Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 13
inapreda spune:
'Mneata tufete cucuiete,
Cu riscul sa-mi faceti bulion in cap, tare imi place sa fumez. Nu ma pot gindi acum sa ma las ca am prea multe pe cap; pare o scuza patetica, stiu, dar mi se pare greu si numa' sa nu maninc piine sau sa renunt la ciolan ![]()
Cind am nascut, aveam...atentie...95 de kg la 1.69 
Acum am 68 dar eu vreau MACAR 59 
si tare greu se duc, in conditiile in care de bicicleta imi agat posetele iar Leg Magic-ul il folosesc pe post de cuier ![]()
O sa ma las de fumat...mai incolo 

Azi tre' sa merg cu Ian la vaccin dar are muci de o saptamina, nu stiu zau ce va zice d-na doctor cea isteata.
Simbata am botezat un bebe de la Centru de Plasament; un caz care m-a impresinat: mama tinara, parasita de partener cind a ramas insarcinata; parintii nu o primesc cu bebe; fata renunta la studii; in Centru nu poate sta decit 6 luni etc. etc. GROAZNIC!!!!!!!!!
Am aflat, insa ca mamica e o mare mincinoasa si am fost tare dezamagita; o sa va pove' mai tirziu ca fug acum sa-mi intind parul sa fiu "titi" la intilnirea cu "tanti" doctor.
PS. Eu am purtat o centura gen chilot la 2 saptamini dupa cezariana si tare bine mi-a prins; cel putin, mi-a oferit confort psihic.
PPS. O sa descarc curind pe laptop poze recente cu Ian cel voinicel.
Gina lu' Ian
Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)
Botez Ian
provista spune:
si noi ne-am trezit la ora 7 pana la 8.30 joaca la nivem maxim si apoi un bub cu lapte si somn de voie nush pana cand ca deja e 10.50 apoi cred ca plecam la plimbare
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
inapreda bafta la vaccin si pe ian sa nu il doara, sa nu fie plangacios
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
alina.n spune:
neata, noua ne-a trecut pojarelul, sunt happy![]()
a fost o forma ff usoara cu doar o zi de temperatura
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
provista spune:
novus am o rugaminte la tine, zi-mi si mie care e tetina aia de a nuk care nu curge, ca am fost in farm la sensi si alea nu stiu nik sunt bata 
si eu la fel 
si nu am gasit nik. merci
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Dodo-pui spune:
Buna dragelor,
in primul rand multumim pentru urari pt ziua de iari
si urez cu drag si "La multi ani!"sarbatoritilor de ieri de azi
.
Legat de soacre la mine nici nu a vazut-o pe Isabella niciodata si are 7 luni
.
Despre slabit
..nu vreau sa va fac sange rau![]()
.
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
bebe_shtrumf spune:
"stiti cine canta melodia Cafea Jacobs Kronung cu Alintaroma cea cu trandafiri? copilului meu ii place enorm"
Provista, la fel si pentru Ariana, da jos biberonul asculta reclama si apoi se aseaza pe eprnuta si-si continua cocteilul(laptikul)!!![]()
![]()

e de belea!
Mananca dovleac copt cot la cot cu mine, sotul rade ca-i pare bine!
astia 2 or sa faca echipa mai incolo, mananca bobo si ciocolata pe la spatele meu, vai de capul meu ce ma asteapta![]()

Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
Gianina34 spune:
buna dimineata, buna dimineata (desi este aproape amiaza
)
gata... de astazi sunt prezenta aici cu voi ( in speranta ca nu mi se va mai intampla nimic rau cu bebele
)
am lipsit saptamana trecuta pentru ca o am pe mama la mine si am tot stat impreuna sa vada ce fac si cum fac cu bebele pentru ca .... DE ASTAZI AM INCEPUT SERVICIUL
)
cine plangea saptamana trecuta de disperare ca incepusem o noua criza? eu! deabia terminasem tratamentul (si ar fi trebuit sa ne tina vre-o 2 saptamani) dand de a doua zi a inceput sa fie tot mai rau... Cu laptele m-am resemnat - chiar si cu asta fara lactoza situatia este la fel - daca are zile cand inghite 30 ml ma declar multumita si cu asta basta ca si-asa sunt din depresie in depresie.
va ziceam eu ca imi facusem saptamana trecuta planuri mari cu cormetica si coaforul - am reusit sa ma duc si insfarsit arat si eu omeneste , a femeie nu doar a mama disperata.
sunt rau in urma cu cititul
ma simt prost ca am ratat multi sarbatoriti dragi mie dar sper sa nu mi se mai intample si sa fiu deacum la datorie cu urarile si pupiceii si sa nu mai ratez pe nimeni![]()
ayla 

tin sa multumesc mamicii care a spus ca bebele ei manaca iaurtul care se gaseste la profi ( nu mai stiu cine este ca atunci am retinut doar informatia
) Pentru operatiunea iaurt m-am pregatit cu inima stransa ca stiuam ca nu-i place gustul acru (la ce probleme am cu marul copt care este super bun...). Am cumparat iautul bio (aris nu te-am uitat insa acum iarasi am uitat exact cum se numeste - voi reveni cu informatia
); a luat cateva gurite si se stramba si se uita disperata la mine de zicea ca o otravesc. Asta a fost in prima zi ca in a doua si a ttreia nimic, nimic - gurita sigilata. Am plecat la cautat iauturi sa incerc sa vad ce ar manca totusi: am cumparat de la humana cu banane dar nu ne-a placut defel. Am innebunit citind prin magazine care sunt facute doar din lapte fara lapte praf si uite-asa am ajuns la profi unde am gasit iaurtul de care citisem aici. Am cumparat am incercat cu inima stransa si... sa vezi minune ca a mancat din prima cam 100 gr. Nu mi-a venit sa cred, am zis ca-i o intamplare si sa incerc si a doua zi - a mancat 160 gr (amestecate cu cereale simple de orez). Si am ajuns sa mancam chiar si 250 gr (mai mult nu am curaj sa-i dau pt ca de fiecare data ii venea pe gat inapoi chiar si la 3 ore dupa ce terminase de mancat ( nu stiu de ce-l digera asa de greu - are grasime de 2.8% deci e in parametri).
Se cunoaste ca sunt nevorbita![]()
![]()
![]()
Nu mai stiu ce vroiam sa mai spun insa raman pe pozitii si revin
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
provista spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf "stiti cine canta melodia Cafea Jacobs Kronung cu Alintaroma cea cu trandafiri? copilului meu ii place enorm" Provista, la fel si pentru Ariana, da jos biberonul asculta reclama si apoi se aseaza pe eprnuta si-si continua cocteilul(laptikul)!! ![]() e de belea! |
al meu si daca plange cand aude melodia tace si apoi plange in continuare cand se termina. eu am aflat ca o canta Dragonette dar nu gasesc efectiv melodia
http://www.youtube.com/watch?v=KZRb-O1HxA8
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea