Citim impreuna - O lume pentru Julius

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Gata Sefa ! ! ! ... l-am inchis.
Citim "O lume pentru Julius" - Alfredo Bryce Echenique. Cica se gaseste la editura Polirom.

Eu am gasit-o la biblioteca ...simt nevoia sa ma laud cu biblioteca din satul meu. Fetelor sunt de fapt 25 de biblioteci din 25 de sate, legate intre ele. Caut pe net o carte si daca nu exista in satul meu mi-o aduc din alta parte. Acum am pus request, nu o au la mine, trebuie sa vina din satul invecinat. Nu mi s-a intamplat pana acum sa caut ceva si sa nu gasesc. Marturisesc ca in timp ce voi ati citit nuvelele alea de Borges eu am luat tot de la biblioteca "The woman destroyed" de S. de Beauvoir - o carte tradusa si publicata in 1967 ...ca sa vedeti ce colectie mare cu carti noi si vechi au.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

No, ashe mai

Pentru bibliotecile alea as pleca si io din absurdistan...

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iarina spune:

Eu deja citesc cartea, sunt pe la mijloc, dar scriu diseara dupa ce ajung acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

mi-o ia si mie sotul azi de la biblioteca. la mine in sat, cum zice buflea, au o singura copie desi biblioteca are 15 branches. norocul meu e ca singura copie e pe raft chiar la branchul cel mai apropiat de mine. deseara o atac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Ha ha,si eu mi-am comandat-o cand a fost propusa la cercul de literatura spaniolaMi-o aduce mama joi cand vine aici.Fara spoilere,da?:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu a comandat-o de la o librarie online. Sper sa vina repede, ca am vazut ca are multe pagini, sa am timp sa o citesc. Lectura placuta celor care au inceput deja!

Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Eu l-am citit pe Julius acum cativa ani, insa voi scrie aici in masura in care imi aduc aminte amanunte. Stiu ca am detestat-o pe mama lui, mi s-a parut o femeie superficiala si egoista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Mda, si eu incep s-o cam detest.

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Io am ajuns pe la jumate, iar portretizarile mi se par excelente :)) Susan, mama lui Julius, mi se pare destul de complexa ca si personaj: frumoasa, frivola, indragostita lulea de macho Juan Lucas, dar in acelasi timp sensibila, iubitoare, atenta la reactiile copilului, generoasa. O femeie bogata, probabil un tip de nevasta perfecta si nobila pentru lumea bogatasilor peruvieni din anii '50.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela99 spune:

io de-abia maine daca ajung la biblioteca, ca astia inca n-or inventat lasatu' cartilor de imprumut in cutia postala :)

Mergi la inceput