Citim impreuna - O lume pentru Julius
Raspunsuri - Pagina 3
buflea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Laura25 Adela, m-a facut foarte curioasa filmuletul postat de tine. Nu stiam de filmul asta. Caut filmul sa-l vad zilele astea. |
Nu, nu, nuuuuu ... sa nu vezi filmul inaintea cartii ...este cea mai proasta ecranizare care s-a putut face vreodata. Omoara cartea pur si simplu, vezi filmul si o sa ti se para o telenovela rasuflata.
Eu am citit cartea, mi-a placut foarte mult si dupa aia am vazut filmul si am ramas cu un gust atat de amar. Sunt convinsa ca daca vedeam filmul inaintea cartii nu as mai fi citit cartea niciodata.
angelabv spune:
A gasit cineva "O lume pentru Julius" -Alfredo Bryce Echenique pe net? iarasi nu am sanse s-o iau de la biblioteca...
iarina spune:
Fetelor,help!!!!!
poate ma ajutati voi, incerc sa ma loghez pe digibook cu parola cartionline si imi spune ca e incorecta.Cum naibii o aflu pe cea noua?
buflea spune:
Desi nu are sanse, eu votez cu :
Prima dragoste, ultima dragoste - de Romain Gary .
Am citit cronica aceea si mi-a placut mult. Chair daca n-o sa iasa la vot, cred ca o sa tin minte cartea asta si cand o sa mai cititi voi carti din alea din al cincilea plan semantic , o sa o scot pe asta de la naftalina
angelabv spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iarina Fetelor,help!!!!! poate ma ajutati voi, incerc sa ma loghez pe digibook cu parola cartionline si imi spune ca e incorecta.Cum naibii o aflu pe cea noua? "Experienta este numele pe care il dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Iarina, eu cred ca de vreo saptamina buna nu mai pot sa accesez...aceea era si sursa mea de carte...Daca aflu ceva am sa scriu aici , sau daca afli tu ceva, poate ne/ma anunti...
Sper sa fie ceva temporar.
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui buflea
Nu, nu, nuuuuu ... sa nu vezi filmul inaintea cartii ...este cea mai proasta ecranizare care s-a putut face vreodata. Omoara cartea pur si simplu, vezi filmul si o sa ti se para o telenovela rasuflata. Eu am citit cartea, mi-a placut foarte mult si dupa aia am vazut filmul si am ramas cu un gust atat de amar. Sunt convinsa ca daca vedeam filmul inaintea cartii nu as mai fi citit cartea niciodata. |
Tocmai am terminat de vazut filmul si nu-mi pare rau deloc. Se vede clar ca povestea e subtiata ca sa incapa intr-un film. Dar filmul e dur si dramatic. M-a impresionat , nu mi s-a parut o telenovela, desi are niste faze ... Imi doresc sa citesc cartea, cu siguranta e mult mai plina de amanunte si mult mai frumoasa. Dar si fimul mi-a placut.
Licitatie pentru tricou 'Dependent DC' - salvati o viata!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
buflea spune:
Pai pana azi, nu ?
Oricum "O lume pentru Julius" are un avans considerabil de voturi asa ca banuiesc ca putem incepe sa o cautam.
beshter spune:
Pai io o am deja Am comandat-o de la Polirom acum cateva luni si n-am apucat s-o citesc. Imi ramasese in cap de la runda cu scriitori de limba spaniola, cand Lia, parca, adusese vorba despre ea.
Si abia asteptam sa ma forteze cineva s-o citesc.
buflea, cand consideri ca a expirat timpul, declara votul inchis si schimba titlul subectului.
Trouve avant de chercher