Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Helau,

Faina atomsfera aici, fetele! Asa da !

Vik, Tek, Mary, La muuuuulti ani fericiti!

Vazut si eu filmuletul cu Flavius ! Emotionant . E asa frumos! Ma rog sa-i dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lume! Si sa fie fericiti toti 3, asa cum merita, vegheati de ingerasul Darius.

Eu am fost super prinsa si de aceea am citit numai in diagonala. Dar cred ca esentialul l-am prins .

Nati, merci de info .

Dma, ma rog si eu sa duci sarcina la final cu bine.

Sun, bafta la examen !

Eu in ultima vreme am fost agitata tare cu blogul si sa fac flyerele pentru reclama. De aceea nu am aparut pe aici... Sper sa fie cu folos .
Vreau sa le multumesc din tot sufletul lui Boti si Marinei , care m-au ajutat cu muulte sfaturi si nu numai, sa fac flyerele pe care sa le impart la targurile de nunti si copii. Maine le vom tipari si pe 6 nov e primul Targ, incep sa impart din ele . Sa-mi spuneti va rog daca va plac sau nu, si ce va place si ce nu la ele, ca sa stiu data viitoare sa nu repet greselile. Asa greu si cu muulte peripetii le-am facut, de parca le-as fi nascut, nu alta . Agentia care trebuia sa faca si tipareasca flyerul (unul singur)nu mi-a mai raspuns la mesaje de multe zile (abia azi dimi am primit ceva de la ei, dar deja trecusem in weekend la planul B). M-a salvat Marina recomandandu-mi o prietena a ei sa mi le faca si tipareasca la timp, ca nu mai credeam ca reusesc... Si prietena ei mi-a facut 2 , si mi le tipareste jumate/jumate din cantitatea ceruta de mine, ceea ce e muult mai bine decat cum facea agentia (1 tiparit in 5000 buc).
Va imbratisez si iube mult pe toate !

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Test de semnatura .

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

RALU Am zis eu ca profa scoate la iveala talentul de poetese din multe dintre voi... Eh, asta e, cand ai muza, vine si inspiratia...

CAPRI, mie imi plac flyerele, cu exceptia fundalului negru, dar nu trebuie sa te iei dupa mine, ti-am zis ca eu am oroare de negru. Dar imi plac pozele pe care le-ai pus in ele. Mult succes va doresc!

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Copil'e la nani...scriu si io rpede ca dupa aia merg la trebi...
Am inceput sa iau lectii de la fetele astea care cu siguranta sunt SORE!!!M-ati auzit da???Carmenel-o si Ruxu-le...voi ma distrati de nu mai pot!!! Carmen..imi aduc aminte cand scriai la odisee...radeam in hohote...acum ca zise SUN de Banderas,imi amintesc ca si tu aveai un medic traznit rau...dar povesteai tu super misto..

SUN....nu esti tu mama, eroina,stai potolita!!!Da'cum nu e CAMY aici sa o bombardam,asta e...tu ai fost prima care ne-a oferit imaginile cu Flavius-MINUNEL cum ii spui tu!!!!asa ca trebuie sa iti asumi riscul...
Oricum, bine stii ca ce ai facut tu nu face multa lumea asa ca...iarta-ne daca te pupam prea tare!!!

Acum va las ca am muuuulta treaba....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Multumesc fetelor pt sfaturile cu siropurile de tuse.
Am fost cu Ralu la dr azi si ce credeti? fata nu este bolnava,ii iese un dintisor,are gingiile foarte inflamate si tuseste de la saliva.Acum 2 zile a avut si diaree dar nu i-am dat importanta prea mare pt ca i-a trecut cu hidrasec.Sper sa nu se fi inselat dr...
Caprioara superbe toate flyerele!Bafta multa!
flo vreau sa vad si eu poza!

Va pup si va doresc o noapte placuta!

Mergi la inceput

Moni, multumesc .

Fundalul de pe fete, eu l-as fi facut un albastru mai inchis, dar sotul le-a vrut negre, ca cica sunt mai elegante asa, si sunt in ton cu imaginea lui electronica (siteul si blogul).

pup you,

in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Teck, merci frumos !

Fug la copii.

pup you,

in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

Blogurile mele:
manute talentate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

SUN, bafta la examen!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna seara fetele,

Vorbit cu Cami. E in salon cu MINUNEL, e fericita si ...fericita! Bine, am certat-o, desigur! Ba ca nu se descurca, ba ca nu l-a schimbat inainte, ca parca nu l-a alaptat intr-o pozitie buna, ca etc etc etc. Si i-am zis ca nici macar una dintre noi nu s-a nascut invatata si ca ei doi vor stabili regulile jocului...doar ei doi, caci acum isi creioneaza povestea lor de iubire! Cu operatia e ok, ok in sensul ca i-au scos drenul, nu e infectata sau ceva, doar ca o doare (probabil mai tare cand suge Pustachitza si se contracta uterul, deh, cezariana). Dar e bine, e asa cum trebuie sa fie o mamica, plina de emotii, la inceput de drum!

Ralule nush de ce presimt ca ne-o luam apasat!

A fost odata; ca-n povesti,
A fost ca niciodata;.
Din rude mari moldovenesti,
O prea tzatzoasa fata;

Nu era una la parinti
Dar mândra-n toate cele,
Cu doua tzatze mari,fierbinti
De-ti raman ochii-n ele!

Din umbra falnicelor bolti
Ea bustul si-l arata
Langa tastatura, intr-un colt
Unde nebunele-asteapta
......................

Si când în pat se-ntinde drept
Sexoasa sa se culce,
Atinge mâinile pe piept,
Ne-nchide gura...dulce!( fuckhdshgsd8405834021-11010`)

N-am nene talent ca altii si nici mere/portocale sau ce-or fi...urla invidia-n mine!

Mishule ma bucur ca nu are nimic Ralucuta!

Capri imi plac flyerele; ok, cam negre insa inteleg ideea lui! Dar imi plac! Succes in tot ceea ce ti-ai propus!

Multumesc fetelor pt urari, pt pumnii stransi, pt pupici, pt tot!

Gini, Ileana, cum fu prima zi de job? Acomodare usoara si voua si puilor!

Numai bine, va pup!

Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

pi-un chicior di plai
pi-o gura di rai
iata vine RALU
de gafaie calu.

Si a intrebat
s-a tot minunat
di tzitzili meli
care-s foarti gheli.

numa ca-ntr-o zi
ea isi aminti
de o poza veche
veche si straveche
si razna-a luat-o.
Trupa a urmat-o.
Iar eu cumintica,
ca o nevestica,
stau in coltul meu
si #8221;ma#8221; rad la greu.

PS. doamne, daca ar vedea elevii mei ce limbaj am....!
Fumei serioase care sunteti voi.ntz ntz ntz

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput