Fiv in Ungaria 72

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

goggy...suuuper!!!
e bine zuzilina...ai sa vezi ca o sa fie bine pana la capat.
sa ma crezi pe cuvant,da???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Ali FEELLLIIICCCIIITTTAAARRRIII!!!!!!!! Sa-ti traiasca bb mare, si frumos, si sanatos , si destept, si norocos, si la punga gros!!!!!!!! facem chef???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ce grasuliu si ce lungan
sa le traiasca parintilor,sa se bucure de el si insanatosire grabnica mamei

am facut curat in dulapuri ...ca io asa fac atunci cand sunt cu dosu'n sus...ca altfel ma cert cu cine imi iese in cale...si ca sa nu ma cert...ma duc si-mi descarc energia negativa facnd curatenie prin casa sau ordine prin dulapuri.

zap...de ce nu vine cu vesti???
goggy...te-a sunat dr.K???
felicia...ai ajuns cu bine???
vio...si tu te pregatesti de plecare
mirela...zici ca stai vis-a-vis de Syneo???pe unde mai exact e asta???ca vreau sa ma duc si eu la analize

alrak...esti bine???chiar ieri ma gandeam la tine...si ai aparut.

la subsolul policlinicii vitan, cea de pe dudesti (mall vitan)
urata zi azi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

aha...am inteles mire...merci.
o sa ajung si eu pe acolo intr-o zi.

e foarte frig afara...am iesit sa intind niste rufe si am paralizat instantaneu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca75_13 spune:

FELICITARI ALI 762000 SA VA TRAIASCA BAIATUL. SA VA ADUCA NUMAI BUCURII.
MIHAI SA FII SANATOS SI PAPACIOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Ali, felicitari pentru baietel , sa va traiasca!

Samira, da draga, m-a sunat Kovacs, ai citit bine. A zis de ieri ca o va face si s-a tinut de cuvant.

Andrada, ma bucur mult ca iti gasesti timp sa-mi spui cate o vorba buna, mai ridici putin moralul. Tu ai facut transfer la 3 sau la 5 zile?
Nu stiu, mi-e cam teama....avand doar 4 sau 5 embrioni, ideea de a merge la blasto ma cam sperie. Daca nu mai ramane nici unul pana atunci? Sunt sigura ca dr stie ce face si ca nu si-ar asuma riscuri prostesti, cu toate astea am un stres. Sa vedem ce va fi joi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Goggy, ce faci dragutule? Vad ca ai avut punctia si astepti ET-ul! Bravo, tin pumnii sa vii cu 2 ungurasi de acolo.

Azi unguroaica mea a implinit 2 luni! Nici nu stiu cand a trecut timpul..Si deja ma gandesc la baby 2!

Sambata o sa avem botezul, o sa pun ceva poze dupa.

Andrada

Bafta tuturor!

Baby

de Natalia (03.09.09)

Mergi la inceput

goggy...hai,nu-ti mai face atatea ganduri!!!
are grija dr. K de bebelusii tai...si o sa te sfatuiasca bine...sunt sigura de asta.
decat sa-ti faci ganduri negre...mai bine povesteste madam:ai fost la restaurantele "all you can eat???cum a fost???
v-ati descurcat bine cu mancarea pana la urma???
io tot intreb de mancare...ca am un mare stres cu asta...ca al meu e mancau mare de tot...si nu-l pacalesc prea usor cu uscaturi sau fast-food...ciorbica si sosishor sa-i dai lui...si e cuminte.

ce frumos...o sa aveti bebeloi la purtator de sarbatori,toate cele care faceti acum Fiv...sa ma lasati sa va pun si io mana pe burtici...sa se ia si la mine

Mergi la inceput

mai am de intins o tura de rufe...da' imi e pur si simplu frica sa ies din casa

Mergi la inceput