Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Apropo de kg...si eu as mai avea de dat jos vreo 8 kg, noroc ca nu prea se vede pt ca sunt inalta (1,70). Hainele ma incap aproape toate, insa problema este la laptarie - acolo nu ma incap bluzele, sacourile. Nu imi fac probleme cu slabitul, pt ca Ariana cred ca este pe urmele lui Vitamina a lui Aris Are o viteza cand merge in 4 labe (azi dimineata cum am ajuns in baie in cateva secunde era langa mine), se baga pe sub pat si se tot ridica in picioare, problema este ca nu mai stie ce sa faca dupa ce ajunge in picioare.

Alta problema mare, este ca daca cumva ies din camera in care se joaca, incepe sa planga dispearata si striga dupa mine mamaaaaa, asa ca nu prea mai pot sa fac nimic.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

Citat:
citat din mesajul lui provista

gianina de ce iaurt vb, profi? imi poti spune mai precis... te rog
Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

se gaseste doar in reteaua magazinelor PROFI si e produs sub numele lor - asa se cheama - iaurt natural profi (daca intri pe site-ul lor la produsele proprii apare chiar in prima poza)
pacat ca sunt doar borcanele de 175gr si trebuie sa desfac cate 2

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

uau, ai ajuns la 2?????? pai noi tot la unul suntem, papa cam 100 la masa. ma bucur ca ti-a folosit informatia cu iaurtul; am mai gasit unul fara lapte praf, de la "Natura" dar nu-i asa de bun ca asta, e mai acru si i-a provocat aciditate;
noi papam 2 feluri la o masa, obligatoriu cu gusturi diferite; adica azi am papat fructe din borcanel si dupa aia iaurt... si dupa aia iar fructe, si spre seara papam ceva legume si desert de fructe sau iaurt, depinde ce vrea

diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

fetelor, apropo de diversificare si mancatul noaptea, lapte, cum sa o dezvat pe shtrumfitza mea?
Am inteles ca-i agita si treb sa renunte singuri insa, a inceput sa pape de 2 ori pe noapte lapte, tot plusez cu ceai ceai, insa pana nu-i dau lapte papa si o tona de ceai si tot vrea lapte.
e pampers-ul full, treb sa-l schimb asa adormita si ea si eu, 4+, adika, cred ca ajungem al 5 in curand.
ziceam ca dc nu o schimb noaptea nu se mai trezeste, dar ei tot ii e foame.
cum sa fac?
voi deja dormiti toata noaptea?
are 8 luni si o sapt Ariana.
mercik

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Si Maia mananca noaptea cel putin o data daca nu de doua ori. O data pe la 3 si inca o data dimi pe la 7. Avem si nopti cand mananca doar o data pe la 5 si apoi se trezeste pe la 9 si papa pe la 10.

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pisigri - cand studiam eu oferta de iaurturi cu sau fara lapte praf in compozitie, la napolact (daca nu ma insel, sper sa fi retinut bine) nici macar nu scria ce contine)
nu stiu daca sunt magazine profi in iasi dar mega image parca sunt - am gazit la ei - sub marca lor un iaurt care mi-a inspirat incredere numai ca nu am apucat sa-l incerc - se numeste iaut bulgaresc. Asta e valabil si pentru provista ca poate aveti magazine de-astea.

avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

carla - hmm..ce dragutza esti tu 20(DOUAZECI)de kilograme am pus in sarcina...deci numai finutza nu am fost la acumulat. sper sa fiu mai cu capul pe umeri la urmatoarea sarcina.
pe mine nu kg ma deranjeaza acum ci..nici nu stiu cum sa explic. parca nu mai e carnea tare pe mine e tare rau pt ca eu nu sunt invatata sa fac sport. mergeam si eu la sala candva...dar toata viata am obtinut cu orice pret o scutire la sport

ina - eu te sustin si mie imi place sa fumez si pur si simplu nu am chef de renuntz si nici nu cred in bau-baul asta din ultimii ani

gianina -

mai aveam de zis dar am uitat
termin tzigarasi ma duc si eu sus langa pitac sa ma intind un pic.

bebe-shtrumf - daca gasesti metoda sa imi zici si mie. al meu face pauza de 8 ore intre mese, problema e ca face intre cea de noapte si aia de dimineata. nu imi dau seama cum sa fac sa ii mut cumva obiceiul asta. sa incerc si eu cu ceai?? al meu manaca la 9 dupa aia se trezeste la 1,2 sau 3 si mai baga un ditamai biberonul dupa care daca il mai conving sa manance ceva pana la 10-10.30 e bine si oricum nu lapte ci fructe. urmatoarea masa de lapte e pe la 6pm

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

dyana - aveam vag in minte ca de la tine stiu de iaurtul asta dar nu eram sigura si nu am vrut sa gresesc cumva
saby - la noi sinrura masa cu "lapte" (si ala fara lactoza) este cea de dimineata de la 7, in rest ... diversificam.
cred ca bebele meu ar fi fost un bebe mancacios pentru ca in zilele cand ii este bine cu stomacelul, burtica a mancat la 10 chiar si 200 gr branza cu mar copt, morcov si cereale la 1.30 chiar si 240 gr de pireu de legume cu carne , orez si ulei , iar la 9 seara - 200 gr cereale. Astea s-au intamplat o data sau de 2 ori, in rest, in cel mai bun caz cam jumatate. Avem si zile in care peste lapte sarim cu torul, branza cam 50 gr, pireu tot cam atat, cereale cam 100 si gata.

Iar mai nou nu mai vrea apa sau ceai. Doar ce reusesc sa o mai pacalesc in timpul mesei sau la sfarsit cu lingurita de cateva ori.

avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saby spune:

Si noi am papat azi pt prima data iaurt de la Humana cu fructe cam 50g in care i-am pus si o masura de cereale dar nu pre i-a placut, bine asta nu e o noutate pt mine, o sa incerc si eu iaurtul de la Profi. Azi la pranz m-am gandit sa-i fac un gen de pilaf cu carnita si morcov, daca legumele tot nu-i plac, poate pe asta il mananca

Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)

www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

http://www.youtube.com/watch?v=A6G8iAEV2gE

AM GASIT VERSIUNEA ORIGINALA PT pROVISTA

Ariana-Maria

http://community.webshots.com/album/573567357nUWcNg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

a, mai am si eu o dilema. cums e trece la chestii mai solide? piticul meu mananca f bine biscuiti, mushca,mesteca si nu se ineaca deloc(asta mai nou pt ca acum 2 sapt era circ) ideea e ca am senzatia ca il enervez cu prostiile mele pasate, el vrea mancare. sau sunt eu nebuna...nu stiu

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor de aseara nu mai am liniste. A papat Victoras, a facut baie si dupa baie sa ne uscam la par.
In ceafa pe partea dreapta (cum se termina lobul urechii urmarind cu degetul spre ceafa unde se imbina zona gatului cu ceafa)a aparut o umflatura, la atingere e moale, dar daca masez usor se simte un mic nodul cat un bob de grau, mobil.
Ce-o mai fi si asta???????????

Mergi la inceput