Ghiocei-Martie-Aprilie 2009(94) -alaturi de Monica
Raspunsuri - Pagina 11
aris26 spune:
neatza
floric - felicitari pt dimineata asta in care te-ai trezit de buna voie si nesilita de nimeni
si felicitari pt progrese. eu zic ca e normal, mediul noul i stimuleaza, vor sa exploreze si atunciu fac eforturi
asa ca du-l in vizizte
monnvas -
spor la scris
baietii s-au descurcat excelent. l-a adus acsa adormit bine in mashina. ii mai las cu sa nu
shasa - of...nici nu vreau sa ma gandesc la gradinita sau la shcoala. acum imi vine sa zic ca il tzin acasa pana la 18 ani![]()
fete dragi, spor la ars kilograme si topit centimetrii pe orizontala(ca centimetrii pe verticala nu va pot ura sa adunati). pana la urma e buna vorba aia cu 9 luni sa devenim mame si inca 9 sa redevenim femei. vad ca toate am intrat intr-o criza estetica. sa ne fie cu folos

25 martie 2009
aris26 spune:
olga - daca are tuse uscata atunci e bine sa ii dai un sirop ca sa expectoreze(gen paxeladine). daca e deja productiva ai un pic de rabdare poate trece singura. daca nu tuseste f des eu ash zice sa nu-i dai nimic(bine, eu sunt mai spartana asa cand e vorba de copii
)
25 martie 2009
aris26 spune:
eh, Floric, ca am inteles si eu din mesajul tau....
eu pricepusem ca esti prima trezita in casa. se vede ca am terminat cafeaua
25 martie 2009
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Legat de nunti...si eu am fost la multe nunti, botezuri anul acesta (printre care si nunta noastra si botezul lui David) Si inca nu s-a terminat anul...Aseara a fost chiar fain, si daca nu trebuia sa vin acasa era si mai fain...dar deh...Of sunt asa de suparata...iar vine soacra Si nu au trecut decat 2 saptamani de cand nu ne-am vazut...Si partea nasoala este alta...ca pana acum mai ieseam in parc, la plimbare...acum unde sa mai merg pe vremea asta? O sa trebuiasca sa o suport toata ziua Cina ne adopta si pe noi? ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
olishka, eu sincera sa fiu "tanjesc" dupa o nunta
; avem o nunta/botez duminica... dar unde sa plec eu cand mutzu meu scump nu are nici un program seara???? adica pot sa-l culc si sa doarma pana la 6, sau sa se trezeasca din ora in ora; si cum nu adoarme decat la titi.... ajunge sa urle ca davidutu' tau, cu orele pana ajung acasa

; deci... se duce cristi singur; 
; oricum, am prins 2 nunti de cand am nascut, dar atunci mutzu era la super program, se culca si se trezea cel devreme la 5

;legat de soacra.... 2 saptamani pauza???????????? pai esti o fericita; la mine 2 zile pauza e fericirea de pe lume

;diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni

cum am venit pe lume
provista spune:
cu scuze pt intarzierile de rigoare uram si noi astazi la multi ani sarbatoritilor ... de ieri
David Gabriel, bebe de Dyana27 
Isabella Elena, bebe de Dodo-pui 
Radu, bebe de Manuela77 
Anastasia, bebe de Roxana80art 
Robert, bebe de Gabi86 
multa sanatate si voiosie
Simona mamica dragastoasa de
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
si sarbatoritilor de azi la multi ani si 
Victor Christian, bebe de SimonaMami 
Arald Andres,bebe de Ank 
Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Inapreda, ce naiba, lasa tzigarile alea, hai ca potzi! Vrei sa-ti facem un grup de sustinere sa te lasi de fumat? |
si eu sustin propunerea lui ilinca... lasa tzigarile alea
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
provista spune:
| citat din mesajul lui olishka Of sunt asa de suparata...iar vine soacra Si nu au trecut decat 2 saptamani de cand nu ne-am vazut...Si partea nasoala este alta...ca pana acum mai ieseam in parc, la plimbare...acum unde sa mai merg pe vremea asta? O sa trebuiasca sa o suport toata ziua Cina ne adopta si pe noi? ![]() |
eu, eu ... va astept la noi ... sigur am certitudinea ca la noi nu apare soacra mea
Dragos (28.02.2009)dragos tea mea
dyana27 spune:
Victor Christian, bebe de SimonaMami 
Arald Andres,bebe de Ank 
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunel la 6 luni
cum am venit pe lume
aris26 spune:
eu nu![]()
lasati fata in pace sa se relaxeze cum vrea. doar nu va inchipuiti ca toaca 3 pachete pe zi. nici alcolul si nici fumatul nu face rau nimanui atata timp cat nu faci excese
| Citat: | ||
citat din mesajul lui provista
si eu sustin propunerea lui ilinca... lasa tzigarile alea Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)dragos tea mea |

25 martie 2009