Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 12
provista spune:
dyana27 voiam sa iti raspund la un measaj.... dar am uitat ce 

Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aris26 eu nu lasati fata in pace sa se relaxeze cum vrea. doar nu va inchipuiti ca toaca 3 pachete pe zi. nici alcolul si nici fumatul nu face rau nimanui atata timp cat nu faci excese[quote] |
sa speram ca nu ajunge la 3 pe zi
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
aris26 spune:
ah, Olga...era un moment excelent sa veniti pe la noi, dar a avut grija al meu sotz sa imi faca un program de nici nu pot respira. si la mine e sigur ca nu apare soacra![]()

25 martie 2009
provista spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
|
nici nu trebuia sa faci ceva deosebit, se vede din postarile tale

provista spune:
eu am purtat burtiera dupa operatie cand am ajuns acasa, zic ca m-a ajutat mult la dat jos din pat, urcat si alte treburi... numai zic de carat si facut una alta prin casa
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
PetraTudor spune:
citat din mesajul lui dyana27 Victor Christian, bebe de SimonaMami ![]() Arald Andres,bebe de Ank ![]() diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 mutzunel la 6 luni ![]() cum am venit pe lume |
Neata!
La Multi Ani bebelusilor care sunt astazi mai mari cu inca o lunita!
dyana27 spune:
provista, gina 

;
gata, fug sa atac bicicleta, ca vad ca e si mutzu intr-o dispozitie mai buna... se joaca singurel
; poate prind si eu 15 minute
;
mutzu meu face greva de somn
; la 5-jumate. maxim 6 jumate e in picioare
; si ziua, asaaa.... juma de ora de vreo 2 ori.. daca le doarme si pe alea!!!
; si evident ca si seara adoarme mai tarziu, in jur de 10; mai sunt bebei care dorm asa putin??????
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
provista spune:
referitor la kg acumulate.... am inceput sarcina cu 58 am ajuns la sf cu 74, dupa ce am iesit din sp aveam 66 si acum sunt la 62... sper sa mai dau si restul de 4 kg pe care le am pe la burta colacei
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui dyana27 provista, gina ![]() ![]() ; gata, fug sa atac bicicleta, ca vad ca e si mutzu intr-o dispozitie mai buna... se joaca singurel ![]() ; poate prind si eu 15 minute ; |
sa ai spor

carla28 spune:
Salutare fetelor!
Noi ne-am trezit azi pe la 7 si ceva, tare vesel si plin de energie, asa ca pana la ora asta deja am obosit, sper sa-l culc in curand.
Aris, provista, novus, sunteti norocoase, dar mma gandesc ca si in sarcina ati avut grija sa nu acumulati kg , asa ca meritati
. Sunteti un exemplu pentru celelalte ca sa ne ambitionati si sa avem un club de mame una si una.
Eu am noroc ca-s inaltuta, am 1,75 m , constitutia atletica si ma ingras si slabesc proportional, asa ca am sanse reale sa imi revin. Greseala mea a fost in sarcina, n-am mancat cum trebuie si am luat 27 de kg.
Ilinca, cu 8 nunti, putin spus faliment, am avut cate 2 nunti in luna iulie, august si septembrie, iti dai seama ce nasol au picat, dar pe de alta parte au fost la prieteni dragi si asat conteaza! Financiar ne redresam noi cumva.
Inapreda, legat de fumat, sa stii ca si eu am fost fumatoare, dar inraita, nu oricum. Primul lucru dimineata era cafeaua si tigara si imi placea sa fumez, imi placea sa am tabieturile mele, suetele cu prietenele la un capucino si o tigara, nu concepeam cu este sa ies in oras, fara sa fumez, dar uite ca se poate. N-am mai fumat de cand am aflat ca sunt insarcinata si chiar daca stiu ca as slabi mai usor cu tigara si cafea, tot nu ma mai apuc , pentru ca sunt constienta ca alt motiv mai bun decat copilul nu o sa am sa ma las de fumat.
Acum, fiecare alege, nu vreau eu sa fiu lupul moralist.
Dyana, sa stii ca si al meu adoarme doar la tzitzi si peste zi, daca nu stau langa el nu doarme mai mult de 45 de minute, in schimb daca stau cu el chiar si 2 ore. Noaptea, cauta in somn tzitzi, se trezeste din ora in ora, de mancat nu prea in afara de supt, asa ca eu cred ca este o faza si sper sa-i treaca repede.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Victor Christian, bebe de SimonaMami