Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)
Raspunsuri - Pagina 18
SunSmile spune:
Buna fetele,
La multi ani mamicii noastre prietene, Maryb si tot binele din lume alaturi de comoara ei!
Fete, probabil m-am exprimat eu gresit dar nu, nu mai plec la Tg Mures; mi-ar fi imposibil dat fiind ca n-am cu cine lasa copilul, am examen maine, etc. Si cred ca, alaturi de MINUNEL si tati lui, Cami are tot ce-i trebuie!
Adriana ai ajuns la jumatate, mai e putin si scuturam agitatele! Ce hazlii baietii luptatori! Felicitari lui Nic pt mersul biped!
Cris, Moni, va tinem pumnii sa veniti cu vesti bune de la eco! Sa va fie bebelusii sanatosi, indiferent de culoarea caruciorului!
Misha nu stiu sa te ajut dar va doresc sanatate! De fapt, sanatate tuturor pepenasilor, fratiorilor si parintilor care au nevoie!
Crinuta pumnii stransi sa treaca vaccinul cu bine pt tine, puiule!
Simo antibiotic pt...nimic? Ciudat! Hai ca poate nu mai face Bogdanelu nimic
sau poate e vreo boala a copilariei? Sau dintii?
Profa, merisoare da. Si eu sunt la -1 la adevar, nu mai am nici de-o mancare:)) dar nici n-am fost vreodata asa sexoasa ca tine! Acuma...lasa modestia si accepta-ne admiratia protzunda!![]()
Vazut pozici frumoase cu pepenasi magnifici si o mamica tanara si cocheta! Frumos!
Gata, ma retrag la invatat! O zi frumoasa!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
Tecky spune:
Multumesc pt raspunsuri.
Dr lui Ralu vine la cabinet azi la ora 3 si am zis sa-i dau ceva preventiv dar mai bine astept sa vad ce-mi recomanda dr ca vad ca nu a mai tusit decat o singura data azi motata mea.
marina super moderna noua ta coafura!!!
Va pup
bujo spune:
Saluti, am apucat si io sa mai rasfoiesc din urma si ma bag sa-mi dau cu parerea.
Jaluzelele verticale sunt total impersonale. Eu nici in birou nu le-as pune, daramite in casa. Prefer in schimb rulourile pentru obscuritate si o perdeluta pentru iz familial. Nu neaparat sa acopere toata fereastra, poate sa stea si adunata pe lateral ca sa se vada si rulourile. Pentru perdele sunt recomandate in casa materialele naturale gen in, panza. Organza mi se pare prea pretioasa, doar daca n-aveti vreun conac ceva. La rulouri merg imprimeurile simple: ceva frunze in stil japonez, niste desene grafice, nimic complicat. Ati putea alege o varianta de mijloc. Niste jaluzele romane, care se prind de cercevea si se aduna sus ca un acordeon. Acestea sunt din panza moale si pot fi si cu impriemuri. Nu se folosesc cu perdea. Mai merg si jaluzelele orizontale dar NU din aluminiu, ci din lemn sau bambus. Sunt foarte calde si merg cu sau fara perdea, depinde cum va doriti. Insa perdeaua trebuie sa fie tot din material natural, nimic pretios. Cat despre jaluzelele exterioare, nu ma incanta deloc. Sunt prea greoaie, n-arata deloc bine pe exterior, mai degraba mi-as pune obloane si ii dau casei un aer mai cochet, daca preferati sa obturati pe exterior din motive de securitate. La bloc la etajele superioare nici nu m-as gandi sa pun asa ceva.
bujo mami de Filip
bujo spune:
Si am vazut ca Strulu zicea ca puiu mic s-a ars la manuta, imi pare rau. Fetelor, va recomand sa nu mai puneti pe arsuri albus de ou sau iaurt, mai rau face, de asta apar basiti. Oul si laptele sunt medii propice pentru culturi de bacterii. Se recomanda spalarea arsurii cu apa curata fara sapun si apoi bandajat cu fese sterile. Am vazut asta la o emisiune in care specificau clar medicii ca nu se pun leacuri babesti pe rana.
Mona pastreaza filtrul, gandeste-te ca si la gatit o sa pui apa filtrata. Chiar daca folosesti apa plata, cand fac baietii baie sau se spala pe dinti tot mai inghit apa iar daca sunt intr-devar paraziti in ea, n-ai rezolvat nimic. Plus ca te scutesti si de carat apa si debarasat peturi.
bujo mami de Filip
katalyna spune:
buna fetele!
pupe mama frumosul si plamanosul de Flavius
cat este de dulce si de frumos
si mie mi-a fost mai greu la a doua cezariana desi erau la 5 ani distanta, ma ustura intr-o parte de nu puteam sa merg. la un moment dat cand ma intorceam de la camera de alaptat n-am mai putut sa merg si aveam si fata in brate, am avut noroc ca m-a vazut o asistenta si mi-a luat-o repede din brate, ma seca la inima. a continuat durerea si dupa ce m-am intors acasa, aveam si colici si eu credeam ca este tot de la operatie, ce m-am mai chinuit, dar bine ca n-a avut ioana colicii ca ne chinuiam amandoua.
strulu, asa am patit eu cu ioana saptamana trecuta. era de 3 zile pe antibiotic si dimineata (a 4-a zi) a facut febra 39.9, i-am scazut-o cu cateva pic de algocalmin pentru ca dupa un supoz cu paracetamol si baie in apa calaie ea continua sa aiba 38.9. a facut si seara 39.2, i-am pus un novocalmin si de atunci nu a mai facut. nu stiu de ce a facut. mi-a zis o tipa ca amandoi copiii i-au facut 39-40 la dinti, tind sa cred ca de-aia a facut si ioana mai ales ca tocmai ce i-a iesit un colt de masea.
katalyna spune:
stiti ca intr-o zi bateam eu campii despre mezeluri si va povesteam de tipa care vroia sa-si faca muschiulet afumat si i-a injectat-o ala, ei bine cam asa sta treaba, cititi aici: http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/873012/Secretele-industriei-carnii-chimicalele-din-salamuri/ 

sursula spune:
TECKY-subscriu la ceea ce a scris Kamelya-Prospan-indiferent de tipul tusei.
Sanatate multa pepenasilor de STRULU si TECKY!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Ralu79 spune:
Ola ola!
Uff cati pepenasi sunt bolnaviori! Multa sanatate va doresc!
Sper sa fie totul in regula cu operatia lui Camy. Ati mai vorbit cu ea?
Sun- bafta multa maine la examen
Si sa revenim la
noastre cum ar veni. Bai deci eu incep sa ma oftic ca n-am vazut poza. Asa ca, propun sa initiem "Tzatzeafarul" ca poate se simte Profa si ne pune si noua poza. Ca sa nu mai zic ca descrierile facute sunt... fara cuvinte. So, Ruxule, nu ma uri mai mult decat ma urasti acum, da' tu ai inceput![]()
A fost o data ca-n povesti
A fost ca niciodata
Din plaiuri dulci moldovenesti
O prea
fata.
Si erau doua la parinti
Si mandre-n toate cele
Iar cea
dintre ele
Veni la odisee.![]()
![]()
![]()
Va rog continuati.
Pupicei tuturor si o seara faina
bujo spune:
Ralu 
Cami e bine, am vb cu ea mai dimineata, astepta s-o mute cu Flavius. Se recupereaza bine, a zis ca azi nici nu mai mergea cocosata.
bujo mami de Filip
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ralu79 Ola ola! Uff cati pepenasi sunt bolnaviori! Multa sanatate va doresc! Sper sa fie totul in regula cu operatia lui Camy. Ati mai vorbit cu ea? Sun- bafta multa maine la examen ![]() Si sa revenim la noastre cum ar veni. Bai deci eu incep sa ma oftic ca n-am vazut poza. Asa ca, propun sa initiem "Tzatzeafarul" ca poate se simte Profa si ne pune si noua poza. Ca sa nu mai zic ca descrierile facute sunt... fara cuvinte. So, Ruxule, nu ma uri mai mult decat ma urasti acum, da' tu ai inceputA fost o data ca-n povesti A fost ca niciodata Din plaiuri dulci moldovenesti O prea fata.Si erau doua la parinti Si mandre-n toate cele Iar cea dintre eleVeni la odisee. Va rog continuati. Pupicei tuturor si o seara faina Ralu mamica Mirunicimii Sale iubite (18.07.2008) |

Eu am vazut poza ... sic, sic
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!