Fiv in Ungaria 72

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Ali BB sanatos si papacios si refacere usoara
un buchet de flori pentru proaspata mamicuta.
samira sunt si eu pe aici. Nu pre am timp sa scriu ca sunt ocupata cu serviciul foarte tare, dar sunt pe aproape.
mirela

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

bbbbbbbbrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Samira e frig tare in Bucuresti, azi dimineata cand am plecat spre serviciu (ca sunt in Bucuresti zilele astea) era un ger.........
Am zis ca atunci cand vin in Bucuresti , poate ne vedem, dar uite-ma ca sunt inca la serviciu si asteptam sa fim chemati la inca o sedinta , azi.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

fetelor e un viscol afara ......brrrrrrrrrrrrrrr
maine ajung in sfarsit acasa la bucuresti.

fetelor uitati va la pro este fata lui anda calugareanu la maruta.....nu-mi vine sa cred

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ALRAK...nu-i bai...daca ne anunti data viitoare cu o zi-doua inainte...ne organizam...si ne vedem...ajung si fetele plimbarete acasa...si vom fi mai multe

mire...ma uit....si imi e tare mila de ea.

am facut o comanda la rentrop si straton zilele astea si acum mi-a venit comanda...evident altceva decat comandasem eu.
am pus mana pe tel si am sunat...la 17,40...imi raspunde o voce dulce si suava si-mi spune ca programu de lucru e zilnic intre orele 8 si 18...si sa revin in respectivul interval orar.
si le-am trimis un mail de i-am balacarit...si maine le dau si un mare telefon.
ahhh...ce draci am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pamy spune:

ali762000 FELICITARI!!!!!!!!!!SA VA CREASCA BEBICUL MARE, FRUMOS SI SA VA UMPLE VIATA NUMAI DE BUCURII.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Jó napot!
Vin si eu fuguta la raport: am ajuns cu bine, m-am cazat, m-am chinuit cu laptopul ca nu voia sa prinda retea, apoi am plecat la clinica: dupa 5 zile de stimulare, am 8 foliculi pe stangul de 10-13 mm iar pe dreptul 4 cam de aceleasi dimensiuni si vreo 4-5 mai mici. Azi fac tot 2 menopur, de maine adaug si cetrotide de 0,25.
Dr a zis ca ma descurc foarte bine!
Acum mi-e un somn de mor, dar daca ma culc de-acuma, numai dorm la noapte. Asa ca bantuipe net.
Goggy, vezi cezice dr, parca nici eu n-as avea curaj sa astept pana in z 5...
Samira, Mirela si aici e frig...

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Irina
iti doresc drum bun si sa te intorci cu bebe unde trebuie[bibe
Fetelor si mie imi este mila de fata lui Anda Adam dar cred ca se cam si delasa
La cum arata, si desi a primit gratuit intrarea libera la o sala de sport si antrenor personal si a renuntat, atunci ce sa mai crezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Ali, felicitari! Refacere rapida si bb sanatos!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

luck incep Clexane in Z1 de stimulare cu intrerupere la punctie,dar nu stiu ce perioada de pauza va fi..
sa inteleg ca si in Buudapesta e frig ,asa ca la noi?
AMR 12 zile
pun si eu un AMR asa de dragul de a asteptta macar ceva

Mergi la inceput