Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

aolioooo,acum am vast. cfred ca am scris deodata.
si inca ce v-o luati! stai oleak sa ma adun. ca e neuronu imprastiat vraiste pe aici de la ultima creatie.

MONI, BOBITA

iarasi PS. Pai daca stiam io ca inveselesc forumul ca alte dati,sa mor daca nu postam poza aia nenorocita pe prima pagina!

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

CAPRIOARA...mie imi plac!!!
Multa bafta! la cat ai muncit .....

Bobitamica-mami de IRINA
16 iulie2008

Mergi la inceput

si cum calarea
ea nu s-astepta
ca sa mai apara
inc-o poezeala.

dara RUX, mareatza,
isi scutura matreatza
si se infiora
pe sus le lua
si mi le-nvarti
pana se opri.

"Oare n-ati vazut,
n-ati recunoscut,
autoritate
scrisa ca la carte?
ori esti bolnavioara
draga SUN-ishoara?
Ori ti s-a urat
RALU de trait?"

Mai fetele mele,
dragi ca niste stele
ia va potoliti
de vreti sa traiti.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

CAPRI scuza neserozitatea de pe forum. Imi plac flyerele. succes!!

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Capitol NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Sun, Bobitamica, .

Profa, mai, io nu am vazut poza . Vreau sa o vad si eu, zau !

Fetele, ! Imi trebuie o gravida care sa vrea sa pozeze, sa facem si niste poze de genul www.google.ro/imgres?imgurl=http://www.linnealenkus.com/image/pregnancyLLS06.jpg&imgrefurl=http://www.linnealenkus.com/pregnancy6.html&h=425&w=425&sz=93&tbnid=RQMU2N3H0xdeCM:&tbnh=126&tbnw=126&prev=/images%3Fq%3Dpregnancy%2Bportrait&hl=ro&usg=K3Mn1HL2OLF6NTkeHNeIDHP03yo=&ei=rELvSo2nLsj2-QbGgpDmCw&sa=X&oi=image_result&resnum=1&ct=image&ved=0CAcQ9QEwAA br / br / " target="_blank">asta,dar si mai clasice, romantice. Nu-i musai sa pozeze nud. Dar sa facem unele mai sexi un pic, fara a fi vulgare. Eu le-am gasit frumoase pe astea de aici. Ii facem gratis sedinta foto, numai sa acepte sa le postam pe blog si sa le le folosim la materiale publicitare. Gravida trebuie sa aiba burtica sa se vada bine. Daca aveti prietene care ar vrea, va rog sa le puneti in legatura cu mine. O sa imi trebuiasca si o poza de-a lor, eventual cu sotul din dotare, pentru ca si el va apare in poze, eventual copilasii mai mari daca au.

Gravidutele noastre, cand veti avea burticile mai mari, daca vreti, puteti poza si voi . Mie mi-ar placea. Numai sa vreti si voi si sotii, si sa acceptati sa apareti pe blog. A, sa nu uit,numai in Bucuresti putem face asta...

Insa imi trebuie o graviduta acum, repede, ca nu am pe blog decat una, si ea nu a vrut sa faca decat pozele pe care le vedeti acolo . Gasiti blogul la semnatura mea.

pup you all,

In concursul Klorane, o puteti vedea pe Ilinca, si daca va plac pozele ei, vota, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=3" target="_blank">aici,
in pozele cap1 si cap2.
Multumim frumos.

-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Blogurile mele:
manute talentate
fotografiile-din-viata-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

capri, e super blog-ul, cumnata mea e gravi, dar n-are decat vreo 15 sapt, asteptam sa creasca mare :))) daca aflu de alta mai bortzoasa te anunt, oricum sunt super pozele. am fost sambata la o nunta si le-a luat 700 lei pt filmare de ziua de la 2 parca pana a doua zi la 6 dimi si 350 pentru poze (nu stiu inca daca lke dau si poze) oricum mi s-a parut super implicat tipul si nu a facut lucru de mantuiala, acum sa vedem si casetele. daca nu apar in ele sigur nu e bun

fetili poietiliiiiii, sunteti mistoace rau, m-am distrat de minune cu 'declaratiile voastre de dragoste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

CAPRI-cunosc eu una care e si frumoasa foc!Ramane sa o intreb daca e de acord!Succes!

SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)

Mergi la inceput