Pepenasi iul - aug 2008 - Bun sosit Flavius! (154)
Raspunsuri - Pagina 11
Carmenela spune:
NU e in subiect...dar am pus si eu poze pe picassa, cu bestia...
Pup.
"totul e trecator"ce regretabila vorba! Fireste ca e trecator, dar intrebarea e CUM trece: cu o implinire, sau fara?" Noica
Carmenela
Irda spune:
Doaaaamne fetele....sunteti totaleeeee!

Sunule multumim, mama de relatarea "la cald" a sosirii pe lume a minunii mult asteptate!

Flavius e un pui perfect si dulceeeeee!!!!!!!!!!!
Noapte buna, dragele mele.....stau si bocesc si eu(ca sa fiu in trend cu fetele) in fata monitorului killerind o cioco cu hazelnuts si un Lacrima lu nenea Ovidiu!![]()
Hi, hi.....asa e cand pisica (sotul) nu-i acasa....soricica se rasfata.....am bagat obaie calda cu spuma suava de Ylang-Ylang...o masca cu nus' ce chestii cica antistress(buuunnaaa) si un pahar de vin cu cioco
Ma duc sa vad regina de pe picassa!
struluta spune:
Gagix, acum ma taram si eu spre pat si mi-am spus hai sa vad poate avem vesti de la Cami...la tanc...m-am bocit de numai...foarte frumos filmuletul...povestirea Laurei...hmmm, de as avea talentul profei poate as putea exprima ce simt...asa, cred ca ma intelegeti.
Sun, multumim pentru ca ne-ai aratat din nou ce inseamna sa fii cu adevarat om...ca ne-ai daruit posibiliatea de a imparti marea bucurie a scumpei noastre Cami.
La noi incet incepe sa semene casa cu ceea fost acum 2 sapt, de ieri dupa masa de cum au plecat mesterii eu fac continuu curatenie, azi am avut si mare ajutor, au venit 2 vecine si o matusa benevol
...am avansat destul de bine, dar tot mai am destul.Iar maine o sa am doar "ajutorul" scumpului meu copilas
(e la mama, mergem dimineata dupa el ca mama lucreaza maine)
Cam atat, sunt terminata de oboseala...toate ma dor
struluta spune:
Hopa, am uitat
scuze pt intarziere
Carmenela
La multi, multi ani fericiti alaturi de familia ta minunata.
Am vazut pozele...e scumpa, scumpa, scumpa printesa

Cum mai stai cu proiectul cu albumul?
atb spune:
Vaaai, pui mic si dulce!!! Bine ai venit pe lume!!! Cata fericire si balsam sufletesc poti sa insemni tu acum pentru parintii tai care intr-adevar sunt binecuvantati cu o asa minunatie de copil!!!
Laura, din suflet iti multumim pentru tot ceea ce ai facut...
Esti... deosebita!!! JOS PALARIA!!! 
Adriana
19+
si mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
mcoca spune:
Violeta, Gini, Anka, Adriana, Ralu, Mona, Mada, Diarux, Sun, Ina multemesc mult fetelor. La noi acum s-a terminat baiaramu, Maya doarme, noi am strans si strangem randurile spre nani. Au mai fost 2 baietzei de 2,5 respectiv 3 ani si nu va spun ce frumos s-au jucat toti 3.
Mada, multa sanatate si fericire sotzului. La multzi ani, Flo!!!
INa, stai linistita, nu e numic rusinos. Si mie mi s-a intamplat la lucru, cand eram gravida, sa vorbesc cu un coleg despre o tehnica de analiza de date si sa nu intzeleg nimic, ca eu gandeam ca o sa fac smecheria in Access, el in Excel, si prin urmare nu intzelegem nimic.
Sun, vazut filmu. Tare emotzionant.
Vicky si Printzesone
Biribu spune:
ok, e rindul meu sa bocesc oleak, ma bucur atit de tare parca am nascut eu
..
Cami si Cristi, SA VA TRAIASCA BAIETUL MARE SI SANATOS, sa va bucurati de el o mie de ani! 
Vicky scuze da neuronu e gripat
Sa fii fericita draga mea!
Mami de
Anna (5.02.2007) si
Anthony (27.06.2008)
Gini75 spune:
Am aparut si eu. Irina e mai bine,a scapat de febra si mai jucausa si ea, asa ca mi-am mai revenit si eu.
Sun, ce mai pot sa zic, emotionante momente ai surpris si ne-ai redat si noua.
Si pentru ca azi este 1 noiembrie, spun La multi ani, Tecky, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de Raluca, mamica frumoasa!
moni_or spune:
Parca e prea urat si trist emoticonul asta, pentru ca astea sunt lacrimi de bucurie... Ce sunet minunat scoate Flavius, ma cuprind si pe mine nostalgiile, iar intalnirea cu taticul e absolut emotionanta
Nu mai vorbesc de povestirea ta, SUN, am plans si parca retraiam si eu emotiile voastre de pe coridor si in acelasi timp mi-am facut si fantezii cu Banderas
Eh, vezi Sun, si tu care ziceai ca ramaneti la Thea numai? Poate acum te razgandesti cu bebe 2
Multumim, LAURA!
TECKY
La multi ani, cu sanatate, fericire si bucurii nenumarate alaturi de frumoasa ta Ralu si sotul tau!
Ma duc sa o vad pe Allegra.
Monica, mami de
Luca Andrei si
10+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
Anilansa spune:
buna dimineata
va servesc cu o
.
azi iar stam singurei pina dupa amiaza .. ca tati a plecat cu bicu la tara ... noi suntem agitati, mofturosi, nu mai mancam calumea ... ei dar cunoastem motivul si il suportam = 4 dinti de sus si toti vor sa iasa o data
Sun, felicitari pt finut, multumim pt filmulet... mai avea un pic asistenta si iti zicea ceva
... am vazut un bebe frumos, mult asteptati de parinti si un tatic fff bucuros si fffoarte emotionat. Sun dupa ce am citit randurile scrise de tine... mi-au dat lacrimile... de bucurie
diarux... felicitari, frumoase versuri ... eu una nu ma pricep de loc
sa compun versuri ..
ma duc sa imi termin cafea linaga Darius care e trea de la 6 si poate adoarme
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa