Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 16
saby spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gianina34 dyana - aveam vag in minte ca de la tine stiu de iaurtul asta dar nu eram sigura si nu am vrut sa gresesc cumvasaby - la noi sinrura masa cu "lapte" (si ala fara lactoza) este cea de dimineata de la 7, in rest ... diversificam. cred ca bebele meu ar fi fost un bebe mancacios pentru ca in zilele cand ii este bine cu stomacelul, burtica a mancat la 10 chiar si 200 gr branza cu mar copt, morcov si cereale la 1.30 chiar si 240 gr de pireu de legume cu carne , orez si ulei , iar la 9 seara - 200 gr cereale. Astea s-au intamplat o data sau de 2 ori, in rest, in cel mai bun caz cam jumatate. Avem si zile in care peste lapte sarim cu torul, branza cam 50 gr, pireu tot cam atat, cereale cam 100 si gata. Iar mai nou nu mai vrea apa sau ceai. Doar ce reusesc sa o mai pacalesc in timpul mesei sau la sfarsit cu lingurita de cateva ori. Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009 avem 6 luni |
O Geanina pai ineamna ca mancati chiar bine in zilele bune. Sa dea Domnu sa se rezolve cat mai repede problemele medicale. La noi nu sunt probleme doar mofturi si fite si de astea cam greu se scapa. Am ajuns la concluzia ca se plictiseste mancand, oricate jucarii sau muzica i-asi pune, este extrem de energica si agitata si nu ar sta locului o clipa, deasta am ajuns sa-i dau laptele in somn, pt ca atunci cand e treaza nu are stare sa bea decat max 50 ml

Sabina mamica fericita de
Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Gianina34 spune:
aris - eu as face intr-o zi la amiaza pireul in 2 variante: unul la blender si unul cu furculita (mai putin carnea care cred ca tot la blender ar trebui maruntelita inca). Si incerci ambele variante si vezi cum reactioneaza; in caz ca nu-i plate zdrobit cu furculita sa ai totusi ce-i da ce mancare![]()
Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni
aris26 spune:
mai mult ca sigur e un ganglion inflamat. nu il mai apasa pt ca se inflameaza mai rau. vorbeste cu pediatrul, probabil o sa-ti dea un inflamator, gen ibuprofen. ori tocmai a trecut o raceala ori se apropie una. nu e nimic grav
citat din mesajul lui florinela79 Fetelor de aseara nu mai am liniste. A papat Victoras, a facut baie si dupa baie sa ne uscam la par.In ceafa pe partea dreapta (cum se termina lobul urechii urmarind cu degetul spre ceafa unde se imbina zona gatului cu ceafa)a aparut o umflatura, la atingere e moale, dar daca masez usor se simte un mic nodul cat un bob de grau, mobil. Ce-o mai fi si asta??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |

25 martie 2009
Gianina34 spune:
citat din mesajul lui florinela79 Fetelor de aseara nu mai am liniste. A papat Victoras, a facut baie si dupa baie sa ne uscam la par.In ceafa pe partea dreapta (cum se termina lobul urechii urmarind cu degetul spre ceafa unde se imbina zona gatului cu ceafa)a aparut o umflatura, la atingere e moale, dar daca masez usor se simte un mic nodul cat un bob de grau, mobil. Ce-o mai fi si asta??????????? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009) |
nu te speria, nu te panica

si noi avem asa ceva de la nastere
este un chist nustiudecare (am uitat denumirea exacta) care dispare singur dupa un timp - la noi inca nu a disparut insa s-a mai micsorat
poti sa vorbesti cu dr pediatru sau dermatolog (noi am intrebat si si) - cica e frecvent la bebelusi
avem 6 luni
saby spune:
Cand am fost mai acum o luna la o pediatra la Medlife, controland-o pe Maia, ne-a spus ca ganglionii de la ceafa ar fi putin inflamati, semn de o mica viroza. Acum nu stiu ce sa zic, cred ca cel mai bine ar trebui sa-l vada un medic. Multa sanatate

Maia Andreea ( 07 apr 2009)www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Gianina34 spune:
saby -
, pacat ca zilele astea bune sunt doar o data sau de doua ori pe luna. In rest ne chinuim.
Avem si noi o intreaga recuzita pentru mancat . Am un cos de rufe prin cu cutii, cutiute, pungi, jucarele, zdranganele... iar ieri i-am luat din ikea niste figurile care se lun pe degete. Imi pun cate una si le tot schimb (au avut succes). Si cantam si vorbim. Si masa dureaza cam 1 ora.
avem 6 luni
saby spune:
Referitor la KG.....cand am ramas gravi aveam 52 kg la 1.65. In sarcina am pus si eu 22kg. Acum am 57, dar asi vre macar 54. Ele nu s-ar vedea asa rau dar mai am burta si asta nu-mi place deloc, mai ales ca inainte aveam un abdomen chiar frumos
. Oricum stiu ca trebuie abdomene multe pt. asta , dar e tare greu
, poate auzindu-va pe voi sa ma ambitionez si sa ma apuc si eu.
Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
carla28 spune:
Am revenit.
Dupa plimbare, a dormit
Dirpilici 2 ore si masa langa el, asa ca suntem fresh.
Inapreda, sa fie cuminte Ian la vaccin si il
sa treaca repede.
Alina.n, ma bucur ca ati scapat de pojarel.
Gianina34, sa iti fie usor cu noul program si bb sa te inteleaga.
Bebe shtrumf, al meu copil n-a dormit inca nici o noapte intreaga si are 7 luni si 1 saptamana, dar intr-adevar il alaptez.
Adee, felicitari pentru Ariana, fetita vioaie, care o sa aiba grija ca mamica ei sa isi revina repede.
Aris, imi gaseam si eu scuze
, speram sa fie adevarat. Iar la aspectul pielii, nu mai zic nimic, am mult de tras.
Florinela79, sa nu te sperii, cu siguranta este un ganglion, te va lamuri pediatrul.
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
provista spune:
greu mai merge netul asta 
de am ajuns in pag 2
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?
carla28 spune:
Fetelor, care ma invata si pe mine cum pot sa editez textul pe care-l scriu, daca vreau sa colorez un cuvant si cum poti pune un videclip de pe youtube aici pe pagina.
Si mai vroiam sa va intreb ce parere aveti despre trimisul copiilor la cresa inainte de 2 ani, sau ce ar fi mai bine sa-i lasam dupa ce incepem munca acasa cu bona sau cu bunica, ori sa-i trimitem la cresa sau la gradi? Eu, ma tot sucesc, acum zic ca l-as da la cresa anul viitor pe vremea asta ca sa se obisnuiasca cu colectivitatea daca incep eu munca si pentru ca ma gandesc ca acolo va invata mai multe, sa vb corect, poezii, jocuri, etc. Altadata, dupa ce mai vb cu mamicile, ma razgandesc si inclin spre varianta bunica sau bona. Voi ce ziceti?
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Fetelor de aseara nu mai am liniste. A papat Victoras, a facut baie si dupa baie sa ne uscam la par.