Fiv in Ungaria 72
Raspunsuri - Pagina 9
patricia spune:
Ali, Laura
Doamne ajuta-va si opentru voi.
Irina
astept vesti, Doamne ajuta sa fie bebe asuns in uter. Tu cum te simti. Eu merg vineri la Debrecen.
samira33 spune:
a iesit buna mire...mai sunt cateva patratele.
azi imi e frig...imi e somn...nu am dormit bine...nu am chef de nimic...sunt intr-o zi in care sunt acritura.
mai ai 3 zile pana la Beta...mai ai rabdare???
eu am avut...si la Fiv si transferul de crio.
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 a iesit buna mire...mai sunt cateva patratele. azi imi e frig...imi e somn...nu am dormit bine...nu am chef de nimic...sunt intr-o zi in care sunt acritura. mai ai 3 zile pana la Beta...mai ai rabdare??? eu am avut...si la Fiv si transferul de crio. |
n-am dormit nicio eu bine azi noapte, toata noaptea am fost la buda.
rabdare??? cred ca de asta am si ramas mai mult la slatina, ca sa nu ma bata gandul sa traversez strada (in buc stau peste strada de synevo si fff aproape de babes) sa mi fac testul inainte de termen.
macar aici nu-mi vine sa ma duc si nici nu as sti unde sa ma duc.
offfff
de Craciun vom fi 2 in 1!
irinaflorea spune:
Buna dimineata gagici!!!!! La noi e un cer senin de tot, azi noapte a fost o super luna plina, doar ca acum e un frig de ingheata pietrele!!!! BRRRR!!!! Dimineata al meu m-a pus sa-mi iau ciorapi grosi
Goggy SUPER PRODUCTIE!!!!!(si a ta si a lui)
Laura BB sanatos si mancacios!!!!!!!
Patricia eu merg maine la Debrecen, la 8 la sange, apoi la 11,30 la Dr. Promit sa va tin la curent. Nu vi se pare ca povestea asta a mea seamana cu o telenovela?
Zapp Cum esti? Nu am mai auzit nimic de la tine si ma intrebam ce faci? Deja trebuie sa fi fost la ET, dupa socotile mele...
violeta70 spune:
luck
Tabitha, Tamaryllis
Mai am putin si merg la Szeged.
Sper sa fie bine totul si sa incep procedura. Sincer este un mare stres. Cred ca atunci cand o sa vad ca am inceput o sa ma linistesc.
Mirela mai ai putin. Doamne-ajuta
Cu Dumnezeu inainte pentru toate fetele care sunt in asteptari in diferite faze ale procedurilor sau dupa.
Va pup
Dumnezeu este alaturi de noi
buluna spune:
Astazi a nascut Ali762000 un baiat de 3,800kg si 57 cm.
Ii uram bun venit ungurasului si insanatosire grabnica mamei.
Nu exista lucruri marete, doar lucruri mici cu o dragoste mare.
MAMI DE MIHAI ANDREI
goggy spune:
M-a sunat Kovacs, pana acum s-au fertilizat 4 si ar mai fi unul care da semne, deci in final cred ca vor fi 5. M-a rugat sa sun joi dimineata la clinica sa-mi spuna ce facem, daca transferam in Z3 sau mergem pe blasto. Am inteles ca au fost cateva outze imature....asta e.
Va fi bine pana la urma, nu fetelor?
samira33 spune:
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....ce grasuliu si ce lungan
sa le traiasca parintilor,sa se bucure de el si insanatosire grabnica mamei
am facut curat in dulapuri ...ca io asa fac atunci cand sunt cu dosu'n sus...ca altfel ma cert cu cine imi iese in cale...si ca sa nu ma cert...ma duc si-mi descarc energia negativa facnd curatenie prin casa sau ordine prin dulapuri.
zap...de ce nu vine cu vesti???
goggy...te-a sunat dr.K???
felicia...ai ajuns cu bine???
vio...si tu te pregatesti de plecare
mirela...zici ca stai vis-a-vis de Syneo???pe unde mai exact e asta???ca vreau sa ma duc si eu la analize
alrak...esti bine???chiar ieri ma gandeam la tine...si ai aparut.