Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 14
bebe_shtrumf spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Pai august a fost acum multa vreme! Sunt cam la -5, dar pana la -11 (de fapt -12 daca ma tine matematica) mai am. Nush daca mai ajung vreodata ca inainte, adica sub 50. Monica mami de cu motoras CRISTIAN (7.03.2009) Asa am venit eu pe lume! |
Niciodata s anu zici NICIODATAPLEASE, asta intentionez, am 53kg(62cm inaltime) si sper sa scap de 3 astea nesuferite(kg), nu sa incap in jeansi, ca incap, dar asa sa ma simt bine si sa uit cu totul de paine dar cioco si dulciuri cine sa inghita, ce ramane de la fi-mea cine linge tot? ca zic eu am muncit de le-am fiert, curatat alea alea, lasa ca le papa mami, si uite asa se duce naibii dieta.
un masaj e rai curat, insa n-am timp...ma multumesc cu apa fiarta la dus.
ma ung cu toate prostiile insa...nu e jogging nu e bicicleta, aerobic nimik, numai bebelina cu duracell, deci ...treb sa fim mai hotarate, asta ca sa fie la bb 2 pregatit organismul de niste calorii pe cinste
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
provista spune:
gianina de ce iaurt vb, profi? imi poti spune mai precis... te rog 
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
Gianina34 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui provista gianina de ce iaurt vb, profi? imi poti spune mai precis... te rog ![]() Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |
se gaseste doar in reteaua magazinelor PROFI si e produs sub numele lor - asa se cheama - iaurt natural profi (daca intri pe site-ul lor la produsele proprii apare chiar in prima poza)
pacat ca sunt doar borcanele de 175gr si trebuie sa desfac cate 2

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
Adee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf "stiti cine canta melodia Cafea Jacobs Kronung cu Alintaroma cea cu trandafiri? copilului meu ii place enorm" Ariana-Maria http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg |
Nu stiu cine canta dar este reclama preferata a Arianei. Cand o aude se opreste din orice face si incepe sa zambeasca
purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009poze
saby spune:
Neata fetele!!!
Venim si noi dupa cateva zile de absenta, n-am avut stare sa scriu nimic, Maia tot nu mananca mai nimic, adica nu-i place mai nimic, dupa cateva lingurite incepe sa icneasca a voma, iar laptele a ajuns sa il manance numai in somn
, treza cred ca nici nu mai stie cum e
. Cred ca ne iese si nous primul dintisor, pt. ca am observat ca cel din stanga e ceva mai pronuntat si gingiuta putin umflata, in rest stam din ce in ce mai bine in fund, mai greu cu aterizare pe spate li lovitul la cap
, la baie sta in fundulet si se apuca cu manutele de cadita si se ridica in picioruse singura
, suntem foarte in urma cu vorbitul adica, nu scoate nici o consoana sau vocala, doar aaaaaaaaaaaaaaa
Geanina chiar ma intrebam ce e cu voi de nu ati mai aparut, ma gandeam eu ca s-a intamplat ceva. Imi pare tare rau, dar ce faci acum nu ii mai dai laptic deloc??? Si mai vroiam sa-ti spun ceva....a nu ne pui si noua poze cu voi? Sau ai pus si nu am fost eu pe faza ![]()
Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
cris_tinaus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas
Poceste-mi nick-ul cat vrei, nu ma supar, numai cand e vorba de fiu-meu ma atac. Cat despre Cristina... corectam imediat. Frate, de atata vreme gresim nickul fetei??!!! Bine ca Ilinca are vigilenta de profesor [quote] |
Dar voi credeti ca eu am vazut???

pisigri spune:
Buna !
Raport scurtut ca n-am vreme 
Pentru ca Pisilinca isi bagase picioarele in ea diversificare de tot, adica nu mai minca nimic si nici sin cine stie ce, si pentru ca lapte praf din biberon nu vrea neam, am trecut cu tupeu la diversificare "pe stil vechi". Adica acum maninca dimineata lapte UHT cu faina de orez (cind termin punga de faina de orez vreau sa o trec pe gris) amestecat cu fructe (ca nu mai vroia nici fructe simple) si am descoperit ieri ca ii plac la nebunie ficateii de pui.
In rest...mucim, de ieri luam Stodal....si poate mai revin spre seara. A, si iaurtul napolact nu-i place, ce iaurturi de vaca mai dati voi?
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
bebe_shtrumf spune:
fetelor, apropo de diversificare si mancatul noaptea, lapte, cum sa o dezvat pe shtrumfitza mea?
Am inteles ca-i agita si treb sa renunte singuri insa, a inceput sa pape de 2 ori pe noapte lapte, tot plusez cu ceai ceai, insa pana nu-i dau lapte papa si o tona de ceai si tot vrea lapte.
e pampers-ul full, treb sa-l schimb asa adormita si ea si eu, 4+, adika, cred ca ajungem al 5 in curand.
ziceam ca dc nu o schimb noaptea nu se mai trezeste, dar ei tot ii e foame.
cum sa fac?
voi deja dormiti toata noaptea?
are 8 luni si o sapt Ariana.
mercik
Ariana-Maria
http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg
Gianina34 spune:
saby - cu "achizitiile" suntem si noi cam la fel (chiar nu stiu daca va invata sa mearga de-a busilea pt ca nu pot sa o las pe burtica pt ca imediat iese mancarea din stomacel; asta ni se intampla si la stat in fundulet
- nu stiu cum isi va intari muschii sa inceapa sa mearga... oricum e mult pana acolo). Speram si eu ca macar cu vorbitul sa avem ceva succes insa nici aici nu suntem prea avansati, tot la aaaa, de consoane inca nu a auzit.
cu pozele chiar ma simt prost pentru ca eu tot m-am uitat la ale voastre si m-am bucurat de fiecare bebe in parte iar voi inca nu ne-ati vazut. in primul rand nu-s tocmai priceputa dar promit sa ma mobilizez zilele astea si cu indrumarea vre-unei mamici dragute de aici sa si reusesc. Si mai trebuie sa si am ce sa ma arat pentru ca daca a trebuit sa o tin tot timpul in brate, am avut putine momente de facut poze (fact pt care imi pare tare rau pentru ca timpul zboara, asa cu bune cu rele cum e) - si aici promit ca ma mobilizez.
Pe langa problemele noastre, inca nu am scapat de bubite, la o saptamana de la vaccin i-a aparut o unflatura cam cat un ou deasupra intepaturii respective, inspre sold - cica ar fi intepat-o ceva
, insa nu stiu ce ca stam doar in casa si toate hainutele le calc; ne chinuie o raceala care ba este ba nu este - avem ceva mucisori si tot insist cu tot felul de buline homeopate si sper sa o tin in frau asa; siii.... nu mai stiu ce mai aveam de raportat![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
provista spune:
gianina merci mult... e clar aici in gl nu gasesc ca nu au magazin
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

cu motoras
corectam imediat. Frate, de atata vreme gresim nickul fetei??!!! Bine ca Ilinca are vigilenta de profesor