ma incordez, vb de primele saptamani de dupa operatie.

Poze Raru
Poze noi

Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

Mergi la inceput