Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)
Raspunsuri - Pagina 12
dana81 spune:
Buna dimineatza!!!
Eu am inceput ziua de azi razand si plangand cu voi.Minunat filmuletzul, ce plamani domle
.Ziua asta de 30 octombrie imi va ramane pentru totdeauna in suflet.O singura "durere" am...SUN o juma de milisecunda nu puteai sa pui si tu camera pe domnul "Antonio Doctotul"?nztnzt Mai schimbam si noi o impresie pe aici despre doctorii ginecologi ai plaiului romanesc,plus ca eu is femeie gravida si am pofteee.
si "nevoi"
Gini bine ca si-a mai revenit Irina mititica.
TECKY
SA FII FERICITA SI IMPLINITA!!!!
5+
CLARA ANDREEA 06.08.08
Ralu79 spune:
Ola ola
Doamne ce emotionant! N-am plans cand am nascut eu, dar acum nu a fost chip sa ma opresc! Flavius e un minunat! Inca o data felicitari Camy si Cristi! Sun- multumim din suflet
La multi ani Tecky si multa fericire!
Si acum cu dedicatie speciala fara numar fara numar![]()
Profa este cam geloasa
Intr-o seara racoroasa
Io ti iumbesc si pe tine
Daca vrei iti iau masline
Tu cu tzitze c-ale tale
Bagat-ai lumea in boale
Uite si Biri zambeste
Dupa ele ea tanjeste?
Pupicei tuturor si o zi faina
SunSmile spune:
Neata,
Misha La muuuulti, multi ani plini de sanatate, fericire si mii de impliniri, alaturi de Ralucuta si toti cei dragi!
Fetelor, multumesc! Sunteti fantastice!
Danuta, stiu ca ai pofte si nevoi, ca doar vorbeam
da' nah, am zis sa nu-l sperii pe Sergiu totusi, chiar asa! Pe Banderas, scuze:) Da' maine am avion spre Tg Mures, poate ma sui si merg sa-i mai vizitez, ca tare mi-e dor de ei!
Si daaaaaaaaaa, plamanosul, Pustachitza cum ii zic eu, e un mega-ultra-super dulcel!
Vazut si Reginuta si am ramas uimita, este maaare si frumoasaaaaaa! Si vazut si Sara brasoveanca, frumusica foc si vazut si Andreiul cu ochisori frumoooosi! Unul si unul pepenasii astia!![]()
Va pup, merg la pregatiri de botez!
Mamica unui MIRACOL
Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá
maitreyi spune:
neata 
aseara m-a luat banderas al meu si n-am mai apucat sa vad filmuletul
e superb Flavius! si are un glasicior
sa va traiasca, parinti si nasi dragi, sa va umple vietile de bucurie 
tecky la multi ani frumosi si sanatosi alaturi de familia ta 
vicky la multi ani sanatosi si voua
(scuzati intarzierea
)
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
AnnaBaby spune:
Neata fetele!
Cu adevarat atmosfera din asta nu cred ca a fost niciodata, nici cand era in toi sezonul nasterilor pepenasilor, dar e si normal sa fie altceva, Flavius e cel mai special pepenas!!!!!!!!
Sun ti-a spus toata lumea, iti mai spun si eu inca o data, esti minunata, asa ceva mai rar!!!! Iti multumim pt ce ai facut pt Camy si Flavius, dar si pt noi, ca ne-ai tinut la curent cu evenimentele, ca ne-ai povestit atat de frumos si emotionant venirea pe lume a micii minuni, ca ne-ai si aratat cat de frumos si dragalas este Flavius!!!!! Meriti tot ce e mai bun pe lumea asta!!!!!!!!

Tecky LA MULTI ANI!!!! Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de familia ta frumoasa!!!! 

Anna si
Ioana 11.07.2008
povestea nasterii
flo1980 spune:
Hello
Camy ai un beietel superb, sa va traiasca si sa va bucure neincetat sufletele! 
Sun multumim de poveste si filmuletz. Mie mi s-a parut ca ai filmat bine 
Mcoca La multi ani fericiti si multe impliniri! 
Tecky La multi ani fericiti cu multa sanatate si impliniri!
Flo (sot de mada_mxm)!
Are mama 2 baieti: un fulguletz si un pepenash!
maitreyi spune:

la iasi 

am vazut regina cu parul lung si cu o parte din gradina zoologica
, maria la party - ce s-a schimbat de cand nu am mai vazut-o
, A&A pregatind dovlecii - f faini v-au iesit
, andreiul ochios
, pe sara razand cu toti dintisorii si maselutele
si gemenutele ratuste 
pusei si io vro 2 pozi ![]()
-------
mamica fericita de
Alexandra
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
MissJJ spune:
Neatza fetele!
Moama ce dezmat pe aici filmuletze, povesti, Banderas si tzatzeeee ale lu profaaa, moama creca imaginea aia o sa o tot am intiparita in minte, thanks Biri ca ne-ai adus aminte. 
Profa sorry da de asta cu tzitzele
nu mai scapi.
Oricum eu pe langa ale tale numa inca o pereche de tzitzi mai plashe deci esti in top sa stii.
Poate mai faci asa niste snaps nu de alta da sa nu le uitam bre, sa ne mai clatim ochii. 
Ralu, Diarux, Moni, Vio, Vicky, Flo multumesc de urarile pt al meu sotior. Am fost aseara in centru la un restaurant preferat si ne-am plimbat prin centru putin, f fain a fost si caldutz asa afara perfect pt o plimbare prin londra.
Tecky
La Multi Ani
sa fii cat mai fericita si sa ai o zi minunata. 
Cami si Cristi sa va traiasca minunea mica si scumpa si galagioasa si sa creasca mare frumos si sanatos. Si welcome to the family!

Sorelix what else can I say? Te iubeeeeesc de mooor si stii asta, de comoara mica nu mai zic, si pe nashu' of course si nu mai zic de familionu extins Bujo cu Filipanu smecher si very very handsome si acuma micul pepenas din familion.
Ce mai familie avem!!! 
Superba povestea si filmuletzu, am bocit si eu of course aici de numa, atatea burtici si bebeii sigur tre sa mai avem si
bb3 ca altfel nu se poate.
Moni felicitari pt paine.
Well done, cu faina nu le am ca si eu is ca tine la copt prajituri si paine si din astea. 
Gini ma bucur ca e mai bine printesa.
Am schimbat 3 cu 4.
Am pus si capitolele de la Sufletul Credintei.
Acuma anunt imp cine mai are de facut modificari de date de nume de etc sa zica please ca modific si pe link cu noii bebeii si etc. Deci please give a shout daca aveti ceva modificari de facut.
Anaxena fata draga welcome back ai primit toate mailurile cu poze ca nu ai mai zis nimic? Abia asteptam sa return the visit asa ca nu va faceti planuri de pasti ca venim si noi pe acolo. 
Bobitamica da asa e semanam mult si noroc cu DC ca mi-am gasit si eu sorelixu iubit. 
Ralu faina poezia. 
Irda hmm chit chit vreau si eu.
Bine ca te mai destinzi si tu pupicim gagicile.
Struluta uff lasa ca terminati acusi acusi. Pupici si spor la treburi in continuare.
Cum se mai simte puiu mic?
Na am reusit si eu sa recup[erez noroc ca ploua de rupe afara si barbatu' doarme si am sio eu timp de net.
Duminica placuta si mai trec pe aici mai acusi merg sa mai treblauiesc pe aici cat e liniste si pace.

"Time is a great teacher, but unfortunately it kills all its pupils ... "
Louis-Hector Berlioz
M&M spune:
Neata!!!
Ce scump e Flavius
!! Tare emotionant moment , mai ales tati era topit..Nici nu stiu ce as mai putea zice..Sun, multumim frumos.
Mada, LA MULTI ANI pentru Flo!!Sa fiti sanatosi , fericiti si multe impliniri impreuna .
Misha, LA MULTI ANI!! Sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de Ralucutza si sot
Cristina,mami de
Mihaita (30 iulie 2008) si
11+
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema

de