Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Am citit din urma si am vazut filmuletul cu cel mai tare pepenas:Flavius bun venit pe lume.Sa fii papacios si necolicios!

Sun foarte emotionanta povestea .Felicitari pentru nasit si finutul Flavius sa aduca numai bucurii parintilor si nasilor

Edit: am trecut sarbatoritii luni Noiembrie si am uitat sa ma deloghez: sorrry

(kamelya)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TECKY la multi ani feritici. sa te bucuri de sot si de RALU cea frumoasa, ca sunteti o familie minunata!

si acum....It's payback time!!!!

SUNU vrea sa ma zideasca
tzitzili sa nu-mi mai creasca.
Cica-mi face o statuie!
da nu e batuta-n cuie.
decat sa-mi faci body building
mai bine ...mai bem un riesling.

RALU-a iesit din gaoace.
Ia vino dragutza-ncoace
sa te jumuleasc putin
ca tot am vorbit de vin.

MADA, duap-o pauza mai lunga
vine acuma-o noua runda.
cu-amintirile ramase
ea zice de tzitze scoase.
mai , femeie, n-ai barbat?
tzitzile-mi nu le-ai uitat???

mami Ruxandra, in plina formapentru Andrei Tudor,cel mai nazdravan

poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
Andrei Tudor- minunea noastra -The Story

...inseamna
ca infinitul si-a gasit limite
ii zarisem grimasa
zvarcolindu-se-n catuse de fier
aripile sunt inutile acum
chiar si cenusa...

Poezicile de un an ...incep AICI

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui struluta

[navy][size=2][font=Comic Sans MS]Gagix, acum ma taram si eu spre pat si mi-am spus hai sa vad poate avem vesti de la Cami...la tanc...m-am bocit de numai...foarte frumos filmuletul...povestirea Laurei...hmmm, de as avea talentul profei poate as putea exprima ce simt...asa, cred ca ma intelegeti.

Simona, mamica de Bogdan Viktor (03.08.2008)

nu-i talent la mine, bre, am citit intr-o carte. de acolo scriu.
PS. Ai zis chiar f frumos si tu.

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

buna dimineata
diarux... felicitari, frumoase versuri ... eu una nu ma pricep de locsa compun versuri ..

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

astea-s versuri?? stai sa vezi cand am compus Luceafarul cum a fost.

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Pfuaaaai cand am citit "Ralu cea frumoasa" m-am gandit ca-i vorba de mine. Da' vad ca nu. Bine, bine Ruxule, bine, bine. Si ce vrei tu sa jumulesti hm?

Mada- sa va fie de bine seara trecuta

Gini- sa ai o zi minunata inainte de intoarcerea la servici. Tin pumnii sa va acomodati usor una fara alta

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Am vorbit si eu cu Camy, draga de ea, e atat de fericita, are deja laptic mult pentru Flavius pentru ca i-l aduc f. des si i-l pun la san. Flavius e un mare mancacios si spune Camy ca seamana fff bine cu Darius, draga de ea zice ca simte ca si cum i l-ar fi dat cineva inapoi pe Darius Azi sau maine o muta de la TI in salon cu Flavius. Va pupaceste pe toate!

Vad ca e dezmat total aici, si-a reintrat in forma duamna profa de cand au reaparut in discutie dansei si a scos la iveala talentul de poetese si al altora...

Dar chiar asa, Sunisor, pe Banderas nu l-ai filmat deloc deloc??? Ia daca mergi maine in Tg. Mures sa-ti remediezi greseala, ca parca vad ca se inmulteste lista lui de paciente acusica

MADA, daca vrei si ai timp sa ma treci si pe mine in lista gravi cu dpn 29.05.2010.

RALU

GINI si ILEANNA (mai era cineva care incepe maine serviciul?), tin pumnii sa incepeti cu dreptul serviciul si sa se acomodeze cat mai usor si puiutii si voi!

Monica, mami de Luca Andrei si 10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

Nu pot intra pe Picassa...s-a schimbat ceva?Imi tot spune "The username or password you entered is incorrect. "
SUN Sergiu zici, ai?

5+ CLARA ANDREEA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Bai, ce dezmat e aici...

Pe mine ma doare groaznica capul, de greturi nu am scapat , asa ca l-am trimis pe Daniel la farmacie sa imi ia ceva ca nu mai pot..

Mada, sa treci si la mine DPN -ul: 17.05.2010

..ma retrag...

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 11+

Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Dana poate ai tasta caps lock activata ..mai incearca.

Eu am lipsit ieri de acasa si nu am avut acces la net, insa acum imi iau revansa, cred ca am vazut filmuletzul cu Flavius de 20 ori si tot nu ma satur
Sper ca nu se va supara cineva pe mine, am dat reply la mesajul cu filmuletz la sibiectul Cameliei...sa-l vada toata lumea pe cel mai tare pepenas!
Primul gand care mi-a venit in minte cand l-am vazut prima oara a fost "ce seamana cu fratiorul lui", vad ca si mami a confirmat acest lucru, ce minune!

Vazut noutatile de pe picasa, imi cer scuze ca nu nominalizez, sunt frumosi foc si cu totul speciali pepenashii nostri!

Dma ma si eu pentru voi, sa fie totul bine!

Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!

Mergi la inceput

FLO si MONI pfuuuuuu, ce mi-ati luat o piatra de pe inima! exact asta am zis si eu cand l-am vazut, ce bine seamana cu DARIUS!Nu stiam daca asta vrea sa auda mamica, asa ca m-am abtinut. deci nu sunt io (chiar) nebuna!!

RALU io am sa te jumulesc
de absolut tot ce gasesc.
Bun raspunsu, draga??

MONI da, ai dreptate. da asa ma bucura evenimentul incat as tot scrie. asta pana intra fii#539;miu in actiune si s,mulge firu de la net din laptoapa. Dar am planul B!!!Fur wirelessu de la un vecin. hihihihi.

acum incerc sa completez un formular pentru un curs in cipru. e de creat nene, nu gluma. si nu ma prea lasa domnu. cred ca trebuie sa il las pentru dupa 12 noaptea.

CRIS mergi sa te hodinesti oleak

...inseamna
ii zarisem grimasa
chiar si cenusa...

SA-L AJUTAM PE MIHAITA!

Mergi la inceput