Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui florinela79

Fetelor de aseara nu mai am liniste. A papat Victoras, a facut baie si dupa baie sa ne uscam la par.
In ceafa pe partea dreapta (cum se termina lobul urechii urmarind cu degetul spre ceafa unde se imbina zona gatului cu ceafa)a aparut o umflatura, la atingere e moale, dar daca masez usor se simte un mic nodul cat un bob de grau, mobil.
Ce-o mai fi si asta???????????

Florinela mami de Victor Cristian (16.03.2009)

e cumva in zona ganglionilor?

Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Florinela,
ti-au raspuns fetele. Sint niste ganglioni, daca o sa cauti il gasesti si pe celalalt, simetric.

Nu avem in Iasi nici Megaimage, iar in produsele Napolact eu am avut cam cea mai mare incredere. Ok, deci alte variante de iaurt...?

Eu daca as avea bunica pensionara pt Ilinca, as lasa-o cu ea, fara discutie. Intre bona si cresa as opta pentru cresa, cu exceptia cazului in care ai avea o bona pe care sa o cunosti deja bine; nu m-as baza doar pe referinte pentru ca fiecare mama are pretentiile si ideile ei in ceea ce priveste crescutul copiilor, si ceea ce pentru alta mama ar fi [erfect acceptabil, pentru mine ar fi un capat de tara (de ex sa fie lasat copilul sa plinga cit de putin, numai ca "sa se invete singur")

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

carla -

in ceea ce priveste cresa , pe la 1 an jumate, eu sunt pentru si probabil ca asa o sa si fac (sper sa se si poata in conditiile starii ei de sanatate). Eu am exemplul unui nepotel care si-a dat drumul fff mult decand a inceput sa mearga la cresa de la 1.5 aniA invatat f multe lucruri; schimbarea a fost f mare intr-un timp f scurt.

Gianina - mami de bebelusa Andreea - 13 aprilie 2009
avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

carla dupa ce trimiti mesajul in rindul unde scrie trimis la data de... ora... este a 4-lea buton edit mesaj

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florinela79 spune:

Fetelor multumesc de raspuns, am jeluit toata noaptea am adormit intr-un tarziu cu un tremur in tot corpul. Am sunat Dr., a raspuns la un SMS: "ca nu crede ca e nimic grav, ne vedem joi la control".
Eu nu stiam nimic de existenta ganglionilor prin ceafa , stiam ca sunt pe sub gat pe dupa ureche......Doamneajuta sa fie bine...om fi ramas cu sechele de la viroza aia care ne-a tinut o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

bebe_strumph

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

www.casa-gradina.ro/galeriile-tale/casa-ta/locul-meu-preferat-1945" target="_blank"> vreti sa imi dati un vot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hello, hello, ce harnicutze sunteti, se vede ca a trecut weekendu'!
Olishka, aia cu ficatzeii-n oushor nu e pediatra, e doctoritza de familie, vai de steaua ei, ea eventual mi-ar fi recomandat "Prostan" nu "Prospan"...
Aris, io in mod normal n-as bate-o la cap pe Inapreda cu fumatu', dar ma gandesc la cealalta problemutza a ei (pe care-o tot amana:(() si mi-e prea draga sa nu incerc "s-o aduc pe calea cea buna". Stiu insa, in calitate de ex-fumator- super pasional- indragostit de tzigara ca e inutil sa bati pe cineva la cap sa se lase, nu se va lasa decat cand e pregatit si de regula brusc, fara nicio intentie anterioara
Alina_n, zici ca ati avut deja "bolile copilariei", pojarel, hmmm...cum l-o fi luat?
Dodo_pui, scuze ca am uitat de ziua Isabelei, La multi ani! cu intarziere! Si mutzunelului Dyanei la fel! Si baietelului lui Gabi86!
Dodo, dar de ce nu a vazut-o soacra pe Isabella, asa departe locuieste?!
Pisigri, ma bucur ca Pisilinca e fan ficatzei!
Carla, eu in niciun caz n-as da copilul asa repede la cresa, aiurea ca invatza mai multe, invatza prostii eventual, mai multe cred ca invatza cu parintii si bunica; + ca va lua toate bolile posibile ca majoritatea parintilor nu-si tin copiii acasa cand se imbolnavesc, cum ar fi normal! Colectivitate poate sa aiba si zilnic cand se plimba in parculetz. Cu bona insa n-as indrazni (desi de ex. o amica are bona o femeie cica foarte de treaba, de 2 ani e bona fetitzei, fata o adora...dar nu se stie cat de des nimeresti asa o bona!)

mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
6luni

Mergi la inceput

ilinca -
ce mai face sophiphica astazi? este bebe exemplar?( nu ca n-ar fi tot timpul) nu ne-ai mai spus nimic

avem 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ne-am intors de la medic.

1. Vaccinarea a fost ok; ii pregatisem laptele si, cum i-a scos acul, i-am aratat sticluta asa ca, a plins foarte putin.

2. Ian are 74 de cm si 9, 150 kg.

3. Mi-a spus sa fac brinzica si iaurtul in casa din lapte de vaca de la tara daca...cunosc vaca Da' cine dreku sa mi-o prezinte??? Faceti careva iaurt in casa si brinza din lapte de vaca de la tara??? A, uitasem, cu conditia sa fie fiert!!
4. Ilinco, ne-a spus si noua sa introducem ficatelul Mai sint fete care NU dau ficatei la bebei?

5. Sa introduc musai si OU-l. da' de la tara (sa cunosc gaina ) si sa fie oule mai vechi de 2 zile. Stiati asta???

Tre' sa plec ca s-a plictisit bebe in scaunelul de masa.

PS. Pisigri, Ilincuta nu mai papa nici din borcanel?; stiu ca ziceai ca prefera legumele din borcanele.

Gina lu' Ian

Poze mai recente cu Ian ..."mare" :-)

Botez Ian

Mergi la inceput

inapreda - pupici bebelui voinic si curajos
cu iaurtul facut in casa si pe mine ma batea un gand dar deocamdata am abandonat
stiu ca sunt niste aparate pt facut iaurt in casa asa cum e si masina de facut paine si probabil ca are si retete
asa in principiu stiu ca faceam inainte lapte prins (nu chiar iaurt) in oale de lut dar cu problemele noastre nu am curaj sa-i dau bebelui meu. Cat despre lapte de vaca... deocamdata e departe de noi asa ceva, ramanem la laptele ecologic din car4 si poate in timp va accepta si iaurtul ecologic si voi sta linistita

avem 6 luni

Mergi la inceput