Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

floric - felicitari pt dimineata asta in care te-ai trezit de buna voie si nesilita de nimeni si felicitari pt progrese. eu zic ca e normal, mediul noul i stimuleaza, vor sa exploreze si atunciu fac eforturiasa ca du-l in vizizte

monnvas - spor la scris
baietii s-au descurcat excelent. l-a adus acsa adormit bine in mashina. ii mai las cu sa nu

shasa - of...nici nu vreau sa ma gandesc la gradinita sau la shcoala. acum imi vine sa zic ca il tzin acasa pana la 18 ani

fete dragi, spor la ars kilograme si topit centimetrii pe orizontala(ca centimetrii pe verticala nu va pot ura sa adunati). pana la urma e buna vorba aia cu 9 luni sa devenim mame si inca 9 sa redevenim femei. vad ca toate am intrat intr-o criza estetica. sa ne fie cu folos

25 martie 2009

Mergi la inceput

olga - daca are tuse uscata atunci e bine sa ii dai un sirop ca sa expectoreze(gen paxeladine). daca e deja productiva ai un pic de rabdare poate trece singura. daca nu tuseste f des eu ash zice sa nu-i dai nimic(bine, eu sunt mai spartana asa cand e vorba de copii)

25 martie 2009

Mergi la inceput

eh, Floric, ca am inteles si eu din mesajul tau....
eu pricepusem ca esti prima trezita in casa. se vede ca am terminat cafeaua

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Legat de nunti...si eu am fost la multe nunti, botezuri anul acesta (printre care si nunta noastra si botezul lui David) Si inca nu s-a terminat anul...Aseara a fost chiar fain, si daca nu trebuia sa vin acasa era si mai fain...dar deh...

Of sunt asa de suparata...iar vine soacra Si nu au trecut decat 2 saptamani de cand nu ne-am vazut...Si partea nasoala este alta...ca pana acum mai ieseam in parc, la plimbare...acum unde sa mai merg pe vremea asta? O sa trebuiasca sa o suport toata ziua Cina ne adopta si pe noi?

Olga, mamica lui David iepurasul

olishka, eu sincera sa fiu "tanjesc" dupa o nunta; eu si cristi de obicei ne distram la nunti, indiferent ce muzica e; avem o nunta/botez duminica... dar unde sa plec eu cand mutzu meu scump nu are nici un program seara???? adica pot sa-l culc si sa doarma pana la 6, sau sa se trezeasca din ora in ora; si cum nu adoarme decat la titi.... ajunge sa urle ca davidutu' tau, cu orele pana ajung acasa; deci... se duce cristi singur; ; oricum, am prins 2 nunti de cand am nascut, dar atunci mutzu era la super program, se culca si se trezea cel devreme la 5;
legat de soacra.... 2 saptamani pauza???????????? pai esti o fericita; la mine 2 zile pauza e fericirea de pe lume;

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

cu scuze pt intarzierile de rigoare uram si noi astazi la multi ani sarbatoritilor ... de ieri

David Gabriel, bebe de Dyana27

Isabella Elena, bebe de Dodo-pui

Radu, bebe de Manuela77

Anastasia, bebe de Roxana80art

Robert, bebe de Gabi86

multa sanatate si voiosie

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

si sarbatoritilor de azi la multi ani si

Victor Christian, bebe de SimonaMami

Arald Andres,bebe de Ank

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Inapreda, ce naiba, lasa tzigarile alea, hai ca potzi! Vrei sa-ti facem un grup de sustinere sa te lasi de fumat?

si eu sustin propunerea lui ilinca... lasa tzigarile alea

dragos tea mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Of sunt asa de suparata...iar vine soacra Si nu au trecut decat 2 saptamani de cand nu ne-am vazut...Si partea nasoala este alta...ca pana acum mai ieseam in parc, la plimbare...acum unde sa mai merg pe vremea asta? O sa trebuiasca sa o suport toata ziua Cina ne adopta si pe noi?

eu, eu ... va astept la noi ... sigur am certitudinea ca la noi nu apare soacra mea

dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Victor Christian, bebe de SimonaMami
Arald Andres,bebe de Ank

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

eu nu
lasati fata in pace sa se relaxeze cum vrea. doar nu va inchipuiti ca toaca 3 pachete pe zi. nici alcolul si nici fumatul nu face rau nimanui atata timp cat nu faci excese

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.
Inapreda, ce naiba, lasa tzigarile alea, hai ca potzi! Vrei sa-ti facem un grup de sustinere sa te lasi de fumat?

si eu sustin propunerea lui ilinca... lasa tzigarile alea

dragos tea mea

25 martie 2009

Mergi la inceput