Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 10
inapreda spune:
No, sara buna "tufete"! 
N-am ramas in urma cu cititul dar nu prea mi-a mai venit sa scriu de la capitolul trecut.
Ayla 
Nu stiu nici cui sa raspund ca ma lasa memoria, nici raport de bebe Ian nu-mi prea vine sa fac dar nici sa ma "retrag" din nou n-am chef
Mai bine merg sa fumez o tigara 
Mai e cineva pe aici??
Revin.
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
dyana27 spune:
ISABELLA ELENA
RADU
ANASTASIA
ROBERT
multumim pentru urari!!!! mutzu va pupa pe toate

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
Ilinca_M. spune:
Inapreda, ce naiba, lasa tzigarile alea, hai ca potzi! Vrei sa-ti facem un grup de sustinere sa te lasi de fumat?![]()
Si mai vroiam sa te cert pentru ceva: ai la semnatura "poze mai recente" si cand colo tot poze vechi, pai se poate?! Vreau sa-l vad pe titi Ian cum e acum!
Poze de cand erai mica nu scanezi?![]()
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni
alina.n spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Eseea Buna fetelor, am si eu o intrebare : nu mai intra alocatiile? Cred ca la noi nu au venit de vreo 2 luni( vin pe card si nu mai stiu exact ca am mai scos bani etc dar maine voi lua extras de cont de la banca). La voi au venit alocatiile in ultimele 2 luni? Mami de fetita si de baietel |
la mine da,au sosit ..dar la voi poate fi de la faptul ca ati schimbat adresa...sa fi incurcat ei ceva pe acolo?
nu strica sa-i intrebi putin de sanatate
te pup
Mami fericita!!!

Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
olishka spune:
Ilinca multumesc de sfat. Da sper ca nu pediatra cu ficateii ti-a recomandat siropelul
![]()
Novus 
Si eu vreau sa vad poze cu bebe Ian cel titi 
Olga, mamica lui David iepurasul 

olishka spune:
Legat de nunti...si eu am fost la multe nunti, botezuri anul acesta (printre care si nunta noastra si botezul lui David)
Si inca nu s-a terminat anul...Aseara a fost chiar fain, si daca nu trebuia sa vin acasa era si mai fain...dar deh...
Of sunt asa de suparata...iar vine soacra
Si nu au trecut decat 2 saptamani de cand nu ne-am vazut...Si partea nasoala este alta...ca pana acum mai ieseam in parc, la plimbare...acum unde sa mai merg pe vremea asta? O sa trebuiasca sa o suport toata ziua
Cina ne adopta si pe noi? 
Olga, mamica lui David iepurasul 

aris26 spune:
merci mult pt raspuns. dilema era daca e ok peste operatie. eu am folosit centura si in 4 zile eram chiar prezentabila. explicatia doctoritei tale nu o prea inghit pt ca eu stiam ca musculatura abdomenului este musculatura reflexa...spre ca nu aberez si ma trage vreun medic de meneca pe aici
bine eu oricum sunt fan centura pt ca ajuta la moral, dar imi era frica sa nu ii faca rau peste taietura aia
merci
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Floric
Ca in orice domeniu parerile sunt impartite. Dr mea este TOTAL impotriva si mi-a dat si explicatia. Burtiera e necesaradoar daca ai de gand sa ridici pietre de moara imediat dupa operatie in rest nu e necesara deoarece ea va prelua o parte din munca muschilor si care se vor puturosi, adica va dura mai multpana sa isi revina burta la normal. Cand te ridici sau fortezi abdomenul poti controla mai bine musculatura (in functie de gradul de regenerare, adica cat timp a trecut de la op) si iti revii mai repede. Eu am purtat dar nu am exagerat si sa stii ca se cunostea. Cand purtam nu simteam cand mi se incordau muschii abdmenului iar cand nu o aveam stiam cum si cat sa ma incordez, vb de primele saptamani de dupa operatie. Poze Raru Poze noi Raru, tziparul lui mami AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC. |

25 martie 2009
aris26 spune:
ash mai avea de recuperat dar nu mai pot. mor de somn.
vorbim maine daca apuc
noapte buna fara treziri(sau macar nu prea multe)
monnvas - umple paginile sa te vad cu decoratii sub nume cat mai curand![]()

25 martie 2009
Monnvas spune:
Aris pai asta fac
Cum s-a inteles piticul cu tat-sau? I-l mai lasi?![]()
Monica mami de
cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)
Asa am venit eu pe lume!
Floric spune:
Nu pot sa cred!!! Sunt prima in dimineata asta......De fapt, niciodata nu am fost prima dimineata. Dar...am un desteptator uman cu un clincat suav de nu poti sa mai inchizi un ochi de cum se crapa de ziua. Drept urmare va invitla o cafea aburinda, pe frigul asta merge...

Edit: Si daca tot sunt prima sa urez 
sarbatoritilor zilei
Poze Raru
Poze noi
Raru, tziparul lui mami
AM NEVOIE DE CODUL DE BARE AL PRODUSELOR HAPPY - VA ROG SA IMI DATI UN PM DACA SUNTETI DISPUSI SA IMI TRIMITETI. MULTUMESC.

si de